Şimdi Ara

Packard Bell EasyNote MT85-M-055TK (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
0
Favori
27.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kumandasını tam fonksiyonlu kullanmak için Windows Media CenterI açmalısın. Diğer medya oynatıcılarda sadece temel işlevler çalışır.
  • ddr 3 1066 ram desteği var 1333 çıkmış onlarla uyumu varmı bilmiyorum. 8Gb ram takabiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 8 Ekim 2009; 0:42:59 >
  • benim bildigim ddr2 ve ddr3 ram slotları farklıdır uyumlu oldugu anakartın desteklenmesinden kaynaklanıyor lakin slot uyumlu mu onu ogrenmek ıstıyorum ddr3 ram takan var bu pcye
  • Ben ucuzlayınca hemen 4 gb alıp takıcam slotların farklı olduğunu bilmiyorum evereste baktımda ddr2 800 destekliyor aynı şekilde ddr3 1066. Ocz nin ddr 3 1333 çalıştırsa onları alıcam ama emin değilim olmazsa boşa gider para bide everesin eski sürümünde ram baktımda 800 mhz görünyordu geçenlerde yeni sürümü indirip baktımda 667 mhz miş

semihali hdmi çıkışı ile 5.1 desteği alabilirsin ama bu ses kartı performans bekleme harici bir ses kartı ile daha kaliteli çıkış elde edebilirisin geç oldu kuusura bakma yazını daha yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 21 Ekim 2009; 20:40:27 >
  • laptopum dvdromu görmüyor aşağıdaki hatayı veriyor lütfen yardım

"Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın. "

biosta dvdrom çalışıyor ama vistada görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: higungor

laptopum dvdromu görmüyor aşağıdaki hatayı veriyor lütfen yardım

"Windows bu donanım için aygıt sürücüsü yükleyemiyor. Sürücü bozuk ya da eksik olabilir. (Kod 39)

Bu aygıtla ilgili verileri Microsoft'a göndermek ve kullanılabilen bir çözüm olup olmadığını görmek için 'Çözümleri denetle'yi tıklatın. "

biosta dvdrom çalışıyor ama vistada görünmüyor

YA Bİ YARDIM EDECEK YOKMU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizab

arkadaşlar bu makineyi alalı 3 ayalan oldu ama almaz olaydım.usb ler sorun çıkartıyo durmadan birde makineyi açtıktan sonra ekrana görüntü gelmiyo 8.-9. kez denememde görüntü geliyo ekrana sürekli kapatıp açıorum kafayı yedirtecek.bu sorunlar sizdede oluyomu.ilk alındığı günden beri böyle ekran olayı.vistanın üzerine xp kurdum xp driverlarıda yok nette nerdeyse yardımcı olursanız sewinirim.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bilgisayarın garantisi bitti. Vatan Bilgisayarın kampanyasından almıştım. Almaz olaydım. Aldığımızdan beri hep sorun hep sorun..
    > Bilgisayarı açmak için hergün çile çekiyoruz. Sabah açınca gece 3-4 kadar kapatmıyoruz. Kapatırsak biliyoruz tekrar açamayacağız.
    > Dedik parasını verelim servisine götürelim Servis sadece açma kapama düğmesi arızalı diye orayı yapmış. Fakat aynı tas aynı hamam açılıyor fan sesleri çalışıyor Ekrana görüntü gelmiyor. Bazen 10 kere bazen daha fazla denememizin ardından görüntü geliyor. Nedir bu sorun nasıl çözülür ?

Ek: Teknik Servis BIOS update'ini yaptığını söyledi. Bu işlemler 2009 Kasım ayında oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahcey -- 2 Aralık 2009; 13:39:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

quote:

arkadaşlar bu makineyi alalı 3 ayalan oldu ama almaz olaydım.usb ler sorun çıkartıyo durmadan birde makineyi açtıktan sonra ekrana görüntü gelmiyo 8.-9. kez denememde görüntü geliyo ekrana sürekli kapatıp açıorum kafayı yedirtecek.bu sorunlar sizdede oluyomu.ilk alındığı günden beri böyle ekran olayı.vistanın üzerine xp kurdum xp driverlarıda yok nette nerdeyse yardımcı olursanız sewinirim.

