Şimdi Ara

PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
269
Cevap
4
Favori
13.016
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pabbuc.com'dan satın alınmış olan ürünlerde bir kusur bulunmadığı halde ürünler "Koşulsuz İade Hizmetimiz" kapsamında iade edilerek para iadesi talebinde bulunulabilir.
    "Koşulsuz İade Hizmetimiz"den fayfalanılabilmesi için ürün alıcıya ulaştıktan sonra en geç iki işgünü içerisinde ürün ile birlikte gönderilen "Değiştirme ve İade Formu" doldurulmuş ve imzalanmış olarak, giyilmemiş, kutusuna ve kendisine zarar gelmemiş olan ürün ve ürün faturaları ile birlikte pabbuc.com'a ulaştırılmak üzere kargo firmasına teslim edilmiş olmalıdır.
    Müşterilerimizden pabbuc.com'a yapılan her türlü gönderinin gönderi masrafları müşterilerimizin sorumluluğundadır.
    pabbuc.com'a ulaşan iade talepleri incelenir ve iade kabulünden sonra iade edilen ürün için ödenen tutar müşterimizin ödeme şekline bağlı olarak ya kredi kartına iade edilir ya da kendi adına bir banka hesabına havale yoluyla ödenir.

Değişim ve iade işlemleri ile ilgili detaylı bilgilerewww.pabbuc.com/degisim-iade adresinden de ulaşabilirsiniz.

***Teslim aldığım ürün arızalı çıktı. Ne yapmalıyım?

pabbuc.com tarafından gönderilen tüm ürünler paketlenmeden ve kargoya teslim edilmeden önce kalite kontrolünden geçerler. Ancak yinede arızalı çıkan bir ürün olursa pabbuc.com bu ürünü ücretsiz değiştirmeyi ve kargo masrafını karşılamayı taahhüt eder.
    Paketi ve ambalajı zarar görmüş ürünler kargo görevlisinden teslim alınmamalı hasar tespit tutanağı tutturularak pabbuc.com'a bilgi verilmelidir.
    Paketi ve ambalajı zarar görmemiş ancak paket içerisinden, arızalı / defolu çıkan ürünler 3 (üç) işgünü içerisinde pabbuc.com'a iade edilmelidir. Bu işlem için ürün ile birlikte teslim edilen "Değiştirme ve İade Formu" tam olarak okunmalı, eksiksiz doldurulmalı, siparişi veren kullanıcı tarafından imzalanmalı ve ürün ile birlikte pabbuc.com'a geri gönderilmelidir.
    Önemli not : İade işleminden önce pabbuc.com müşteri hizmetlerinden bilgi almanız tavsiye edilir. Müşteri Hizmetlerinden bilgi almak için buraya tıklayınız.

***Sipariş verdiğim ürün ayağıma olmadı. Ne yapmalıyım?
    pabbuc.com'dan sipariş verilerek alınmış olan ürünler kullanılmadığı ve orjinal ambalaj ve kutularına zarar gelmediği takdirde, ücretsiz olarak başka bir numara, renk desen veya tamamen başka bir ürünle değiştirilir.

***Garanti dışı kalma koşulları nelerdir?
    pabbuc.com'da satışı yapılan ürünler üretimden kaynaklanan malzame ve işçilik hatalarına karşı üreticileri veya distribütörleri tarafından garantili olarak satılmaktadır.

pabbuc.com, arızalı ürünleri garanti kapsamında yapılacak işlemler için üreticisine ya da distribütörüne göndermektedir.

Aşağıdaki koşulları barındıran ürünler garanti kapsamı dışında kalmaktadır.
    Kullanım amacı dışında kullanılan ürünler
    Üretilmiş olduğu malzemeye uygun olarak koruma ve bakım kurallarına uyulmamış ürünler
    Yıkanabilir ibaresi bulunmayan ürünler için, elde ya da makinada yıkanmış ürünler

***Satılan ürünler garantili midir?
    pabbuc.com'da satışı yapılan ürünler ürün bilgilerinde aksi belirtilmediği sürece üretici ya da distribütörleri tarafından malzeme ve işçilik hatalarına karşı 90 (doksan) gün garantilidir.

