Şimdi Ara

Packard Bell İ5-4GB RAM-500GB HDD-1 GB NVİDİA GT 420M LAPTOP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı satışlar, İstanbul'da aracın var mı senin

Orijinalden alıntı: Directed

Hayırlı satışlar, İstanbul'da aracın var mı senin

Malesef hocam,istanbulda'da yok.

sorunsuz satış: brkkrgz, Powerless, kömürcü42,

sorunlu satış: ten_don palm pre 8 gb açıklayıcı ve tüm sorularına doğru cevap verdiğim halde yinede kötülemiş ilginç bir yorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: fflamingoo

quote:

Orijinalden alıntı: leeeooon

quote:

Orijinalden alıntı: fflamingoo

quote:

Orijinalden alıntı: leeeooon

quote:

Orijinalden alıntı: skynex

890 nın üstüne halen konuşan varmı yahu ? ayıp be kardeşim bukadarda ölücü olunmazki, zaten satıcı öldürmüş iyice fiyatı..
    Satma dostum kendin kullan tak bi ssd arttır performansını :)

satmaya niyeti yok zaten arkadaşın merak etme

890tl yi hesabıma havale yap ertesi gün elinde laptop hadi,amacın laptop almaksa alırsın eğer amacın boş boş konuşmaksa almazsın böyle boş boş konuşup durursun ikinci el msj kasmaya çalışırsın eğer amacın laptopu almaksa hesap numaramı veriyim hemen yapalım alışverişi cvp bekliyorum ?

sağolasın kardeş aldım sen satıcı olsan götür ank ilkere paranı al dedim yok getiremem dedin güvenemedim sana

Hem nasıl güvenecem diyosun yardımcı oluyoruz sarıyorsun başa,alıcının peşinden koşupta mahalle mahalle gezemem laptopu alacaksa arkadaşın gelsin alsın...

Arkadaşın sattığı ürünü alıcının ayağına götürme mecburiyeti yok.Hakkaten ilanı fena baltalamışlar.Başkasının kaça sattığı satıcıyı bağlamaz.Acil ihtiyacı olan mezarcılara çok çok ucuza verdi diye satıcı arkadaşta piyasasının altında vermek mecburiyetinde değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteor_xxx -- 30 Eylül 2012; 10:15:03 >
    ALIŞVERİŞLERİM:*cömert *seko2001 *gecegezer *wetx *Penryn *yawan *ebenlier *charmashaoki *arsoy *haluksengul *cagdasoneren *_PrO_ *,enisbrk *cerrah *tastelife *garuda *burakcardak *musti1907 *eeerdem *burak9006 *midnight99 *FKMAL *essoesso *blackwinterday * Vuze *Huseyin_198600 *Erhan! *MuttFTS *artemisbd* LazuTS *moonlord * firatsagir5 *Uzaktan Kumandan *x_tol *ErrorLog *NEKTE_SAR *djpisagor *OrooT *Leone_510 *utuman * mserkanm * ilhamianil *hegoatANKARA* albtaros*THE_JACKHAL *muhtar5 *zigizigi *SaFRaN_FaTiH *lumedi * oguZmir * red a!ert *sessizdivx * t_tunccan *silverWolf *muzeg *vincee *Fallout *mahoni_38 *hasli *mustafa1248 *peacer *heady *Onurr *dj.trust.06*arkeolog77 *shin_shaire*cerdogan*fuckulteli*R@*cs875*Dynacy*ORooT*ramazantc*hellboy.06*oz58*valarean*STaTiCXX *Emrah_Tr* baltimorro* BarbarosTUGRUL*VISION*yurtik*adaprizma*whamx*bigmucit34*play_boy*Umutcan*Murjuk*Turbo-Boost*azelea* bugrascb*cacharel*ozzzy222*kumdaoyna*hysteria35*play_boy*picco_z*Arda*...devamını yazamadım .....
    OLUMSUZ: levocan987(süresiz uzaklaştırılmış-isabet olmuş), glaudser

• pm

ayrıca kendi yorumum marka farketmeksizin kendin toplasan 600 etmez. alacagınız cihazda garanti aramayın. 1 senelik kasko yaptırın 30 lira. çok değil.
  • bu kadar gereksiz yorum niye satıcı isterse 1000tl ye açar size ne alan alır almak istemeyen konudan çıkar bu kadar basit boş boş yorumlarla nereye varmak istiyorsunuz?
  • Takas var mıdır ?
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.