Aynı sorunu bende yaşıyorum. Bilgisayarın garantisi bitti. Vatan Bilgisayarın kampanyasından almıştım. Almaz olaydım. Aldığımızdan beri hep sorun hep sorun..
    > Bilgisayarı açmak için hergün çile çekiyoruz. Sabah açınca gece 3-4 kadar kapatmıyoruz. Kapatırsak biliyoruz tekrar açamayacağız.
    > Dedik parasını verelim servisine götürelim Servis sadece açma kapama düğmesi arızalı diye orayı yapmış. Fakat aynı tas aynı hamam açılıyor fan sesleri çalışıyor Ekrana görüntü gelmiyor. Bazen 10 kere bazen daha fazla denememizin ardından görüntü geliyor. Nedir bu sorun nasıl çözülür ?

Ek: Teknik Servis BIOS update'ini yaptığını söyledi. Bu işlemler 2009 Kasım ayında oldu.

Bi şey merak ettim bilgisayarın garantisi nasıl bitti? Bu alet piyasaya çıkalı 2 yıl olmadı daha, ben de Vatan'ın kampanyasından aldım 14 ay önce, o zaman yeni çıkmıştı bu model piyasaya. 2007 de böyle bir donanım bile yoktu ki ortada? Yaşadığın sorunlar için üzüldüm ama böyle bir sorunu servise söke söke düzelttirmek gerekirdi, gerekirse şikayet ederek hem de. Kaldı ki Packard Bell'in distribütörü olan Koyuncu müşteri dostu bir firma, tamir edemedikleri aletleri bir üst modeliyle kolaylıkla değiştiriyorlar.

Ben 14 aylık kullanım deneyimim sonucunda tercihim için çok memnunum. Batarya hala 2 saat civarında dayanıyor ki (güç tasarrufu modunda ekran parlaklığı yüksek ve kablosuz açıkken) benimle beraber başka marka laptop alan arkadaşlarımın bilgisayarları şu anda fişe bağımlı hale geldiler. Aletin performansından zaten çok çok memnunum. Soğutma performansı çok iyi, Alanya'nın sıcağında kuzenimin ei HP sine el değmezken benim PB resmen ateş püskürterek serin kalmayı başarabiliyordu. Zaten çekirdek sıcaklıkları 45-50 derecenin üstüne pek çıkmıyor. Benim sıkıntım dvd-rom'un özellikle açılışlarda çok ses yapması. Lg olmasına rağmen kütür kütür ses yapıyor. Bi de genel olarak sessiz bir laptop değil, fan sesi duyulabiliyor, bi kaç ufak tefek zırıltılar falan oluyor. Ama sessiz ortamlarda zaten kulaklıkla müzik dinlediğim ya da film izlediğim için rahatsızlık duymuyorum. Ekran parlak ve berrak, hoparlörlerin ses kalitesi tatmin edici. Klavye büyük tuşlarıyla bağımlılık yapıyor ve başka laptop kullanmak zor geliyor ama çatır çutur ses çıkaran bir klavye. Genel olarak performans / fiyat oranı çok yüksek bir alet aldığımı düşünüyorum şu anda.

