Şimdi Ara

PACKARD BELL TK85-F4085-JO-001TK I5-480M/4GB/500GB/15.6/FREEDOS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
20.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benimde cok hosuma gitti pc nin özellikleri bende almayı düşünüyorum. ama şu ekran kartı muhabbeti canımı sıktı. bi arkadas oynayamıyorum oyunları devreye girmedi diyor gt420 bu nasıl oluyor anlamadım.
    diğer dizüstülerde de var mı böyle bir durum bilenlerin paylaşmasını isterim..
  • arkadaşlar bu notebooktan bugün aldım , pc ye ilk windows xp pro yu kurayım dedim ilk yükleme bölümünden sonra hdd partitionlarını ayarlayacağım aşamaya gelme esnasında mavi ekran hatası variyo sürekli !.. win vista ultimateyi denedim kurdu driverleri yükledim ancak normal windowsta gezinirken normal ama bir işlem yaparken çok yawaş 300 mb. lık bi rar dosyasını neredeyse 10 dk. da açtı !.. bir gariplik var sanki , hangi driverin bu cihaza ait olduğu anlaşılmadığı için çok driver kurdum buna bağlıyorum ama bunu nasıl anlayacağım hangi driver bu cihaza ait , bluetooth driveri 4-5 marka , wireless 3-4 marka , yonga seti bile intelin 3-4 adet driveri var çoğunu kurdum kafayı yiycem ne karmaşık bir sistem çıktı ya !.. nasıl kalkıcam bunun altından !..

    iade faturası vs. işi olmasa geri iade edecem cihazı çok huzursuz oldum !.. yardım edin lütfen !..
  • valla arkadaslar ben vazgectim bu pc yi almaktan. bilg müh arkadas var ekran kartı yeni bi teknoloji oldugu için sorunlu dedi. donmalar yaşarsın oyuna geciş esnasında falan filan bişeyler anlattı.

    bende bu dell i aldım fazla fiyat farkı yok bence cok daha iyi özellikleri..

    http://www.incehesap.com/dell_inspiron_5010_notebook-762-17092.html
  • kardeş o pci p.bell den daha iyi değil rami düşük ekran kartı daha iyi bir birini dengeliyo !.. p.bell de iiyi bir laptop şu driver sorununu çözebilirsek gerisinde bir sıkıntı yok
  • arkadaşlar bu laptop un lcd üzerindeki packard bell yazısının oldu yer ön tarafdaki çok fena ısınıyor adeta elim yanıyor. kardeşimdeki de aynı sizde de öylemi

    ilerde sorun açar gibi geliyor
  • aynı ısınma sorunu bende de var internetten biraz araştırdım başka marka ve modellerde bu sorun için hoparlöre yakın olduğu için denmiş genelde ama bilmiyorum.
  • driver sorunu derken ne sorun var anlamadım ben almayı düşünüyorum?
  • bir adet sipariş verdim bakalım nası bişeymiş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufarc

    aynı ısınma sorunu bende de var internetten biraz araştırdım başka marka ve modellerde bu sorun için hoparlöre yakın olduğu için denmiş genelde ama bilmiyorum.


