Şimdi Ara

Packard bell laptopbum Format Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim packard bell laptopbum açılır açılmaz kapanıyor buna çözüm olarak önerilerize açığım neyse format atıcam usb , usb format için hazır boot ayarı fln var fakat bios ayarlarını tam ayarlayamadım sanırım usb yi takmama rağmen bir şey olmuyor gene resetliyor kendini ne yapmalıyım yardım edin lütfen.
    Bu arada Windows 8 pro 64 bit format atıcam eski sürümü Windows 8 32 bit di

• bilgisayarının açılır açılmaz kapanmasının nedeni işletim sistemi olduğunu nerden anladın ? mesela fan çalışmıyor bu nedenle işlemci fazla ısınıp bilgisayarı kapatıyor olamazmı ?
  • çünkü iki işletim sistemi vardı C de win 7 D de Win 8 vardı bende baya eski bir similasyon oyunu yükleyecektim dvd boş görünce win 7 de deniyim dedim oradada olmadı :D sonra pcyi kapatıp açınca bu sorun başladı
    edit: fanla alaksı olamaz çünlü fan çalışıyor ztn ısınmaya fırsat vermeden kapanıyor 1 gün soğutmaya bıraktım gene olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzsuzkral -- 20 Ağustos 2013; 17:36:59 >
  • windows 8 de sistemi restore etme diye birşey var onu dene onu nyaptıktan sonra problemin işletim sistemi ile ilgili olup olmadıgını anlarsın. Ama fanın arızalanmıştır ısındığı için resetliyordur bu ihtimalde çok yüksek.
  • peki restore nasıl edebilirim ve ısınmakla alakası olamaz çünkü biosta istediğim kadar durabiliyorum ztn ısınmasına zaman kalmıyor packard bell yazısı geliyor kapanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.