• Bu alette VGA portu yok. Nasıl bağlıyorsunuz monitöre?
  • Evet sadece DVI ve HDMI bağlantıları var. DVI dışında HDMI portuna da sahip olması çok güzel tabi, bu nedenle VGA bağlantı noktası koyulmamış. Ülkemizde DVI monitörlere televizyon gibi vergi uygulandığı için teknolojide 2 sene geriye gittik, hala VGA monitör alıyor herkes. Ama monitörde en az DVI standartı olmazsa olmazdır bana göre, o açıdan VGA portunun olmaması eksiklik değildir. HDMI portunun güzelliği bu aleti LCD ye bağlayarak yüksek tanımlı film izleyebilme olanağı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FRaNZ FeRDiNaND

quote:

Orijinalden alıntı: emrahcey

quote:

Bi şey merak ettim bilgisayarın garantisi nasıl bitti? Bu alet piyasaya çıkalı 2 yıl olmadı daha, ben de Vatan'ın kampanyasından aldım 14 ay önce, o zaman yeni çıkmıştı bu model piyasaya. 2007 de böyle bir donanım bile yoktu ki ortada? Yaşadığın sorunlar için üzüldüm ama böyle bir sorunu servise söke söke düzelttirmek gerekirdi, gerekirse şikayet ederek hem de. Kaldı ki Packard Bell'in distribütörü olan Koyuncu müşteri dostu bir firma, tamir edemedikleri aletleri bir üst modeliyle kolaylıkla değiştiriyorlar.

Ben 14 aylık kullanım deneyimim sonucunda tercihim için çok memnunum. Batarya hala 2 saat civarında dayanıyor ki (güç tasarrufu modunda ekran parlaklığı yüksek ve kablosuz açıkken) benimle beraber başka marka laptop alan arkadaşlarımın bilgisayarları şu anda fişe bağımlı hale geldiler. Aletin performansından zaten çok çok memnunum. Soğutma performansı çok iyi, Alanya'nın sıcağında kuzenimin ei HP sine el değmezken benim PB resmen ateş püskürterek serin kalmayı başarabiliyordu. Zaten çekirdek sıcaklıkları 45-50 derecenin üstüne pek çıkmıyor. Benim sıkıntım dvd-rom'un özellikle açılışlarda çok ses yapması. Lg olmasına rağmen kütür kütür ses yapıyor. Bi de genel olarak sessiz bir laptop değil, fan sesi duyulabiliyor, bi kaç ufak tefek zırıltılar falan oluyor. Ama sessiz ortamlarda zaten kulaklıkla müzik dinlediğim ya da film izlediğim için rahatsızlık duymuyorum. Ekran parlak ve berrak, hoparlörlerin ses kalitesi tatmin edici. Klavye büyük tuşlarıyla bağımlılık yapıyor ve başka laptop kullanmak zor geliyor ama çatır çutur ses çıkaran bir klavye. Genel olarak performans / fiyat oranı çok yüksek bir alet aldığımı düşünüyorum şu anda.

Benim kullandığım daha eski model AMD Semprom işlemcili bir model, Vatan kampanyasında ucuz olsun diye aldık zaten Notebookda öyle aman aman birşey yapılmıyor. Sadece arkadaşlar sorunlarımız ortak demek ki Packed Bell sistemlerde bu sorun hep oluyor.

• laptopun fanını temizleyen oldu mu acaba ? acayip ısınıyor :( garantisi 2 sene değil mi? açıp temizlersek garantisi bozulur mu ?
  • Garantiye yolla ısınınca kapanıyor de açıp temizlesinler. Sonuç ta bunlar tozu çeken cihazlar 1 yılda bile toz dolabiliyor. Yada kontrl için gönder.
  • gece bilgisayarı kapatmadan yattım. sabah kalktığımda fare çalışmıyordu hangi usb girişine taksam değişen bişe olmadı. bende fare bozuldu heralde dedim bi daha takmadım. ve takmamama rağmen ara ara usb aygıtı takılma ve çıkarma sesi geliyor ve aygıt tanınmadı uyarsı veriyordu. sonra webcam i açmayı denedim açamadı ve sürekli ışığı yanık kaldı. bilgisayarı yeniden başlattım hala yanıyor. fare çalışıyor usb girişlerinde sorun yok ama cam görünmüyor. driver ı yeniden yükledim fayda etmedi sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Garantiye yolla ısınınca kapanıyor de açıp temizlesinler. Sonuç ta bunlar tozu çeken cihazlar 1 yılda bile toz dolabiliyor. Yada kontrl için gönder.

