SELAM ARKADASLAR .. BEN FORUMDA YENIYIM PEK INCELEME IMKANIM OLMADI AMA COK GUZEL KONULAR VAR ELLERINIZE SAGLIK....BEN YURT DISINDAN KATILIYORUM NOTEBOOKU TURKIYEDEN GETIRDIM YAKLASIK 6 AYDIR KULLANIYORUM AMA BIR SORUNUM VAR , BILGISAYAR ACILIRKEN COK ZOR ACILIYOR YANI ACILMA SURESI 4-5 DK FELAN SURUYOR BUDA BENI DELI EDIYOR .. BASKA MARKA BILGISAYARLARLA KARSILASTIRDIM ONLARINKI NORMAL ....ACABA BIR BILENINIZ VARMI TEKNIK OLARAK NE YAPMAM LAZIM ?????? BILGILENDIRIRSENIZ SEVINIRIM ... EMEGI OLAN HERKESE SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM ......
belkibi format atabilirsin ya da soru donanımınla alakalı da olabilir...mesela ram düzeyin yetmiyo olabilir, işlemcin pc nin gereksinimlerini kaldırmıyo olabiir....çeşitli sebepler bulunabilir bu konuda...ama kardeşim yurt dışındaysan ne gereği var türkiyede almanın kendi ülkende ya da oraya daha yakın bi ülkede türkiyeden daha ucuza da daha iyisini alabilirdin alacağın notebook un...
saygılarımla
geç açılması tamamen norton antivirus ile alakalı. nortonu kaldırıp yerine bitdefender i kurdum daha hızlı açılıyordu ama bilgisayara girmeyen virus kalmadı ve program bu virusleri silmede yetersiz kaldı. bugun bitdefenderi kaldırıp tekrar nortonu kurdum we virusleri temizledim. geç açılıo ama bilgisayarım tehlikede deil