Şimdi Ara

Paket Denemeler Ana Konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
4
Favori
1.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski konu vardı ama 18 Kasım tarihinden sonra epey bir şey oldu işte geri Ankara'ya dön evde düzen kur vs uzun işlerdi.Birde kurumsal denemeleri çözdüm o sure zarfında o yüzden konuyu uplayamadim.1 haftadır da YGS illeti ile uğraşıyordum.

Yarından itibaren yine düzenli bir şekilde paket denemelere giriş yapıyorum.

Bu konu benim netlerimi toplayip birilerine hava atmam veya bir baskasinin bunu yapması için açılmadı.

Cozdugumuz paket denemelerin hangi seviyede olduğunu ve diğer insanların bu deneme hakkındaki görüşlerini merak ettiğimiz için, en azından benim açımdan böyle,bu konuyu açtım.

Yarın paraf tyt deneme 3. Olanı çözeceğim,sizler de daha önce cozdugunuz veya sonraki süreçte çözeceğiniz denemeleri yazıp görüşlerinizi branş branş yazabilirsiniz.

Edit:Ne bulursanız çözün bunun dramatiğini yapmaya gerek yok.Sınavdaki gibi kaliteli şeyler piyasada her daim olsa zaten sınava girmeye gerek kalmaz.Eğer o zihniyette bakıyorsanız hiç konuda vakit kaybetmeyin.

Bu aralar biraz kurumsal ve 2020 basım denemelerimi çözeceğim belki eklerim kafama esince.Siz de çözdüklerinizi ekleyebilirsiniz,burası benim günlük tarzı bir şeyim değil.Herkese açık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 11 Şubat 2021; 22:53:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Besni ilçesi tarihin derinliklerinde gelen bir ilçedir.Besni aynı zamanda da çok hareketli sanayi ve eski ticaret kenti oluşu ile tanınır.Bunda Halep Ticaret Yolu üzerinde oluşu kadar, savunmaya son derece elverişli yapısı ve muntazam bir kaleye sahip oluşunun büyük bir payı vardır.Sulak ve ormanlık arazi varlığı ile çekiciliğini her dönemde canlı tutmuştur.Bu yüzden ''cennet eş'' manasına gelen Bethesna Bihicti, Bisni gibi isimlerle söylene gelmiştir.Malazgirt Zaferi ile Anadolu'ya giren Türkler Besni'ye üç kolda girerek burayı bir ''Türk Yurdu'' haline getirmişlerdir.Bunlar Saka İskit Türklerinin Varsak, Türkmenlerin Avşar ve Çerkez oymakları olduğu yapılan araştırmalarda ortaya çıkmıştır.Tarihinde birçok saldırılara da hedef olan Besni özellikle Moğol ve Timur'un istilalarına karşı destanlaşan kahramanlıkları ile Yıldırım Beyazıt'dan taktirname alan ilk şehirdir.Osmanlı padişahlarından Yıldırım ve Yavuz Besni'ye uğramış, Baybors, Buldaç, Kamil ve Süleyman adlı Türk komutanları da Besni'de ağırlanmıştır.Evliya Çelebinin ''Hayran Kaldım'' dediği yer yine Besni'dir.Osmanlı Döneminde el sanatları bakımında zirveye çıkan Besni Anadolu'nun her yerinden gelen tüccarların akınına uğradığı, kervanların konakladığı bir yer olmuştur tarihte.İstiklal savaşı döneminde, milli bir ruhun savaş boyunca Besni'de de varlığına şahit olunur.İlk mebus Reşit Bey'in Sivas Kongresinde Atatürk'ün en yakın çalışma arkadaşı olarak maddi ve manevi destek verdiği de bilinmektedir.Ayrıca Hüveydi aşireti reislerinden Hasan ve Yusuf Beyler'in kurup organize ettiği Kuvai Milliye teşkilatı Antep ve Maraş savunmalarında büyük rol oynamıştır.Hatta Antep'teki Fransız silah deposuna ilk baskını yaparak birçok askeri esir alan yine bu teşkilattır.Cumhuriyet Döneminde ''Fetva Emirliği'' ne kadar çıkan bir çok alimin ve Divan Edebiyatına giren şiirlerin sahibi bir çok şairin yetiştiğini görmekteyiz.
  • Paraf 3'lu 3.denemeyi çözdüm

1 saat 58 dakika sürdü.

Bence kaliteli bir denemeydi açacak olursak.

Türkçe:Dil bilgisi genel bilgilerin neredeyse tümünü sorguluyordu çok güzel bir tekrar oldu yani her konu vardı.

Paragraflar:Kolay metinler de vardı güncel yaşam metinleri de ben ilk başta cidden çok zorlandım Türkçe dersinde ama gidip gelince halloldu.

Sosyal:Tarih herkesin rahatlıkla yapacağı sorulardan oluşuyordu ama felsefe din ve coğrafya bilgiydi.Din'de belki msu için yardımcı olabilecek 2 bilgi vardı.Cografya güzel şeyleri sormuştu.Felsefe ise 4 yorum 1 bilgi duruyor ama yorum sorularını analizlemek için de içerdeki kelimeleri bilmek gerekiyordu.

Fen:

EA'yım ama kimyası ciddi manada zordu bence.

Biyoloji orta seviyeydi fizik çalışmadığım için bilmiyorum.

Matematik:

Temel kavram soruları güzel ve bence diğerlerine nazaran zordu.Problemleri bana çok zor gelmedi ama kaliteli sorular yani sınav seviyesine yakın.

Geometri soruları ise tam orta desek yanlış olmaz muhtemelen.

