Şimdi Ara

packard bell mikrofon sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
9.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni aldığım packard bell p-063 model notebookumun çeşitli sorunlarını yavaş yavaş çözmeye çalışıyorum. Ekran kartı driver hatası vardı hallettim ama sanırım bu sefer daha komplike bi sorunla karşı karşıyayım.
    Bütün driverları sorunsuz kurmama rağmen mikrofon çalışmıyor. Xp görüyor fakat ses almıyor. Donanımsal bi problem değil sanırım distribitör firamanın teknik servisinı aradım xp sp2 ile böyle bi uyumsuzluk olabileceğini söylediler format atın tekrar deneyin dediler ama benim format atmaya niyetim yok zaten sorunsuz kurdum xp service pack 2yi bu şekilde düzeleceğini sanmıyorum.

Bu marka model kullananlardan bu sorunu yaşayan var mı? Varsa nasıl çözülür sırf bunun için vistaya da geçmek istemiyorum. Baika bi mikrofon taktım çok güzel çalışıyor ama dahili mikrofonu ses almıyor...

• Mikrofon "Mute" durumda olabilir, bir kontrol et derim. Sağ altta sistem tepsisinde ses ikonuna sağ click yapıp Volume Control ü aç, orada "Microphone" un alt kısmında "Mute" işaretliyse onu kaldır. microphone hiç gözükmüyorsa Sol üstte Options ta Properties seçip içinde Microphone seçili değilse seçip Ok e bas. Bir de bazen Microphone sesi çok açıksa da yapabiliyor, aynı yerde mic in ses seviyesi de vardır ınu da düşürürsen iyi olur.
  • Arkadaşım aynı mikrofon sorunu bende de var.. bir türlü ses almıyor.. çözersen ya da ben çözersem buraya belirtelim..
  • evet arkadaşlar sanırım sorunun kaynağının donanımsal olmadığı açık çünkü aynı ses kartına sahip olanlarda bu sorunu yaşıyor. Anlamadığım iki ürünüde sen koyuyorsun bu alete nasıl çakışıyor anlamıyorum. Bana teknik servisin söylediği sp2 ile ilgili bi uyumsuzluk olduğuydu. Vistaya geçersem düzelirmiş. Vista kullanıpta bu sorunu yaşayan var mı? Nasıl çözücez bunu ya?
  • valla harici webcam ve mikrofon kullanmak zorunda kaldım... zaten üzerindeki webcaminde pixeli zayıf.. pek iç açıcı değil.. en iyisi harici kullanmak şimdilik napalım...
  • arkadaşlar sorun sadece bu modeldemi? Yoksa bütün yeni çıkan packarde bell notebook larda mı var bu sorun...
  • Bende de aynı sorun vardı (PACKARD BELL F0267-P-061). Aşağıdaki adresteki ses kartı sürücüsü ile çözüldü.
    http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=7414970100&pi=platform_ajax_gn3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer aspire laptop wireless sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • umarım bu driverla sorun çözülmüştür...bende yarın PACKARD BELL F0267-P-061 model packard bell laptopuma kavuşuyorum...arkadaşım bu modelden memnunnusun laptopta fan sesi var mı çok ??
  • Genellikle gürültülü ortamlarda kullandım ama sessiz olduğunu söyleyebilirim. Bir süre kullandığım Fujitsu-Siemens v3405'den (14.1") sonra biraz büyük geldi ama bunun da getirisi numerik tuşlar. Klavye sorunsuz, touchpad yeterince hassas. Kamerasından az ışıklı ortamlarda fazla bir şey beklememek gerek. DVI portuna sahip olması önemli bir artı. 2 USB portunun arkada olması erişimi biraz güçleştiriyor. Tuş aydınlatmasının ve ledlerin mavi renk olması şık olmuş. Ekranın yatay ve dikey görüş açıları çok iyi değil. Bir tane de ölü pikselim var. Bir üst model işlemci kullanmasına rağmen, 512 MB RAM eksikliğinden olsa gerek, performansı Fujitsu-Siemens v3405'den daha düşük gibi geldi bana. 3DMark03 puanı 3920 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Uzun lafın kısası büyüklük dışında memnunum.
  • peki içinde hangi ram var 1 gb ram takıyım diyorum sence hangi marka takıyım...??
  • Bellek bilgileri aşağıda. Benim ekleyeceğim bellek ise bu. Fiyat performans oranı oldukça iyi gibi. Pazartesi elime geçer. Sonuçları yazarım.

packard bell mikrofon sorunu
  • valla ben 2 gb ram ile kullanıyorum canavar gibi. Driverı indiriyorum şu an umarım düzelir fakat sanırım daha önce bunu bulup kurmuştum değişiklik olmadı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cricket

Bende de aynı sorun vardı (PACKARD BELL F0267-P-061). Aşağıdaki adresteki ses kartı sürücüsü ile çözüldü.
    http://support.packardbell.com/global/item/index.php?i=7414970100&pi=platform_ajax_gn3

Valla ne derler? Çok yaşa sen aldığım günden beri arıyorum tarıyorum neler neler yükledim ııh olmadı. Ama yükledim bunu gümbür gümbür. Öteki odadan alıyo mikrofon sağol varol. Şimdi tam anlamıyla mükemmel diyorum laptop için...

• Yardımcı olabildiğime sevindim :) . Sürücü sorunu olduğu oldukça açıktı. Güle güle kullanın. Bir de bir arkadaş XP kurarken mavi ekran çıktığından bahsetmişti. Gözlemlerime göre Service Pack entegre edilmemiş XP CD'lerinde çıkıyor bu sorun. Yeri de gelmiş değildi ama yazayım dedim :) .
  • laptopa xp yi kurdum ilk kurduğumda driverları yüklerken toshiba blotooth u yüklerken mavi ekran geldi bunun nedeni ise driverları ard arda kurmam olduğunu ikinci yükleyişimde anladım mesala chipset driveri yükledikten sonra bilgisayrınızı kesinlikle yeniden başlatın sonra diğer driverları kurun ben her driver da yeniden başlattım sorun oluşmadı...ekrana gelince parlaklık yeterli ama üsten bakıldığında pek de iyi görünmüyor yanlarda tatmin edici diyebilirm ama bi sony kada mükemmel değil tabiki ama tatmin olunuyo...bide nfs carbonda grafik kartını test ettim beni yeterince tatmin etti 1024*768 çözünürlükte nfs carbonu 512mb ramle rahat çalıştırdı...cricket arkadaşım ben de o bellekten alabilirim ekledikten sonra testleri buraya yazarsan çok sevinirim...
  • ha bi de sölemeyi unuttum fan sesi yok denecek kadar az hdd seagate olduğu için doğal olarak işlem yaparken biraz ses yapıo ama yeterince sessiz diyebilirim.... hoparloründen ses çok fazla gelmior bu da benim için eksik değil...
  • ben xp sp3 kurdum fakat bı sorun yok vaktin olursa sp 3 kurmanı onerırım kolay gelsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.