Öyle diyorsunuzda garantiye gidince format atıyorlar sonra uğraş dur eski haline getirene kadar. Ayrıca harici diskimde doldu içindekileri atacak yerim yok şimdilik
  • quote:

Orijinalden alıntı: alngac

gece bilgisayarı kapatmadan yattım. sabah kalktığımda fare çalışmıyordu hangi usb girişine taksam değişen bişe olmadı. bende fare bozuldu heralde dedim bi daha takmadım. ve takmamama rağmen ara ara usb aygıtı takılma ve çıkarma sesi geliyor ve aygıt tanınmadı uyarsı veriyordu. sonra webcam i açmayı denedim açamadı ve sürekli ışığı yanık kaldı. bilgisayarı yeniden başlattım hala yanıyor. fare çalışıyor usb girişlerinde sorun yok ama cam görünmüyor. driver ı yeniden yükledim fayda etmedi sorun ne olabilir?

Eğer windows 7 yüklendiyse bunun yüzünden oluyor olabilir. Bendeki sürücülerde tam randımanlı değil bazen touch pad tuşu yanık kalıyor. Eğer win 7 ye geçmediyseniz bile sitesinden hata veren sürücülerin son versiyonunu indirip kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi #berk -- 7 Mart 2010; 16:45:21 >

• win7 yüklemedim de kapattım laptopu bataryayı çıkardım 5-10 dk bekledim. sonra geri açtım çok şükür düzelmişti. bide siteye sadece win7 driver ı eklenmiş onun dışında vista için güncel driver yok malesef. yinede çok teşekkürler
  • Arkadaşlar bende yaklaşık 15 aydır bu dizüstünü kullanıyorum tiz ses ve klavyeden başka şikayetim olmadı onuda zaten bir gün wow oynarken sinirlenip makinanın uzerine kulaklığı atmıştım çokta hızlı olmamakla birlikte hdd crash hatası verdi garantiden yeni hdd verdiler o sırada bana klavye ve çıkan tiz ses sorununda çözüldüğünü sölediler haziran ayından beri win 7 kullanıyorum makina çok hızlı hatta pb almam la dalga geçen arkadaşlarım (kendilerini çok bilmiş sananlar) makinayı kullandıktan sonra bana hak vermeye başladılar yanlız son 2 aydır bende ublerden muzdaribim ama görüyorumki sadice benim makinamda değilmiş gerçi bir kere bu sorunla karşılaştım ondan sonra olmadı ama bu karşılaşmıyacağım anlamına gelmiyo win7 için merak edenler varsa makina çok rahat butun parçaları sorunsuz çalışıyo yanlız dvd romda nero yada başka programlar dvd rom görmüyor win7 nin kendi programını kullanmak zorunda kalıyorum oda fazla bir sorun yaratmıyo bu makina da SATAII desteği varmı ssd hdd takıcamda onlarda 2,5" lerde SATA olanı bulamadım o yuzden soruyorum herkese saygılar selamlar he bide fan konusunda benimkide çok sessiz çalışıyodu artık okadar sessiz çalışmıyo dışardan değil açıp içini temizlemeniz lazım garantisi olanlar servise gotursun derim

• Evet sata desteği var. Ama anlamadığımusb ler uymuyor oraya. Arkadaşımda casper var usb sini orayada takabiliyor. Bizim satalar girişi daha ince usb ler girmiyor.
    Arkadaşım sana sorunun çözüldü demişler, gerçektende o ses gitti mi?
    Bende de fan sesi arttı götürmek istiyorum ama vatan bilgisayar her türlü format atıyor diye götürmüyorum.
    Bu arada win7 hiçbir sorun olmadan çalışıyor her şeyini denedim.
  • servise fan temizliği için gönderen oldu mu? ben istanbuldaki merkezine vermeyi düşünüyorum ama format atmalarından ve günlerce geri alamamaktan çekiniyorum. acaba kaç günde teslim alabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.