Kaliteli ve çözülebilecek bir denemeydi

• Up
  • hocam 2 gün önce limitin genel tyt denemesini çözdüm. şöyle kısaca yorum yapıyım

türkçe orta zorluktaydı

matematik kolay-orta idi

sosyal zordu

fen fizik tamamen yoruma dayalıydı, kimya basitti, biyolojide 3 tane yorumlu srou vardı, ea olmama rağmen 15 doğru yaptım ki normalde 11 doğru filan geliyor. bu açıdan beğendim yani full formülle alakalı sormamışlar sorular düşünme istiyordu.

tr38d2b

mat33d7y

sos20d

fen15d

totalde 106 doğru yaptım, bundan önceki denemelerim 93-98 bandında değişiyordu.

10'lu paket içinde olanla devam ediyoruz

Daha Fazla Göster
  • Deneme nasıl hocam şu denemenin nasıl olduğunu bir öğrenemedim
  • Bu konudan sonra bayağı bir deneme çözdüm.

Antrenör denemelerini çözdüm almayın değmez.Tr orta mat kolay sosyal fen orta yerine göre zor.

Konsantrasyon çözdüm biraz.Bunda bir Türkçe var deli bir şey masadan 40 diye kalkarsın 20 neti görünce şok olursun.

Matematiği kolay ama tr cidden saçma o yüzden orta.Sosyal orta fen sınava göre bazen bir tık üst.

Avantaj güzel bak onu beğendim.

Türkçe orta sosyali zor mat zor değil ama bence hocalara geldikten zor.En azından geometrisi vs iyi yani.Fen yine biraz detay ama sınavda da çok kolay gelmiyor.

Birkaç deneme daha var da kurumsal yazsak bir şey katmaz.Herkes kullanamiyor

EDİT:Bilfen,3d yakında eklerim bunlardan da biraz çözdüm ama şimdi 1 tane ile yorum yapmayalım.Birde çözdüğüm denemelere ben 135 dakika vermiyorum arkadaşlar süre etkisiyle de bazen yanılıyor olabilirim optik de kullanarak daha az bir süre var kafamda ona göre çözüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 11 Şubat 2021; 22:46:38 >

• Konsantrasyona katılıyorum hocam, bugün 3. denemesini çözdüm ve türkçesi şimdiye kadar gerçekten rezil. Çift cevaplı sorular, soru kökünde hatalar vs. var ve 2-3 yıldır güncellememiş olmaları sinir bozucu bir durum.

Sos zor
    Fen de zor
  • Nick farklı ama yine ben.

Rasyonel yayınlarını aldım ve çözüyorum muazzam bir deneme olmuş Türkçe ilk kez sınava yakın bir seviyede sosyal ve fen yine ayarindaydi matematik ise ilk deneme ortanın bir tık altiydi prob nedeniyle lakin diğerlerinde yükseliyor gitgide.

3D'yi çözdüm epey 1-2 tane kaldı zaten 5 taneydi.

Türkçe ortalamanın bir tık üstünde ilginç sorular görebiliyoruz.Sosyal ve fen bence güzel düzeyde ama fen yer yer cidden bu ne denilebilecek hale gelebiliyor.Ea olduğum için bu ayrımı anlayabiliyorum.

Matematik ise 3D kendini epey bir yenilemiş yani temel kavramlar problem vakit alıcı geosu bir tek kolay ama matematik kısmı cidden uzun.

Bu dönemlerde kaliteli yayın arayanlar bu ikisine bakabilir.

Şu sıralar elit karma çözeceğim Bilfen 5'li denemeye dadanacağım ve belki 345'in yeni basımından 2 tane Mart ayı içinde atabilirim.

Branş denemelerinde uçtum bu ay biraz geçen hafta 10 tane mat branş denemesi cozmusum yakın zamanda istek olursa birde branş denemeleri ana konu gelir.

• Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    Bilfen elit karma denemesi yorumlarını bekliyorum hocam . Birde tyt mat için ne çözüyorsun ?
  • Hocam 345-3D gidiyorum ama bitti neredeyse o yüzden orijinalin yarısi kalmisti ona geçiş yapacağım sonrasında ayt bitiyor zaten tyt sadece genel deneme üzerinden gider (umarım deneme sorunu yaşamam.)

Birde çok fazla ders çalışmayı dramatize haline getirenleri görüyorum.İnsanız yorgun olabiliriz gidip dinlenebiliriz de o 1 günü kaybettiniz diye 2 gün ağlarsanız 3 gün gitmiş olur bir bakmışsınız iş fibonacciye dönmüş o yüzden yer yer dinlenin birde uçup kaçmayın yani sınırlarınız olsun mesela ben stabil bir saatim var cidden o saati aşamıyorum.Yani gidip 12 saat bir gün çalışıp diğer gün 3 saat çalışacağına git 8-8 yapp sayısal veriden ziyade bir düzen bir iltizam içinde yürüdüğün belli olsun.

Uyku saatlerim düzenli mesela bir deneyin siz de yani istikrarlı çalışmak için buralarda pek fazla takılmayın hayatınızdaki boş adamları çıkarın birde düzen en önemlisi.İster gece ister sabah çalış ama çok oynama yani.

Ben yine ara ara güncellerim burayı günlük gibi değil de 2 haftalık gibi gidiyor hadi bakalım :)

Edit:1-2 haftaya çözmezsen yorumu gelir gibi.Fasikülden kopan deneme masada kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vapauss33 -- 25 Şubat 2021; 23:33:30 >

Umarım verimli geçiyordur çalışmalar
  • Vapauss33 V kullanıcısına yanıt
    Anladım bende çözücem siparişin gelmesini bekliyorum çözünce uplarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.