Şimdi Ara

Pahalı tv veya medya oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kolay gelsin forumda da yeniyim bu medya oynatıcı konusunda da yeniyim onun için baştan özür dilerim.... Bende 2013 serisi LG tv var full HD ama artık uhd TV bakıyorum malum dolar LG samsung serileri uçtu... Şimdi ben 65 inç bi Samsung LG ye 16 17 k vermek yerine nordmende veya f/p uhd 65 inç TV alsam ve yanına mecool km2 gibi Netflix 4k lisanslı medya oynatıcı alsam nasıl olur... Cam gibi uhd olsun derdinde değilim genelde netten film ve APK üzerinden kullanılacam TV yi... Böyle bir durumda ne tür eksim olur veya bana önereceğiniz f/p TV ve medya oynatıcılar omuz varmı Netflix 4k önceliğim var ve TV 65 inç arıyorum teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mantıklı olur. Tv yi sadece monitör gibi kullanırsınız. Km2 yi bağlayıp izlersiniz. Ama şöyle bir durum var ucuz tv lerin sıkıntısı çok olabiliyor. Ucuz etin yahnisi durumu.

Yanlız şöyle tv lere de bakabilirsin. Lg nin arayüzünü kullanıyor. Webos diye geçiyor. Netflix lisanslı.
    enestronikyoutube
    ONVO TV ARTIK WebOS ! SESLİ KOMUT ÖZELLİĞİ İLE YENİ ONVO OV 65500 İNCELEMESİ
    https://www.youtube.com/watch?v=pbuSHd--7d0&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mu5tafa -- 4 Şubat 2022; 9:44:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    F/p tv olarak ekledim sağolun başka TV öneriniz varmı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.