Şimdi Ara

Paket Karşılaştırmaları (12.06.2013)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, hala istediğim paketi bulamadım ve 3 operatörü de didik didik ettim ve eski konumun güncel halini sizle paylaşıyorum.

Öncelikle istediğim paketleri söyleyeyim; HERYÖNE 500 DK + 5000 SMS + 1 GB/Sınırsız İnternet // Taahhütsüz Paketler

Şuan Kullanılan / AVEA :
    Süper 3lü Paket (Faturasız) 500 DK + 5000 SMS + 1 GB = 28 TL (Eski abone için 30 TL)

AVEA

Faturasız

SEÇ 500 DK + Mesajlaş (5000 SMS) + Bağlan (1 GB) = 40 TL

Faturalı

SEÇ 500 DK + Mesajlaş (5000 SMS) + Bağlan (Sınırsız İnternet) = 42 TL (12 ay taahhüt) / 50 TL (taahhütsüz)

VODAFONE

FREEZONE Faturasız

500 DK + HY 2.000 + Vodafone'lularla 10.000 SMS + Genç 1 GB = 36 TL

Faturalı Paket yazmadım çünkü hali hazırda Vodafone abonesi olduğum için Freezone Faturalı tarifelerden yararlanamıyorum.

TURKCELL

Faturasız

500 DK + 5000 SMS + Sınırsız 1 GB = 62 TL

Faturalı

Ben Yaptım Minik 500 DK (250+250) + 1500 SMS + 500 MB = 33 TL (12 ay taahhüt) / 37 TL (taahhütsüz)
    (Bu pakete taahhüt verilmezse sadece Turkcell içi 250 DK veriliyor.)

Oturduğum yer Kozyatağı/KADIKÖY. Avea seslerini duyar gibiyim?

Bu 3 operatörde çalışan yetkili arkadaşlar yakın zamanda çıkacak yeni 3lü paketlerden haberleri olan varsa onlarda yazsın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ycp322 -- 21 Haziran 2013; 22:07:47 >

• ilk avea benden olsun o zaman hocam eğer yaşadığınız yerlerde çekim sorunu yoksa avea derim fiyat olarak da gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

ilk avea benden olsun o zaman hocam eğer yaşadığınız yerlerde çekim sorunu yoksa avea derim fiyat olarak da gayet iyi

Bence hiç de iyi değil pahalı,
    500 dk, 5000 sms, 1 gb internet yıkılan paket 23 tl idi
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    adı üstünde " idi "

müşteri alımına kapalı olan bir tarife ya da paket ile kıyaslama yapılması doğru değil............
  • avea taahhütsüz faturalı 50 değil 47 TL. ( 3 TL. 3 TL.'dir )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gaggag -- 13 Haziran 2013; 0:26:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gaggag

adı üstünde " idi "

müşteri alımına kapalı olan bir tarife ya da paket ile kıyaslama yapılması doğru değil............

Bu tekrar aynı kampanyayı yapmayacakları anlamına gelmiyor. Nisan mayıs aylarında avea ve vodafonede harika kampanyalar vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

quote:

adı üstünde " idi "

Bu tekrar aynı kampanyayı yapmayacakları anlamına gelmiyor. Nisan mayıs aylarında avea ve vodafonede harika kampanyalar vardı.

Esas sorun şu ki hiçbir operatör eski müşterisini düşünmüyor. Özellikle Vodafone.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNET.04 06 11 HAKKINDA
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

adı üstünde " idi "

Belki yarın
    Belki yarından da yakın dıyorsun yani

• quote:

quote:

quote:

adı üstünde " idi "

Belki yarın
    Belki yarından da yakın dıyorsun yani

Rekabet dünyası bu belli mi olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

quote:

adı üstünde " idi "

Esas sorun şu ki hiçbir operatör eski müşterisini düşünmüyor. Özellikle Vodafone.

