Şimdi Ara

Packardbell Ts11hr-710tk HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marka Packard Bell İşlemci Tipi Intel Core i7 İşlemci Hızı 2.54 GHz - 2.80 GHz Sistem Belleği 8 GB Sabit Disk Kapasitesi 500 GB Ekran Kartı Nvidia GeForce GT540M Ekran Boyutu 15.6" Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Chipset Nvidia Disk Dönüş Hızı 5400 rpm İşletim Sistemi Windows 7 Premium Ağırlık 2.6 kg Optik Tipi Super Multi DVD Dual Layer Pil Hücre Sayısı 6 Klavye Var Kart Okuyucu 5-in-1 (SD , MMC , MS , XD , MS PRO) Var Bilgisayar Kullanım Alanı Ev Grafik Her İşime Yarasın Ofis İçin Oyun Oynamak İçin İşlemci 2630QM fiyatı 1849.58 TL

Packard Bell almayı düşünüyorum.ama türkiyedeki teknik desteğini ve kaitesinden pek emin değilim.sizce nasıldır kullanan varsa bilgi verebilir mi? hangi ülkenin malı. oyunlarda nasıldır kasar mı ses kalitesi ve ekran çözünürlüğü pek iyi değil diye duydum doğrumudur ACİL

• packardbell eşittir acer.aceri nasıl bilirsen pb'de aynı aynı fabrikanın malları kasa plastiktir.bu fiyata daha güzel özellikli bilgisayarlar var servisini ben şahsen tavsiye etmem ellerine düştünmü kötü kanunlarımızı pek taktıkları yok mahkemelik olursun ekran çözünürlülüğü fena değil sorunsuz kullanan arkadaşlarım var ama bu fiyata farklı bilgisayarlarda düşünülebilir.
  • i7 dururken i5 almak ne kadar mantıklı gelmiyor önerebileceginiz başka laptolar var mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.