Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote W7600

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,bu ilk mesajım. Başlıkta belirttiğim bilgisayarı almak istiyorum,modeli forumda arattım ancak sonuç bulunamadı. Tavsiye edermisiniz,daha önce hiç laptop kullanmadım,almışken de paraya kıyacağım. Benzer özellikte Toshiba nın Qosmio lar var fakat iki kat fiyat farkı var. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler...

Platform: Intel Sonoma

İşlemci: Intel pentium M 740 (Dothan)

L2 Cache: 2 MB

FSB: 533 Mhz

Clock Speed: 1.73 Ghz

Kablosuz Erişim: Entegre 802.11 b-g Intel Pro Wireless 2200 BG

İşletim Sistemi: Microsoft Windows XP Home Tr işletim Sistemi

Bellek: 2 x 512 MB DDR2 533 MHz (Max: 2 GB)

Sabit Disk: 100GB (5400 Rpm) Sabit Disk

Ekran: 17 WXGA+(1440x900) TFT LCD

Ekran Özelliği: Diamond View Glare Ultra Parlak Ekran

Grafik İşlemci: nVidia GeForce Go6600 Turbo Cache

Grafik Hafıza: 128 MB (Paylaşımsız)

USB 2.0: 6 Adet

Optik Sürücü: DVD +- RW +R9 Dual Layer (9,5 GB'a kadar yazabilme)

FireWire(IEEE 1394) Girişi: Var

Uzaktan Kumanda Alıcısı: Var

Uzaktan Kumanda: Var

TV-Tuner: Var

PCMCIA Girişi: Var (1 Adet Type 2)

TV-Out: Var

VGA-Out: Var

Ses: Realtek ALC260 HD Audio System

Kart Okuyucu: 4-1 Kart Okuyucu(SD,MMC,MS,MS PRO)

Fax-Modem: 56K V92 Fax-modem

Ethernet: 10-100 Ethernet Kartı

Ağırlık: 3.5 Kg

Pil: 9 Cell Li-İon(2-2.5 Saat Stand-By)

Garanti: 2 Yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byted1 -- 18 Kasım 2005, 21:54:14 >

• Hocam aynı makina bende de var istersen MSni vereyim oradan kameradan görürsün, şiddetle tavsiye ediyorum .. bu marka pazarını iyi değerlenidiremedi, taş gibi bilgisayar.. Pc tercihini laptoptan kullanmandan dolayı seni tebrik ederim. şu an kullandığım makina bana 2 milyara mal oldu ama 16 aya böldürdüm. sen MSn e ekle ben sana daha bi kaç bi şey anlatırım kendine iyi bak ismim mehmett southside64@hotmail.com
  • Mehmet hocam,öncelikle ilgine çok teşekkür ederim, gerçekten özellikle bu markanın kullanıcısı olman beni mutlu etti. Çünkü aklıma takılan bazı konular var ve en doğru bilgiyi senden alacağımı düşünüyorum,kusura bakmazsan bazı konularda kafanı şişireceğim . MSN adresini ekledim,bu başlık altında yazdığım mesaj ilk mesajım olduğu için konunun sonuna eklemek hiç aklıma gelmemişti adresimi. genelde akşamları MSN de olurum umarım karşılaşırız. Almaya karar vermiştim aslında bu modeli, İLK GÖRÜŞTE AŞK GERÇEKTEN BU... Hele senin pozitif yorumunu da okuyunca iyice rahatladım. Alacağım yer de bana özel bi fiyat verince(daha önce kendime,akraba ve arkadaşlarıma toplam 5 PC aldığım bir firma) yarın gidip alıcam bu laptopu . Forumda bulduğum bazı performans ölçücü programlarla test edip mutlaka sonucu yazacağım

bu arada yardımcı olacak arkadaşlarla bağlantı kurabileceğimiz msn adresim: murat__aydemir@hotmail.com

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Packard Bell Webcam Sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Acer emachines E725
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.