Şimdi Ara

Packard Bell p5ws0 anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptop konusunda bir sorum olacaktı başlıkta belirtildiği gibi packard bell marka bir laptop'um var cihaz hiç bir şekilde açılmıyor şarj aldıgından eminim ben bilgisayarı açıp bakmak için söküp anakarta kadar ulaştım 2 entegre üzerinde oksitlenme tarzı bir durum gördüm temizledim kuruladım tekrar çalıştırdım dogal olarak çalışmadı fakat o oksitlenmiş ve temizledim yere pc yi fişe taktığımda ateş gibi oluyor (tabi güç adına hiç bişey yok) sizce bu sorun küçük Bi maliyetle hallolurmu yoksa ugraştıgıma degmezmi bilgi almak istedim. Altta iki noktada benzer durum söz konusu size danışmak istedim.. Yardımcı olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• anakartta voltaj sorunu var gibi birkaç tane yerinde sorun olabilir. Nerelerde sorun olduğunu o kadar bilmiyorum ancak o yerlere göre maliyet değişir. Ancak o kadar da pahalı olacağını düşünmüyorum.

• Aurtex A kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginize katılıyorum 1 den fazla nokta olabilir cihaz bende arıza vermediği için tam olarak nasil Bi tahribat oldu anakart üzerinde kestiremiyorum arkadaş verdi çalıştırabilirsen senin olsun diye onlarda hiç anlamıyor. Isl6251 ahaz adında Bi entegrenin tahrip oldugu bariz belli şarja takıp entegre ye dokununca aşırı derecede ısındıgını fark ettim eger mevzu buysa çok sorun degil ama ilk resimdeki batarya girişinin oradaki entegrelerde birden fazla tahribat gerçekleştiyse çok zor gibi görünüyor sizin düşünceniz nedir servise vermeye degermi acaba i5 4 Ram 500gb 3. Nesil Bi bilgisayar bu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslanbys A kullanıcısına yanıt

Serviste ortlama bir fiyat sorup düşüncelerini alın. Eğer sizin verebileceğinizden fazla söylüyorlarsa böyle bir sistem için harcamaya gerek yok. Anakart dışındaki parçalar zarar görmemişse 2. el satılabilir. eğer içindeki hafızadaki bilgiler size lazımsa onu geçirtebilirsiniz sorun olmaz. ancak sistem epey eski ve bundan ötürü gerekli parçalar bulunmakta zorluk çekilebilir. max 200 liraya mal olacağını düşünüyorum ancak.

• Aurtex A kullanıcısına yanıt
    hocam devre düzenekleri elektronigini bilen birine WhatsApp üzeri resmi attım bacaklar arası ileti temasına sebep olmuş gibi görünüyor. hepsiburada üzerinde oksit çözücü var ondan alıp Bir kullan entegre sorunu degilde şase sorununa benziyor kullan eger çalıştırırsa tamir için vermene gerek yok dedi. Bir deneyip buraya paylaşıcam bu tip sorunlar yaşayan arkadaşlarada yardımcı olacagını düşünüyorum çünkü packard bell laptop ile ilgili çok forum bilgisi bulunmuyor. Yardımınız için çok teşekkür ederim ( :

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aslanbys A kullanıcısına yanıt

eee sonuç ne oldu ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.