Garanti süresi içinde malzeme ya da işçilik hatası oluşan ürünler için müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: ring

quote:

Orijinalden alıntı: selo224

3 ayakkabı alsam değiştirme olayları nasıl oluyor acaba ?
    yada sonra birini iade etme falan nasıl hesaplanıyor bilen arkadaş var mı ?

merhaba,

Daha önceki kampanyasında değişimde bir ayakkabıyı değiştirmek isteseniz de üçünü birden iade etmek zorundaydınız.

Bir de arkadaşlar dikkat edin lütfen, 2 işgünü içersinde iade etmek zorundasınız diye biliyorum (kargoyu aldığınız gün dahil)

sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mremre -- 26 Kasım 2012; 23:45:39 >

• ayrıca kampanyayı haber veren arkadaşa teşekkürler, 2 bota 140 vermeye razıydım, 3 tanesine 145 lira verdim.
  • Ben de bizim ufaklığa 3 adet ayakkabı aldım. Hepsi kargo dahil 45 TL.

Teşekkürler Pabbuc.com
    Sony Psp 3004 Slim&Lite Kullanıcısı
    Hatsan Mod125 Kullanıcısı
  • _____________________________

• geçen hafta 2 çift aldım gitti bi çift bedava
  • Beyler nike ve adidas giyen varsa kalıplar aynı mı.Yani adidasta 40 giyen adam niketa kaç giyer.39,40,41.Ona göre alıcam.
  • new balance neden yok bu sitede? çeşidi biraz artırsalar iyi olurdu

Bir tek hepsiburada.com da bir model görmüştüm oda 500TL nin üstünde bir fiyata sahipti.

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

haber veren arkadaşa teşekkürler. geçen sefer yaklasık 250 adet civarı almıştım ürün. bu seferkide gayet iyi %40 50 birleşmiyor ama %20 var. bi 50-100 tane alıcam yine şeytan dürtüklüyo

rudolfo kardeş nerelerde pabbuc.comun mudavimlerinden oda

ayıptır sorması ne yapıyorsunuz 250 ayakkabıyla?

ürün almaktan yazmaya fırsat olmadı dostum özellikle metropolis alınır. Piyasayı altüst etti daha sezon başına pabbuc bakalım nolacak ayakkabı piyasasında çok değişik fiyatlanmalar oluyor bu sıralar...

• Nike de dahil mi beyler

Birde metropolis botlarin kalibi nasildir conversede 43 giyiyorum bunda kac uyar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larkin34 -- 27 Kasım 2012; 9:14:33 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metropolpolislerin şekilleri çok güzel fakat o fiyatlara deri kaliteli bot beni biraz korkutuyor. Metropolpolis alan arkadaşlar biraz botlar hakkında yorum yapabilir mi ? Biraz önce puma ayakkabım geldi. Dün 12 de sipariş vermiştim. Bu sabah 9 da dükkanımıza getirdiler süper hızlı :)) Fakat 42 küçük geldi, 42,5 değişim yapıyorlar değil mi ? İlk gönderi ücretsiz sanırım.

Orijinalden alıntı: rudolfo3639

quote:

Orijinalden alıntı: snomask

quote:

Orijinalden alıntı: latiff1903

haber veren arkadaşa teşekkürler. geçen sefer yaklasık 250 adet civarı almıştım ürün. bu seferkide gayet iyi %40 50 birleşmiyor ama %20 var. bi 50-100 tane alıcam yine şeytan dürtüklüyo

rudolfo kardeş nerelerde pabbuc.comun mudavimlerinden oda

ayıptır sorması ne yapıyorsunuz 250 ayakkabıyla?

ürün almaktan yazmaya fırsat olmadı dostum özellikle metropolis alınır. Piyasayı altüst etti daha sezon başına pabbuc bakalım nolacak ayakkabı piyasasında çok değişik fiyatlanmalar oluyor bu sıralar...

kaç tane ayakkabı aldın rudolfo

bu kampanyanın üstüne eskisi gibi %40 yapsa sitede yine ayakkabı kalmaz

•  PABBUC.COM 3 al 2 öde kampanyası yeniden başladı

Az önce ben de geçtim siparişi. İlk gün skechers alacaktım ama satılmış.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.