Bildirim
'Paket veri kullan' ile 'veri dolaşımı' Farkı ve Edge
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oooooy oy android ne durumlara düştük.. Hocam Yanlızca 2g kullan var benim S2 de 3 dede aynıdır yada sebeke gsm de olacak 2g için 3gde hspda yada umts gibi bir seçenek.. Aldığınız telefon dünyadaki en iyilerden biri ve siz şebekesini bile zor yapıyorsanız, Allah kolaylık versin size.
-
Merak etmeyin 4-5 yıllık bir iPhone kullanıcısıyım, jailbreakin içinden girip cydia'dan çıkabilecek kadar bilgiye de sahibim. Evet androide yeni olabilirim. iPhone'da direk 3G aç kapa sekmesi olduğu için bu telefondaki bu tip bazı ayarlar konusunda ilk başta sıkıntı yaşamam normal. Ayarın yeteri kadar da detaylı açıklaması olmadığı için bu veri dolaşımı farkını da bulamamıştım. Meğer ki türkiye'de pek desteklenmeyen bir çeşit şebekeler arası dolaşımmış. -
Veri dolasimi bir nevi uygulama arasi esitlemelerde kullaniliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paket veri, internete GSM şebekesi üzerinden bağlanmak için kullanılıyor. (E, 3G, 3G+, H ya da H+)
Ayriyetten dolaşım da açıldığı taktirde sizin mobil operatörünüzün çekmediği yerlerde, farklı operatörlerden veri alarak internete bağlanır; bunun karşılığında tarifeye belli bir ücret yansır. Yalnız bu olay henüz desteklenmiyor ülkemizde.
Ayarlar > Diğer ayarlar > Mobil ağlar > Şebeke modu
Yalnızca GSM yapıldığı taktirde sadece edge ile bağlanmaya çalışacaktır internete.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manivela -- 9 Ekim 2012; 0:06:27 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
Oooooy oy android ne durumlara düştük.. Hocam Yanlızca 2g kullan var benim S2 de 3 dede aynıdır yada sebeke gsm de olacak 2g için 3gde hspda yada umts gibi bir seçenek.. Aldığınız telefon dünyadaki en iyilerden biri ve siz şebekesini bile zor yapıyorsanız, Allah kolaylık versin size.
paket veri kullan ve veri dolaşımı farkını ben de bilmiyorum. galaxy s çıktığında aldım, nexus kullandım, galaxy s3 kullanıyorum şu anda da. telefonda her şeyi yapabilirim. belki de, ki muhtemelen, senden de bilgiliyim. kısacası, ne bu artistlik?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Chandler Bing
quote:
paket veri kullan ve veri dolaşımı farkını ben de bilmiyorum. galaxy s çıktığında aldım, nexus kullandım, galaxy s3 kullanıyorum şu anda da. telefonda her şeyi yapabilirim. belki de, ki muhtemelen, senden de bilgiliyim. kısacası, ne bu artistlik?
Bilgilisindir kinksindir ok '' artizim ''
Ben iyilik amacıyla yazdım dalga geçmedim orda. Yanlış anlaşılma olmasın. S2 Den önce 2 tane ideos x5 3 tane t20 vdf 945 ve htc hd 2 kullandım. Her telefona her şekilde rom yükledim özellikle ideosu pert edip taaa ubuntu kurup tekrar canlandırdım bilmemne bilmem ne hd2 icin konusmuyorum zaten bilen bilir nasıl geliştirilebilir olduğunu.
Kısacası iyi aksamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hauntedd -- 9 Ekim 2012; 20:22:10 >
-
Beyler sidik yarıştırıyorsak söyleyeyim; geçen 25 tane S4'e aynı anda dokunmuşluğum var.
quote:
Orijinalden alıntı: manivela
Paket veri, internete GSM şebekesi üzerinden bağlanmak için kullanılıyor. (E, 3G, 3G+, H ya da H+)
Ayriyetten dolaşım da açıldığı taktirde sizin mobil operatörünüzün çekmediği yerlerde, farklı operatörlerden veri alarak internete bağlanır; bunun karşılığında tarifeye belli bir ücret yansır. Yalnız bu olay henüz desteklenmiyor ülkemizde.
Ayarlar > Diğer ayarlar > Mobil ağlar > Şebeke modu
Yalnızca GSM yapıldığı taktirde sadece edge ile bağlanmaya çalışacaktır internete.
cdma dünyanın belirli bölgelerinde kullanılan gsm gibi bir network değil miydi? hatta bazı telefonlar cdma olarak olarak çıkarken gsm ağında kullanilamiyordu. (verizon dub sanırım). 3g kapatıp açmak ile ne alaka anlamadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
şahsen bende ikisinin farkını bilmiyorum. 3 yıldır android kullanıyorum. ve emin ol ki senden çok daha fazladır android bilgim. harbi ne la bu artistlik?
-
quote:
Orijinalden alıntı: `Raikonen`
quote:
şahsen bende ikisinin farkını bilmiyorum. 3 yıldır android kullanıyorum. ve emin ol ki senden çok daha fazladır android bilgim. harbi ne la bu artistlik?
:D Esprili çocuk seni benim söylemek istediğimi anlamayıp konuşmaya çalışma. Note 2/iPhone 5 kullanıyorum şuan sidik yarıştırma modunada hiç giresim yok cb.
-
quote:
quote:
quote:
:D Esprili çocuk seni benim söylemek istediğimi anlamayıp konuşmaya çalışma. Note 2/iPhone 5 kullanıyorum şuan sidik yarıştırma modunada hiç giresim yok cb.
anlatmak istediğiniz ihtiyacı olmadığı halde sadece hava için aldığıysa doğru söylemişsinizdir. bu arada note 2/iphone 5 kullanıyorsun imzanda da nexus 4csb
-
quote:
quote:
quote:
quote:
anlatmak istediğiniz ihtiyacı olmadığı halde sadece hava için aldığıysa doğru söylemişsinizdir. bu arada note 2/iphone 5 kullanıyorsun imzanda da nexus 4csb
Sıkıntı yapma sen maç izliyorum şuan hauntedd kağıdıyla yazar resim çekerim ilanlarımada bakarsan satılık var
-
Rom yuklemek cok mu zor birsey ki ove ove anlatmissin bilgsayardaki setup dosyalarini yuklemek kadar kolay birsey
Ben sadece alo demek için zenfone kullanıyorum var mı itirazı olan
Her yöne 500dkkonuşma 500 sms ayda 2 gb de internet paketim var. Sadece alo polis alo itfaye alo hızır acil olarak kullanıyorum.
Ne olmuş yâni :)
(Kurban arefesi kurban arefesi canım konu hortlatmak istedi )
Görmüş-görmemiş herkese hayırlı bayramlar güzel yurdumun güzel insanları.
Forumlarda sidik yarışlarınız eksik olmasın
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ekranda beyaz çizgi neden olur
- whatsapp kişileri rehbere aktarma android
- samsung yazılım güncellemesi nasıl kaldırılır
- telefonda kopyala yapıştır yapamıyorum
- tuşlu telefon yalnızca acil aramalar sorunu
- s25 ultra işlemci
- galaxy watch ultra 2025
- miracast nasıl açılır
- samsung galaxy a26 ne zaman çıktı
- s26 edge
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X