Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
406.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kurnuc

Ya ben cihazı ilk aldığımda hiç sorun yoktu ! Bayaa bir kullandım.
    Program yükledikçe ve Güncelleme yaptıkça cihazda ufak sorunlar başladı
    Ya da bana öyle geliyor,
    Güncellemeden sonra Otofokus arasıra hiç çalışmıyor, Handy Weather programı Hava durumu için Wireless
    bağlantısını yapmıyor.GPRS 'i görüyor sadece.Önemli olan program değil, güncellemeden sonra neden böyle olduğu...
    Umarım bu kadarla kalır ve başka sorun çıkmaz.
    Asi kardeşim, bu konuda fikir ve araştırmalarını bekliyoruz.İlgine teşekkürler.

Bazi programlar Wifi bgalnatisini kabul etmiyor bildigim kadari ile bu yuzden olabilir.Autofocus ile ilgili surekli bir problem yasamadim ancak.Bende iki uc defa karsilastim bahsettigin durumla.Bu bence camerayi actiktan sonra bir sure cekim yapmadigin takdirde gerceklesen bir olay.Autofocus calismadigi zaman camera kapagini kapatip tekrar ac birde oyle dene.

• Son FW yi yazarmısınz arkadaşlar..
  • Arkadaşlar telefon birçok uygulamada hata verip açtığım programları çok sık kapatıyor
    eskiden yoktu yeni yeni olmaya başladı neden acaba başına gelen var mı?

Telefonu Ana sıfırlama yaptığımda Oyunar ve Temalar siliniyor bunları FW atmadan geri getiremiyoruz başka bir yolu var mı

Yaptığım yedeklemeleri geri yüklediğimde radyo hata veriyor, çalışmıyor bundan başka sorun yok bunu nasıl halledebiliriz
    (Telefonda son Fw yüklü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 9 Haziran 2007; 22:04:34 >
  • @ kurnuc

Eğer doğru anladıysam FW bilgilerini nasıl öğrenebileceğini soruyorsun

Menü / Araçlar bölümüne giriyorsun yukarıda Araçlar yazan başlığın yanındaki üçgen düğmeye tıkla
    oradan Sistem Bilgileri bölümü var oraya tıkladığında FW bilgilerini gösteren bir ekran çıkıyor;

P990i

Telefon:
    CXC.... R9F011
    Bluetooth:
    CXC.... R5A01
    Düzenleyici:
    CXC.... R5A17
    CDA:
    CXC.... R5A13

bu yaklaşık 1 ay önce yaptığım FW'nin bilgileri, yeni bir FW çıkmışsa en sondaki rakamlar yükseliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 10 Haziran 2007; 11:12:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asi_

bilgisayarınızdaki kullanmakta olduğunuz işletim sisteminizi yazarmısınız ?

Windows xp pro sp2 kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

quote:

win xp için hazırlanmış senkronize istasyonu driver yüklediniz mi ? cradle için gerekli olan driver ...
  • quote:

quote:

quote:

win xp için hazırlanmış senkronize istasyonu driver yüklediniz mi ? cradle için gerekli olan driver ...

şimdi şöyle söyliyim, pc suite yükledim ve ayrıca update service programını yükledim bunların haricinde bişi yüklemedim.
  • jukebox kullananlar mavi hata ekranıyla karşılaşıyor mu? hatalı exe (ing) yazan bi mavi ekran çıkıyo... cihaz kilitleniyo ama müzik çalmaya devam ediyo... yeniden kurulumla da sorun devam etti.... :(
  • P990i' den şifresini bildiğim wireless bağlantısını nasıl yapabiliriz.
    Bağlantıyı görüyorum telefonumda tabii ki kilit işareti var bağlan diyorum, bağlanmak için hesap kurmalısın diyor tamam diyorum Hesap adı, Şebeke adı Kimlik kontrolü, şebeke modu Ad hoc kanal: yazan bir ekran çıkıyor ileri tıklıyorum Veri şifreleme: yok yazan bir ekran çıkıyor oradan 'Wep' seçip çıkan ekranın en sonunda Wep Anahtarı bölümüne aldığım şifreyi yazıyorum yalnız f,c,b,a,e,d hafleri kabul ediyor, diğer karekterleri yazmıyor ekranda acaba yanlış yerden mi deniyorum şifreyi deneme yanılma yolunu deniyorum sabahtan beri olmuyor, geçen sayfalarda bir arkadaşımız da sormuş ama cevabını bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akyuzmk -- 10 Haziran 2007; 16:03:51 >
  • handy weather ile ilgili sorunu çözebilen, ya da sebebini bilen var mı? kurnuc gibi bende takmış vaziyetteyim durumu...