Aynen, avea da aşağı kalmaz :))
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ycp322

quote:

quote:

adı üstünde " idi "

Aynen, avea da aşağı kalmaz :))

Turkcell kaliteli ama fiyatlar fahiş, Vodafone fiyatlar eh işte kalite orta-vasat, az önce Avea'ya geçtim birde onu deneyeceğim bakalım o nasılmış :)

• Bu arada verdikleri kutuyu yeni açtım da, normal sim kart yerine micro sim kart vermişler, Nokia 5800 da çalışır mı?
  • benimde 12 aylik taahhutum bitiyor 15.06da...
    1 hat ile kurumsal olarak kullaniyorum.

avea gecip gecmemek konusunda kararsizim fakat, turkcell in 10yildir somurmesinden sikayet ediyorum artik. ayda 100tl odemekten bir hal oldum.

aylik ortalama 1500dk her yone, ve 1gb internet, 30 sms gibi bir kombinasyon en mantikli nerde olur acaba?

turkcell de bakiyorum, 70tl lerde.

avea alinirmi kararsizim, tarifelerinden de kendime uyan pek birsey bulamadim sanki, tavsiyesi olan varmidir?
  • bende son günlerde bir arayış içerisindeyim. anlaşılan o ki genç değilseniz yani 25 yaş üstüyseniz cebinizden çıkacak rakam en az 30 tl. o da en asgarisi.

adam gibi birşey istiyorsanız 35-40 tlyi gözden çıkarmak gerekiyor.

turkcell ben yaptım kullanıyorum. 350+350; 700 dk konuşma+500mb internet+ hy1500 sms 39 tl ödüyorum. turkcell'in kalitesinden memnunum. diğer operatörleri kullanmadım hiç. zaten oraya geçersem de taahhüt felan istiyorlar.

turkcelle devam etmek istiyorum ama bakalım bu mebla yetmezse vodafona gecmeyi düşünüyorum.
    basın tarifesine. 1000dk+1000sms+1 gb; 39 tl ama faturalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loading

bende son günlerde bir arayış içerisindeyim. anlaşılan o ki genç değilseniz yani 25 yaş üstüyseniz cebinizden çıkacak rakam en az 30 tl. o da en asgarisi.

adam gibi birşey istiyorsanız 35-40 tlyi gözden çıkarmak gerekiyor.

turkcell ben yaptım kullanıyorum. 350+350; 700 dk konuşma+500mb internet+ hy1500 sms 39 tl ödüyorum. turkcell'in kalitesinden memnunum. diğer operatörleri kullanmadım hiç. zaten oraya geçersem de taahhüt felan istiyorlar.

turkcelle devam etmek istiyorum ama bakalım bu mebla yetmezse vodafona gecmeyi düşünüyorum.
    basın tarifesine. 1000dk+1000sms+1 gb; 39 tl ama faturalı

Her operatörde insanlar ihtiyacı olan paketleri söyleseler de ona göre bir ücretlendirme olsa çok güzel olacak. Çok zor değil bunu uygulamak, bunu yapınca müşteri memnuniyeti de artar...

• şu şartlarda eger avea evinizde çekiyorsa diger operatorleri kullanmak yersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

şu şartlarda eger avea evinizde çekiyorsa diger operatorleri kullanmak yersiz.

Avea Bayisindeki görevli de burada oturuyormuş bir sıkıntı olmuyor çekim konusunda dedi, daha hattınız taşınacak diye mesaj gelmedi, bekliyoruz bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

şu şartlarda eger avea evinizde çekiyorsa diger operatorleri kullanmak yersiz.

katılmamak elde değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yafess_

ilk avea benden olsun o zaman hocam eğer yaşadığınız yerlerde çekim sorunu yoksa avea derim fiyat olarak da gayet iyi

Bence hiç de iyi değil pahalı,
    500 dk, 5000 sms, 1 gb internet yıkılan paket 23 tl idi

Yıkılan paket tekrar gelmiş aveanın sitesinde bir haber vardı
  • Önümüzdeki hafta Avea da geni bir tarife lansmanı yapılacak. Aceleniz yoksa bekleyin derim. İçerik hakkında bilgi paylaşamıyorum maalesef..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.