    ben pek sanmıyorum dostum o bölümde lcd inverter diye bir elektronik ufak bir devre var. ekranın beslemesi için o ısınıyor. bu bilgisayardan bir sorun yaşarsam yüzde 99 buradan arıza yapar. ofiste 4 tane farklı marka laptop var ve hiçbirinde o bölgede bir ısınma yok.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Bende TK85 kullanıcıları arasına geçtim. Herkesin bahsettiği gibi driver'ları kurmak biraz sıkıntılı. Driver klasörü çok karışık, örneğin 32Bit ve 64Bit kurulum dosyaları bir arada. Ayrıca bir driver klasörüne girdiğiniz zaman en az 3 alt klasöre açılıyor. Bende emin olmadan çoğunu kurdum. Şu anda ekran kartı için NVIDIA'nın sitesinden son güncellemeyi indiriyorum, ayrıca PB'nin sitesinden BIOS güncellemelerine baktım ekran kartıyla ilgili sorunların çözüldüğünden bahseden BIOS güncellemeleri var fakat driver'ların bu kadar karışık verilmesinden dolayı BIOS'u indirip kurmaya emin olamadım. Ayrıca hala wireless'i yükleyip, kuramadım. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • Ürünün fiyatı 1150 lira muadili dell inspiron'dan 150 lira ucuz. F/p açısından en iyi laptop bu sanırım bende bu modelden alacağım.
  • Arkadaşlar wireless problemini çözdüm. Şu ana kadar FIFA 2011 ve NBA 2K11 kurdum, hepsini sorunsuz çalıştırdı. Ayrıca belirtmeliyim görüntü kalitesi en yüksek seviyede. Ekranın orta kısmı (dış) bende de ısınıyor fakat çok büyük problem yaratacağını düşünmüyorum. Fiyat/Performans olarak herkese tavsiye ederim.
  • s.a arkadaşlar ekran kartı problemini nvidianın sitesinden çözmeye çalışıyorum ama . Pb nin siteden bios güncellemesini indirmelı mıym . Olmadı kurulmuyo . Nasıl çözdünüz driver sorununu .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sicetix
    Arkadaşlar wireless problemini çözdüm. Şu ana kadar FIFA 2011 ve NBA 2K11 kurdum, hepsini sorunsuz çalıştırdı. Ayrıca belirtmeliyim görüntü kalitesi en yüksek seviyede. Ekranın orta kısmı (dış) bende de ısınıyor fakat çok büyük problem yaratacağını düşünmüyorum. Fiyat/Performans olarak herkese tavsiye ederim.

    hocam kısa bir açıklaya bilir misiniz acaba wless problemini nasıl çözdünüz .
  • yahu arkadaşlar..ürün benim de elime bugün geçti.. ultimate x86 kurdum ram i 2,30 kullanılabilir olarak görüyo..ayrıca intel grafik kartında ünlem yanıyo..güncelle diyom zaten güncel diyo...uuuuuuuuuuuf..yardım lütfen..
  • yok mu yardım... :(
  • Selam arkadaşlar.
    Bende bugun siparişimi verdim.İnşallah yarından itibaren bol bol soru soracağım herhale :) driverler biraz problemli görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkertr

    Selam arkadaşlar.
    Bende bugun siparişimi verdim.İnşallah yarından itibaren bol bol soru soracağım herhale :) driverler biraz problemli görünüyor.


    valla benimde dün elime geçti kardeş..sıkıntı var biraz..sürücü işi karışık..
    canım sıkıldı..yahu arkadaşlar ...pc yi kuranlar..bi yardım edin. yahu..nasıl yaptınız..hangi sürücüleri kurdunuz..ALLAH rızası için bi yardım..
    içinden çıkan cd deki sürücüleri kurdum yine olmadı.. ne yapmam gerekiyo bi yardım etseniz..
  • yuuuuuuuuuuuuuuh be..işe bak bi ALLAHın kulunun ilgilendiği yok..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uppa7

    yuuuuuuuuuuuuuuh be..işe bak bi ALLAHın kulunun ilgilendiği yok..


    dostum ben yaptığım işi anlatayım sana, aygıt yöneticisini açtıgığın zaman zaten hepsi soru işaretli , driver cd sini takıyorsun soru işaretlilerden önce

    hangisini yüklemek istersen onu güncelleştir diyon otamatik kuruluyor. wireless ve blutouth da çalıştırma tuşlarını kullanıyorsun yani --fn+wiriless simgeli

    tusa basıyosun(tusun hangisi oldugunu su anda yazamıyom laptop yanımda değil kusura bakma ) o kendikendine bişeyler yüklüyor sonra sana tekrar soruyor

    şunu güncelleştir diye güncelliyosun. fakat hatırladığım kadarıyla bulutouth da aynı işlemi yapın ama cd içinde extra prog. var. ordakilerden birini denersin

    suan bu kadar yardımcı olabildim. kolay gelsin




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.