Şimdi Ara

Packard Bell İ5-4GB RAM-500GB HDD-1 GB NVİDİA GT 420M LAPTOP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PACKARD BELL EASYNOTE_TM85-JO-206TK LAPTOP
    FİYAT:950tl pazarlksz (PAZARLIK VE İNDİRİM MESAJLARI CEVAPLANMAYACAKTIR) Acele paraya ihtiyacım vardı sorun halloldu şükür,fiyat günceldir ve ürün alındıktan sonra kurulum harici çalıştırılmamıştır.Kurulumunu yapıp çalıştığını görüp kapatıp kenara koydum duruyor.Ürünün garantisini aldığınız yada istediğiniz zamanda başlatabilirim o konuda sıkıntı yok
    ANKARA İÇİ ELDEN TESLİM EDEBİLİRİM,ANK DIŞI DA MALESEF RİSKE GİRMEMEK İÇİN ÖNCE PARA SONRA KARGO ŞEKLİNDE YADA GET OLARAK BAŞKA Bİ SİTEDE İLAN AÇABİLRİM.
    Faturası mevcuttur.

ÖZELLİKLERİ
    İNTEL CORE İ5-450M İŞLEMCİ
    15.6'' 16:9 HD LED LCD
    NVIDIA GEFORCE GT 420M PAYLAŞIMSIZ 1 GB (PAYLAŞIMLI OLARAK TOPLAM 2.7 GB) EKRAN KARTI
    4 GB DDR3 MEMORY
    500 GB HARD-DİSK
    DVD-SUPER MULTİ DL DRİVE
    MULTI-IN-1 CARD READER
    802.11B/G/N
    BLUETOOTH 3.0+HS
    1.3 MEGAPIXEL WEBCAM
    6-CELL LI-ION BATTERY
    MICROSOFT OFFICE 2010 PRELOADED

İşletim Sistemi
    » Orijinal Windows® 7 Home Basic
    İşlemci ve Yonga Seti
    » İşlemci İmalatçısı: Intel
    » İşlemci Türü: Core i5
    » İşlemci Modeli: i5-450M
    » İşlemci Hızı: 2,40 GHz
    » Yonga Seti İmalatçısı: Intel
    » Yonga Seti Modeli: HM55 Express
    Bellek
    » Standart Bellek: 4 GB
    Depolama
    » Sabit Sürücü Kapasitesi: 500 GB
    » Sabit Sürücü Ara Yüzü: Serial ATA
    » Sabit Sürücü d/d: 5400
    » Optik Sürücü Türü: DVD Yazıcı
    » Desteklenen Optik Ortam: DVD-RAM/±R/±RW
    Ekran ve Grafikler
    » Ekran Boyutu: 39,6 cm (15,6")
    » Görüntü Ekranı Türü: Aktif Matris TFT Renkli LCD
    » Arka Aydınlatma Teknolojisi: LED
    » Grafik Denetleyici İmalatçısı: NVIDIA
    » Grafik Denetleyici Modeli: GeForce GT 420M
    » Grafik Bellek Kapasitesi: 1 GB
    » Grafik Bellek Teknolojisi: DDR3 SDRAM
    » Grafik Bellek Erişilebilirliği: Atanmış
    Ağ ve İletişim
    » Bluetooth Standart: Bluetooth 3.0
    Yerleşik Aygıtlar
    » Web Kamerası: Var
    » Parmak İzi Okuyucu: Yok
    Yazılım
    » İşletim Sistemi: Orijinal Windows® 7 Home Basic
    » Yazılım Dahil: Microsoft® Office Starter: Yalnızca sınırlı işlevselliğe sahip Word ve Excel®®; reklam içerir. PowerPoint® veya Outlook® uygulamalarını içermez. Tam özellikli yazılımı kullanmak için Office 2010'u satın alın.
    Bing™ Bar
    Windows Live™ Essentials
    Pil Bilgileri
    » Hücre Sayısı: 6 hücre
    » Pilin Kimyası: Lityum İyon (Li-Ion)
    » Pil Kapasitesi: 4400 mAh
    Fiziksel Özellikler
    » Renk: Siyah
    Çeşitli
    » Ambalaj İçeriği: EasyNote ENTM85-454G50Mnkk Dizüstü
    Lityum İyon Pil
    AC Adaptörü
    Warranty
    » Warranty: Standart 2 yıl Garanti

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fflamingoo -- 15 Eylül 2012; 10:01:09 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fflamingoo -- 25 Haziran 2012; 8:24:07 >
    *Alış veriş yaptıklarım Öztin - kachus - baltimorro - cavador - azimbilgisayar - hysteria35 - acr - anubis2005 - 6.cadde - rapkolik87 - CrySystem - bruce66 - bilalemre83 - leorin - skksgk - rauforbay - Asopos - nOnAME* - evren - Kuzey19 - ftderbeder - onder.t - demircibu - Dammnation - sktem - WWF - dESiLVer - fenerli_ulash - mrxpsp3 - Athlon - erkinkose - Fetih1453|TR - necropotance - Garuda - keteci66 - vahittoker - Pisimiyav

*SanalPazar, GG kullanmıyorum.

