|
Eski konu vardı ama 18 Kasım tarihinden sonra epey bir şey oldu işte geri Ankara'ya dön evde düzen kur vs uzun işlerdi.Birde kurumsal denemeleri çözdüm o sure zarfında o yüzden konuyu uplayamadim.1 haftadır da YGS illeti ile uğraşıyordum. Yarından itibaren yine düzenli bir şekilde paket denemelere giriş yapıyorum. Bu konu benim netlerimi toplayip birilerine hava atmam veya bir baskasinin bunu yapması için açılmadı. Cozdugumuz paket denemelerin hangi seviyede olduğunu ve diğer insanların bu deneme hakkındaki görüşlerini merak ettiğimiz için, en azından benim açımdan böyle,bu konuyu açtım. Yarın paraf tyt deneme 3. Olanı çözeceğim,sizler de daha önce cozdugunuz veya sonraki süreçte çözeceğiniz denemeleri yazıp görüşlerinizi branş branş yazabilirsiniz. Edit:Ne bulursanız çözün bunun dramatiğini yapmaya gerek yok.Sınavdaki gibi kaliteli şeyler piyasada her daim olsa zaten sınava girmeye gerek kalmaz.Eğer o zihniyette bakıyorsanız hiç konuda vakit kaybetmeyin. Bu aralar biraz kurumsal ve 2020 basım denemelerimi çözeceğim belki eklerim kafama esince.Siz de çözdüklerinizi ekleyebilirsiniz,burası benim günlük tarzı bir şeyim değil.Herkese açık. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 11 Şubat 2021; 22:53:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler