Şimdi Ara

PABBUC.COM Kapandı :( (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.784
Cevap
26
Favori
175.517
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 adet ayakkabı ekledim sepet toplamım kdv dahil 212 tl tekini bedava yapmadı yüzde 50 indirim kodunu girdiğim de ise 59 tl indirim yaptı . Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

3 adet ayakkabı ekledim sepet toplamım kdv dahil 212 tl tekini bedava yapmadı yüzde 50 indirim kodunu girdiğim de ise 59 tl indirim yaptı . Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar.

Ayakkabılar 1er adet olmazsa 3 al 2 öde yapmaz. Tek tek ekleyin. Aynı modelde 2 tanede birini sıfırlamıyor.

Nike ve outlet de eklememelisin. Onlarda 3 al 2 öde yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevahiroglu -- 4 Temmuz 2012; 15:31:20 >
  • bebek ayakkabısı alan var mı ortopedik birşey arıyorum ne önerirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevahiroglu

quote:

Orijinalden alıntı: fenersel

3 adet ayakkabı ekledim sepet toplamım kdv dahil 212 tl tekini bedava yapmadı yüzde 50 indirim kodunu girdiğim de ise 59 tl indirim yaptı . Sizler nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar.

Ayakkabılar 1er adet olmazsa 3 al 2 öde yapmaz. Tek tek ekleyin. Aynı modelde 2 tanede birini sıfırlamıyor.

Nike ve outlet de eklememelisin. Onlarda 3 al 2 öde yok.

Teşekkür ederin nike eklediğimden dolayı olmamış.
  • Pazartesi günü geçtiğim siparişler bugün elime ulaştı...Açıkçası biraz korkarak ve çekinerek sipariş vermiştim...Zira iki aylık kötü bir "evimister" macerası yaşadım...
    Fakat bu alışveriş internet alışverişine bakışımı değiştirdi...Üç çift ayakkabı aldım üçü de süper...Defosu,renk farkı,numara farkı,v.b.hiçbir şey yok...Mükemmel olarak geldi...

TEŞEKKÜRLER PABBUÇ.COM
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Pazartesi günü geçtiğim siparişler bugün elime ulaştı...Açıkçası biraz korkarak ve çekinerek sipariş vermiştim...Zira iki aylık kötü bir "evimister" macerası yaşadım...
    Fakat bu alışveriş internet alışverişine bakışımı değiştirdi...Üç çift ayakkabı aldım üçü de süper...Defosu,renk farkı,numara farkı,v.b.hiçbir şey yok...Mükemmel olarak geldi...

TEŞEKKÜRLER PABBUÇ.COM

abi ne aldın. kaç numara aldın. ayağın kaç numara. tam oldu mu.

hayırlı olsun. nokta
  • quote:

Pazartesi günü geçtiğim siparişler bugün elime ulaştı...Açıkçası biraz korkarak ve çekinerek sipariş vermiştim...Zira iki aylık kötü bir "evimister" macerası yaşadım...

TEŞEKKÜRLER PABBUÇ.COM

sen yinede biraz kork kardeşim :D hepsi pabbuc gibi olmayacaktır kesinlikle güvenilir yerlere güven :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

quote:

TEŞEKKÜRLER PABBUÇ.COM

abi ne aldın. kaç numara aldın. ayağın kaç numara. tam oldu mu.

hayırlı olsun. nokta

Skechers Shape - UPS XW - Overhaul

Rider Tender IV Sandalet

Dockers
    Erkek Terlik

Resim atmayı bilmiyorum,kusura bakma...

Bu üç ürünü aldım kardeşim...Ayağım 43 numara...Hepsini 43 numara sipariş ettim...Zaten birisi terlik bir diğeri de sandalet...Sadece Skechers'den şüphem vardı...Onun için de Metro'ya gidip ayağımda denedim,ondan sonra sipariş verdim...Hepsi tam oldu...
    Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için...Alan herkese de hayırlı olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 4 Temmuz 2012; 16:28:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: IMFUNNY

quote:

TEŞEKKÜRLER PABBUÇ.COM

sen yinede biraz kork kardeşim :D hepsi pabbuc gibi olmayacaktır kesinlikle güvenilir yerlere güven :D

Kesinlikle haklısınız...
    Buradaki dostlar ve karşılıksız yardımlaşma sayesinde inşallah iyi işler çıkaracağız hep birlikte...