*İlanlarıma forum kuralları dahilinde herşeyi yazabilirsiniz. Fiyat yorumu yapabilirsiniz, indirim isteyebilirsiniz, ürünü veya fiyatı eleştirebilirsiniz.
    *Atılan Her PM için cevap yazmayabileceğimi de biliniz.
    *Herkese dürüst, şeffaf ve güvenli alış verişler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fflamingoo

Samet beyle görüşüldü 750 teklif edince vermedim,lütfen ölücüler aramasın faturası herşeyi mevcut ürünün SATIŞA DEVAM

Hocam laptop yeni olmasına rağmen 1.nesil laptoptur,şu ara 3. nesiller piyasaya girdi.Arkadaşa ölücü demişsiniz ama 1100 tl (bu fiyat fırsatları takip edenler için) verince 2. nesil i5 işlemcili laptop alınabildiğini de hesaba katın derim.750 az 900 de çoktur, uygun bişeye anlaşın derim, iyi satışlar.

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Samet beyle görüşüldü 750 teklif edince vermedim,lütfen ölücüler aramasın faturası herşeyi mevcut ürünün SATIŞA DEVAM

Hocam laptop yeni olmasına rağmen 1.nesil laptoptur,şu ara 3. nesiller piyasaya girdi.Arkadaşa ölücü demişsiniz ama 1100 tl (bu fiyat fırsatları takip edenler için) verince 2. nesil i5 işlemcili laptop alınabildiğini de hesaba katın derim.750 az 900 de çoktur, uygun bişeye anlaşın derim, iyi satışlar.

Benim ilanım benim fiyatım yorumunuz için teşekürler.Fiyat son 900 TL 'dir...Satılmazsada kendim kullanırım sorun değil.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

quote:

Benim ilanım benim fiyatım yorumunuz için teşekürler.Fiyat son 900 TL 'dir...Satılmazsada kendim kullanırım sorun değil.

hocam kendılerı sıfır almadıkları ıcın zarar nedır bılmıyorlar kendılerı bu durumda olsa aynı seyı yapıcaklar hayırlı satıslar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam teklifim 700'
    Thunder_Ozi / imuratk / sevindirik / Jöntürkler / m.yılmaz(2) / WpTürkiye / Veron / necoinside / adaprizma / Reizena / zoece / fatihduranoglu / tick1988(2) / bkmtkm / fagala / CatZilla / selcan911 / Snakeeyes / Dayyahi / play_boy / Bhd1R / Kaplan Bey /sevann / VEYSEL İPEK / GeNccLuBeR / kiesling / brkkyk / cadde22 / I_Quatrro_I / casualities / .rkan / lazerol61 / Unorthodox / xsirim / casberg(2) / cm_bingol /yasan /matozgur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunayek

hocam teklifim 700'

250 ye veriyim
  • cihazımı satarsam kesin gözüyle bakıyorum
  • kısa sureli takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Satma dostum kendin kullan tak bi ssd arttır performansını :)
    Ne Mutlu Türküm diyene
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarsuaki

makınanın aynısını polanyadan aldım 750 tlye ısınma derti yok haberiniz olsun max payne gibi oyunlarıda full ayarda acma sansınız yok 2012 de cıkan oyunları full ayarda acma sansınız yok

Peki 2048 deki oyunları full ayar açar mı acaba eğer açmazsa alınmaz makine.

quote:

makınanın aynısını polanyadan aldım 750 tlye ısınma derti yok haberiniz olsun max payne gibi oyunlarıda full ayarda acma sansınız yok 2012 de cıkan oyunları full ayarda acma sansınız yok

arkadaslar birde makinanın kamerası cok kötü bulanık görüyorsun resmen ama Iyı makına oyun falan ıdare edıyor ha 2048 falan filan demisinde bu fiyata kimse senin makinayı almaz kardes 2 el burası sıfır satmanın anlamı yok mılletı kerızmı sanıyorsun ne

• quote:

quote:

quote:

arkadaslar birde makinanın kamerası cok kötü bulanık görüyorsun resmen ama Iyı makına oyun falan ıdare edıyor ha 2048 falan filan demisinde bu fiyata kimse senin makinayı almaz kardes 2 el burası sıfır satmanın anlamı yok mılletı kerızmı sanıyorsun ne

Bi pskiyatıra uğramalısın en yakn zamnda..

• quote:

Orijinalden alıntı: skynex

890 nın üstüne halen konuşan varmı yahu ? ayıp be kardeşim bukadarda ölücü olunmazki, zaten satıcı öldürmüş iyice fiyatı..
    Satma dostum kendin kullan tak bi ssd arttır performansını :)

satmaya niyeti yok zaten arkadaşın merak etme
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.