Şimdi Ara

Modem mobil veri olarak görünüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sorun şu Türk Telekom interneti kullanıyoruz internette fiber, modem de şöyle sıkıntı oluyor sanki mobil veri kullanıyormuşuz gibi, arayüzden ne kadar baksakta düzelmedi, mesela Play Store'dan bir şey indireceğiz mobil veri ile indirilsin mi diye soruyor veya bulut yedeklemesi olacak kablosuz ağ bekleniyor diyor, sorunum böyle, var mı bir çözüm?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba,

bende de aynı sorun var. önceki modemlerde böyle bir sorun yoktu ama yeni gelen zyxel ex3501'de bu sorunu yaşıyorum. Telefon tarifeli bağlantı gibi algılıyor ve yedekleme vb. işleri otomatik yapmıyor. Bende samsung telefon var. Bağlandığınız zaman wifi ayarlarına girip bağlı olduğunuz wifinin yanındaki ayarlara girin sonra daha fazlasını göster diyerek "Tarifeli Ağ" bölümünden "otomatik olarak algılayı" > "Sınırsız olarak kabul et" şeklinde değiştirince mobil veri gibi algılamıyor.

Çok araştırdım ama merkezden/modem'den çözmenin bir yolunu henüz bulamadım. O yüzden tüm cihazlarda bunu tek tek yapmanız lazım. Birde Samsung eve gelince wifiyi otomatik açar maalesef o da bu yüzden sanırım çalışmıyor.

Sanırım modem ben sınırsız'ımı servis etmiyor, cihazlarda bunu algılayamıyor.

Kesin çözüm önerisinde bulunan olursa sevinirim

İyi günler.

• Merhaba, yeni bağlattığım fiber internet aynı şekilde iphone bağlandığım wifi hücresel veri gibi algılıyor ve iclouddan dosya indiremiyorum ya da uygulama indiremiyorum. Çözümünü bulabildiniz mi

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.