• Arkadaşlar bu iki ayakkabıyı kardesime almıştım ancak, ikisi de olmadı (43). Eğer ilgilenen olursa aldığım kampanya fiyatına verebilirim.

https://www.pabbuc.com/slazenger_valentine_siyah_gri_yesil

https://www.pabbuc.com/dockers_erkek_ayakkabi_212450_lacivert

Ürünlerin etiketleri felan hala yerinde duruyor. Denemek için bir kez giyildi. Tüm içerikleri ile birlikte vereceğim.

• Üzgünüz !
    Teknik bir hata yüzünden bu sayfaya ulaşılamıyor.

diye yazı çıkıyor ayakkablılara tıklayınca , acaba kampanya bittide güncellememi yapıyorlarlar yoksa bu hata sadece bende mi çıkıyor ?
  • cumartesi pazar ve pazartesi verdigim siparisler hala gonderilmedi.bizim siparisleri unuttular galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16.00 dan beri ariyorum cevap vermiyorlar.17.00 oldu sistem offline mis bu saattede.

• Arkadaşımıza sipariş verelim dedik, hemen gönderiyorlar dedik, mahcup olduk. 4 iş günü (6 gün) geçti, hiç bir açıklama yok, gelen giden yok, mesajlarıma cevap yok. Telefonda bugün vereceğiz diyorlar. O tarihten sonra verdiğim 4 sipariş de bekliyor. Böyle bir durum yaşayan var mıdır?

Beklemek sorun değil ama mantıklı bir cevap alamamak, üstüne, ben dün sipariş verdim 2 saatte kargoladılar mesajlarını okumak can sıkıyor.
  • http://www.pabbuc.com/converse_chuck_taylor_remix_ox_kum_siyah
    Gri olanını aldım 44 numara biraz büyük büyük geldi, 43 numara alıp ta değiştirmek isteyen olursa takas yapabiliriz (İstanbul fatih/avcılar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uozkan -- 4 Temmuz 2012; 17:39:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Arkadaşımıza sipariş verelim dedik, hemen gönderiyorlar dedik, mahcup olduk. 4 iş günü (6 gün) geçti, hiç bir açıklama yok, gelen giden yok, mesajlarıma cevap yok. Telefonda bugün vereceğiz diyorlar. O tarihten sonra verdiğim 4 sipariş de bekliyor. Böyle bir durum yaşayan var mıdır?

Beklemek sorun değil ama mantıklı bir cevap alamamak, üstüne, ben dün sipariş verdim 2 saatte kargoladılar mesajlarını okumak can sıkıyor.

ben de kimisine hemen, kimisine 4 gün sonra gönderilmesine şaşırıyorum ama ürüne göre değişiyor olabilir.

bence başlardan stokları sağlamdı ve hemen gönderiyorlardı. şimdi bazı ürünlerde stok tükendi ve tedarikçiden alıp gönderiyor olabilirler.

ben de bugün bir ürünü değişim için geri gönderdim. inşallah yoğunluktan bir yerlerde kaybolmaz.

• öğleden sonra 3 gibi sipariş verdim. kargoya teslim edilmis. bir ayakkabi fiyatına 3 ayakkabı aldık vallahi:) konuyu açan arkadaşa tesekkurler klavyen dert görmesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Arkadaşlar bu iki ayakkabıyı kardesime almıştım ancak, ikisi de olmadı (43). Eğer ilgilenen olursa aldığım kampanya fiyatına verebilirim.

Ürünlerin etiketleri felan hala yerinde duruyor. Denemek için bir kez giyildi. Tüm içerikleri ile birlikte vereceğim.

normalde kaç giyiyordu kardenişiniz ? yani küçük mü yoksa büyük mü geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: fotografya

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamscape

Arkadaşlar bu iki ayakkabıyı kardesime almıştım ancak, ikisi de olmadı (43). Eğer ilgilenen olursa aldığım kampanya fiyatına verebilirim.

normalde kaç giyiyordu kardenişiniz ? yani küçük mü yoksa büyük mü geldi

42 giyiyordu, yorumlarda okudumda bir büyük alın olarak okumuştum. 43 aldım büyük geldi..

• su kampanyaya 1 hafta ara verip biriken siparisleri eritseler once cok daha guzel olucak.hadi gec gonderiyonuz neyse ama bugun siparis vereninki kargolaniyor bizim 4 gun oldu ortada bisey yok.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.