bu gprs hesabıyla ilgili olarak, bir iki defa daha güncelle telefonu düzelir diycem. ne alaka diyeceksiniz söyliyim hemen...

son update'i yaptım her şey sorunsuzdu, sonra telefonda donanımsal bir hata çıktı ve teknik servise götürdüm, bir süre sonra yeni bir makine verdiler...onda da herşey sorunsuzdu, güncellememi yaptım...lakin varsayılan wifi bağlantısı gözükmüordu. şifresiz ağlara otomatik bağlanamıyor, illa o ağa ait hesap oluşturmam gerekiyordu. bir daha güncelleme yaptım değişmedi. en son 5 gün önce güncelledim tekrar telefonu ve bu sorun ortadan kalktı.. yani bazen tek güncelleme yapıldığında bi şekilde hatalar aynı kalabiliyor...sebebini bilmem ama bendeki fiziki durum bu...şu anda maşallah sorunsuz tüm ayarlarım...bir tek şu handy weatherı wirelessten bağlayamıyorum o kadar :D

• Çok Teşekkürler.

quote:

Akyuz arkadaşım yeni hesap kurarken ;

Hesap adı belirle, Şebeke adı da yazılacak onu da sen belirlersin , Kimlik Kontrolü kısmına WPA-PSK işaretle ,

Şebeke Modu kısmında Altyapı işaretli olacak Ad-HOC değil ! (Ad-hoc yazan yer zaten boş kalır,Bluetooth içindir)

En altta ok işareti ile ilerle, Veri şifreleme gelir, ordan TKIP özelliğini açacaksın,

Aşağı geç ve parola kısmını doldur, Bağlantı şifren neyse onu yazmalısın...İlerle tekrar altta ok işaretiyle, bağlantı kurulumunu bitir ve kaydet.

Şifre yazarken Klavyeyi kullan ,eğer sorun çıkıyorsa, Ekran klavyesini kullan.

• alarm sorunun çözemedim hala çok kısık çalıyo en son sürüm var bende kafayı iycem işe geç kalıcam paramı kesicklre ondan korkuyorum :D
  • bütün ses ayarları en sonda ykselerek çal işretli deil ama en kısık düzeyde çalıyo nedense deliricem desibeli nasıl artırırım bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakthy

bütün ses ayarları en sonda ykselerek çal işretli deil ama en kısık düzeyde çalıyo nedense deliricem desibeli nasıl artırırım bu arada

Aynı sorun bende de var. FW yükselttikten sonra oldu.
    Titreşimin yaptığı gürültü ile uyanıyorum valla.
  • arkadaşlar eğer vista işletim sistemi kullanıyorsanız p990i için vista uyumlu pc suite yazılımı çıkmış.
    sonyericssonun ingiltere sitesinde bulabilirsiniz. diyecektim ama artık yok

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gb&lc=en&ver=4000&template=ps1&zone=ps&lm=ps1&pid=10336
    linkine ara sıra bakarsanız beki tekrar gelir. 60mb ben indirdimde şansa demekki???????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carman1tr -- 11 Haziran 2007; 10:50:19 >

• Arkadaşlar size bi sorum var p990 la müzik dinlemek için en uygun kulaklık sizce hangisi?
    bi de bluetooth stereo kulaklıklarla, kablolu stereo kulaklıklarda ses kalitesi bakımından bi değişiklik var mı?
    teşekkür ederim :)
  • quote:

Uzun zamandır Bluetooth PAN (Personal Area Network) ile ilgili uraşıyorum,döküman filan da bulamamıştım.

