Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
407.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • telim geldii ama ben şoktayımm,pixel hatası varrr+türkce dil seceneği yokkk
  • imdaatt kimse yokmuuu??
  • Neo güncelleme yapınca türkçe dil desteği yükleniyor. Pixel hatasına bi şey diyemiyecem bence KVK yı bir ara sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xt84

Neo güncelleme yapınca türkçe dil desteği yükleniyor. Pixel hatasına bi şey diyemiyecem bence KVK yı bir ara sor

KVK yı aradım,getir bi bakalım diyolar.Onların bi bakıp karar vermesi en az 15 gün sürer ne şans bu yaa?*
  • bide bundan internete nasıl bağlanılıyo bi izah edverseniz sevabına...
  • öldünüz mü yaaa nerd bu millet nerde bu devlett
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

öldünüz mü yaaa nerd bu millet nerde bu devlett

Kardeş 1 ya da 2 önceki sayfada kurnuc anlatmıştı wifi ye bağlanma şeklini. Bir bakıver istersen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simplycity -- 5 Temmuz 2007; 13:33:18 >
  • Bütün hevesim kaçtı yaa,ekranın ortasında pixel hatası,olacak iş değil.Götürüyorum servise değiştirmezlerse,arıza çıkarıcam valla,bizdeki sanşa bak arkadaş
    Kurnuc kardeş sağolasın ilgin alakan için...
  • yaw arkadaşlar hepsiburadadan bana özel diye bi mesaj gelmiş ve 700 e veriyolar

almaya değermi acaba

eksi artı yönü nedir
  • Ben aldım,ama kullanmak nasib olmadı.Cihaz şekliyle,işleviyle mükemmel gibi geldi bana.Tam bir karizma cihazı.Fakat şu kahrolası pixel hatası bütün iştahımı kaçırdı.Şimdi doğru servise gidiyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Cihazda ölü pixel olduğuna eminmisin ??
    Cihaza sıfır format at , ilk format atarken Ekran için kalibrasyon ayarı var !
    O ayarı yapmanı tavsiye ediyorum, ondan sonra sonucu söylermisin ?
    Pixeller nasıl ?? ölü pixel sandığın leke filan olmasın ??

Şimdi buna format nasıl atılır bilmiyorum.Zaten benim ingilizce de hagi'nin türkcesi gibi malum cihaz ingilizce geldi.Leke kesinlikle değil,ekranın ortasında bayağı belirgin bir beyazlık var.Bu pixel hatası dğilse nedir peki,çünkü daha önce hiç pixel hatası görmedim ben..
  • Abi ben cihazın şekline şemaline ayar oldum ama neylersin ki kusurlu çıktı.Şimdi kvk ya gidiyorum,sonucu daha sonra bildiririm..
  • Piksel hatası ile ilgili açıklamayı telefonun kullanma kılavuzunda veya Sony-Ericsson 'un internet sitesinde bulabilirsin sanırım,
    veya http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=tr&lc=tr&ver=4000&template=ph1_2&zone=ph bu linkteki adreste Müşteri Hizmetleriyle bağlantıya geçersen sana gerekli açıklamaları yapacaklardır, Eğer daha güvenirlir bilgi istersen telekomünikasyon kurumundan www.tk.gov.tr piksel hatalarıyla ilgili bilgi alabilirsin
    Ama gerçekten P990i ile ilgili ilk defa böyle bir hata duyuyorum,
    quote:

Orjinalden alıntı: Neo_1

Abi ben cihazın şekline şemaline ayar oldum ama neylersin ki kusurlu çıktı.Şimdi kvk ya gidiyorum,sonucu daha sonra bildiririm..
  • http://urun.gittigidiyor.com/SONY-ERICSSON-W900i-STEREO-Radyo-kulaklik-hpm-80_W0QQidZZ4738736
    http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=16040 buradada çeşitleri war..

quote:

Orjinalden alıntı: kurnuc

Arkadaşlar Sony Ericsson HPM-80 Kulaklık arıyorum !
    Alabileceğim bir site ismi bilen var mı???

• Slm arkadaşlar. artık bende p990 kullanıcısıyım. ve iikide almışım diorum. süper bi alet herkese şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

yaw arkadaşlar hepsiburadadan bana özel diye bi mesaj gelmiş ve 700 e veriyolar

almaya değermi acaba

eksi artı yönü nedir

yaw şimdi burda kimsenin bi fikri yokmu bo cihaz hakkında
  • ok sağolasın

o kadar sayfayı okumayayım diyodum

ama 2 sayfa geriye gidince neo felan zaten aynı durumdaymış

ve alıcam galiba
  • ama ufak bi problem yaşamaktayım şuan
  • P990i ile Radyo dinlerkenki ses kısıklığı konusunda fikri olan var mı? Orijinal kutusundan çıkan kulaklıkla bence yetersiz, peki walkman telefonların kulaklıklarıyla ses seviyesi artıyor mu? Kimse bu konuda forumda bir şey yazmıyor, gerçekten radyo ses seviye bana az geliyor, mesela siz mp3 dinlerken ki ses sesiyle radyo dinlerken ki ses seviyesi aynı mı? bence değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 5 Temmuz 2007; 19:56:07 >
  • valla benim hiç radyolu telefonum olmadı

eğer olursa bu ilk telim olacak

hala 4 senelik c55 i kullanıyorum.

ama normalde arabalardaki teyplerdede aynı olay var

cd veya kasette ses daha yüksek ve kaliteli geliyor

bilemiyorum sadece düşünce bendeki
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.