Bağlanamıyorum,ancak şöyle bir döküman buldum bugün İngilizce, eğer çözebilirseniz mutlaka deneyin ;

İngilizcesi iyi olan arkadaşlar tercüme edip buraya yazabilirse gerçekten çok iyi olacak !
    ____________________________________________________________________________________________________________________________

Bluetooth Internet mRouter Connection guide for Sony Ericsson P990i & M600i
    Here’s a guide from My-Symbian forum on how to connect and browse the Internet from your Sony Ericsson P990i or M600i
    Setting up Bluetooth on the desktop computer
    1) Go to your Bluetooth software configuration and under Network Access and select “Allow other devices to access the Internet/LAN via this computer” - very important step
    2
    a) If your desktop computer is directly connected to the internet, go to the properties of your network adapter which has connection to the internet in Control Panel/Network Connections, go to the Advanced Tab and under Internet Connection Sharing select “Allow other network users to connect through this computer’s Internet connection”
    b) If your desktop computer connects through a wireless router/access point,in the Control panel/Network Connections, select BOTH your LAN adapter and Bluetooth LAN adapter, right click and choose Bridge Connections. After a while, both the LAN and Bluetooth LAN adapters would appear as a “Network Bridge”. Right click and go to the properties of the Network Bridge. Verify that you are given an IP address by the router and that the DNS/Gateway points to the router.
    For example, ip of the bridge could be 192.168.0.5, subnet mask-255.255.255.0 and Gateway/DNS- 192.168.0.1 (IP of router)
    Configuring the Sony Ericsson mobile device for the Bluetooth Connection
    1) Go to Internet Accounts->New account->Bluetooth Internet (PAN)
    2) In the new account, select TCPIP->IP configuration and select IPv4 from the drop down, set IP address in the IP address range of your computer network (example- 192.168.0.10). Gateway should point to your router (i.e.192.168.0.1) and Netmask the same as your computer’s subnet (255.255.255.0) and click save
    3) Select TCPIP->IP DNS address and choose IPv4 from the drop down and set the primary address to your router/DNS server’s IP address (again 192.168.0.1) and click save
    4) Set roles to Client - Access point and click save
    5) Save the account and add it to your Internet group with priority 1
    -In My Bluetooth Places, start “P990i/m600i m-Router Connectivity”.
    (Sony Ericsson PC Suite starts up and detects phone if you have it installed)
    -On the mobile device load Web, it should prompt you to choose your group. (Internet->Connect). Select the group that we created earlier.
    8) On the PC you should get a Bluetooth Authorization Requested. Click OK.
    Now you should be able to browse the internet from your Sony Ericsson phone using your PC bluetooth internet connection

arkadaşlar bilen yapan deneyen yokmu ben cok ugrastım ama yapamadım oysakı p910 ıle baglanıyordum..birde ingilizcesi iyi olan arkadaşlar tercume yapabılırlermi..

• quote:

Merhaba arkadaşlar
    ben foruma yeni katıldım, iki önemli problemim var umarım bunlara beraberce çözüm buluruz
    öncelikle forumun önceki sayfalarından aldığım bilgilerle gmail ayarlarımı yaptım, ayarları veren arkadaşıma çok teşkkür ederim ama bu ayarlarla sadece wireless bağlantıyla al-gönder yapabiliyorum, gprs üzerinden bağlanmak istediğimde "hesabın sunucu ayarlarında hatalar olduğundan indirme yapılamadı" hatasını alıyorum.

ikinci ve daha büyük olduğunu düşündüğüm sorun telefonumu update edemiyorum ggsemc driver ı imzalanmamış olduğu için olmuyor bi türlü.

Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşlar bi süre önce böyle bir şikayetle karşınıza gelmiştim ama bu ggsemc sorunu benim akli dengemi bozmaya başladı lütfen yardım edin, gprs den gmail alıp gönderme işini de bıraktım pes ettim yani :)

• quote:

HPM-70 , HPM-80 ve asıl bomba Sennheiser CX300

Bir de Creative modelleri...Bunları bulamazsan Teknosaya filan git , orda kaliteli bir 3.5 mm kulaklık bul ,dönüştürme aparatı bul ve dinle !
    Mp3 desibellerini de yükselt ! ama dikkat et kulakların zarar görebilir ! Aşırı yüksek ses kulaklara zarar verebilir...( HIGH ONE gibi bir ses çıkıyor ) özellikle techo parçaları dinle tavsiye ederim...

Öncelikle teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
    peki bluetooth stereo kulaklıklara ne diceksin? ses kalitesi düşer mi? örneğin: hbh-ds980 (yakında çıkacakmış)
    kabloyla uuraşmasam diyorum da :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: oktaycem

Bluetooth kulaklıkla Mp3 dinleniyor mu ???

ister stereo ister mono dinleyebilirsin ..
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.