Şimdi Ara

P990i____Program, Theme, Firmware, S.S.S___P990i (305. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.295
Cevap
11
Favori
403.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: muhendis_ist

SELAM ARKADAŞLAR WLAN BAĞLANTI İLE İNTERNETTEN VİDEO İZLEYEBİLEN VARMI ACABA? YOUTUBE DAN FALAN İZLEYEBİLİYORUSUNUZ?

acıkcası ne duydum nede ızlıye bıldım bızım makınelerde flash yok o yüzden izliyemiyoruz..

saygılar...
  • ricaederim sismayy ..
  • arkadaşlar slick veya agile den fotograf cekip karşı tarafa gönderebilen varmı
    her iki programdan foto cekip gönder dedim kern exec hatası verdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: FBcoskunFB

arkadaşlar slick veya agile den fotograf cekip karşı tarafa gönderebilen varmı
    her iki programdan foto cekip gönder dedim kern exec hatası verdi

Msn Mig 33 beta ile foto gönderip alabilirsiniz.
  • arkadaşlar benim p990,da bir hata var telefonu kapalı iken şarja taktığımda yada açarken şu program kurulsunmu bu uygulama yüklensinmi diye hatalar veriyor bu sorunu nasıl çözerim ?
  • önceden kurduğun programlar tekrar kurmak istiyor. herhalde format attın telefon hafızasına. Bu sorunu çözmek için:

quote:

Bu problemde diger cozumlerini paylastigim problemler gibi kesinlikle basiniza gelmistir. Sorunu tanimlamak gerekirse telefonunuzu ormatladiginizda hafiza kartiniza kurmus oldugunuz programlarin telefon hafizasinda kalan partlarini (en azindan HASH keyleri) yeniden yuklemek istemesi gibi bisi:) (nasil anlattim ama) Teliniz acilirken bide bakiyorsunuzki uygulama yukleyici aciliyor bide bakiyorsunuz hafiza kartina kurulu olan uygulamalar kendlerini tekrar yuklemeye calisiyorlar. Bazilarida sorun cikarip yukleme dosyasi bzuk gibi sacma hatalar veriyorlar. Iste bu sorunu cozmek icin yapmamaiz gerekenler:
    1.) Oncelikle yeni bir program yukler yuklemez X-Plore yazilimindaki Dosya Bul secenegiyle su ifadeyi ariyoruz: *.sis
    2.) C ve D disklerinde bu aramayi gerceklestirip karsiniza cikan butun altjrıjkv.sis seklindeki dosyalari silin.
    3.) Bide son olarakta bu islemlerden sonra telinizi kapatip acmanizi oneririm. (temiz olsun die)

Hepsi bu ... Hadi kolay gelsin... :)

ya da en iyi yol hafıza kartına da format atmak gerekli dosyalarını al (mp3, video vs...) sonra format at. Hadi selametle....

quote:

Orjinalden alıntı: pascal24

arkadaşlar benim p990,da bir hata var telefonu kapalı iken şarja taktığımda yada açarken şu program kurulsunmu bu uygulama yüklensinmi diye hatalar veriyor bu sorunu nasıl çözerim ?

• Arkadaşlar, P990i nin ikinci el piyasası nedir, telefoncuya ya da bir başkasına telefonunu satan oldumu, olduysa kaça sattı, ikinci el satın alanlar ad kaça aldılar öğrenebilirmiyim..
  • dostum oradaki altjrıjkv.sis örnek olarak verilmiş. o mesela powermp3.sis gibi bişeydir. Büyük ihtimalle de sistem dosyaları içindedir (hiç denemediğim için kesin konuşamıyorum) işte orada bulduğu dosyayı sileceksin.
    Orjinalden alıntı: cemil23

ya arkadaslar bendede bu sorun var power mp3 türkce olanı yüklemistim bugün dinleyeyim dedim ama calmıyo sarkıları güncellemiyo bende kaldırdım tel.den sonra teli kapatıp actım sifre yazarken bi baktım power mp3 kurulsunmu diye bi uyarı geldi bu yukarda yazılan seyleri yaptım ama (altjrıjkv.sis )böle bisey göremedim hic,tekrar power mp3 yükledim suan kurulsunmu diye bise sormuyo ama calısmıyan bi programıda telde istemiyorum,formatta cekmek istemiyorum cok bas agrıtıyo,bunun formattan baska bi yolunu bilen varmı?simdiden yardım eden arkadaslara cok tesekkür ederim,aygılar

Orjinalden alıntı: -dost-

önceden kurduğun programlar tekrar kurmak istiyor. herhalde format attın telefon hafızasına. Bu sorunu çözmek için:

Bu problemde diger cozumlerini paylastigim problemler gibi kesinlikle basiniza gelmistir. Sorunu tanimlamak gerekirse telefonunuzu ormatladiginizda hafiza kartiniza kurmus oldugunuz programlarin telefon hafizasinda kalan partlarini (en azindan HASH keyleri) yeniden yuklemek istemesi gibi bisi:) (nasil anlattim ama) Teliniz acilirken bide bakiyorsunuzki uygulama yukleyici aciliyor bide bakiyorsunuz hafiza kartina kurulu olan uygulamalar kendlerini tekrar yuklemeye calisiyorlar. Bazilarida sorun cikarip yukleme dosyasi bzuk gibi sacma hatalar veriyorlar. Iste bu sorunu cozmek icin yapmamaiz gerekenler:
    1.) Oncelikle yeni bir program yukler yuklemez X-Plore yazilimindaki Dosya Bul secenegiyle su ifadeyi ariyoruz: *.sis
    2.) C ve D disklerinde bu aramayi gerceklestirip karsiniza cikan butun altjrıjkv.sis seklindeki dosyalari silin.
    3.) Bide son olarakta bu islemlerden sonra telinizi kapatip acmanizi oneririm. (temiz olsun die)

Hepsi bu ... Hadi kolay gelsin... :)

• dostum oradaki altjrıjkv.sis örnek olarak verilmiş. o mesela powermp3.sis gibi bişeydir. Büyük ihtimalle de sistem dosyaları içindedir (hiç denemediğim için kesin konuşamıyorum) işte orada bulduğu dosyayı sileceksin. demişsin ama

dost bende bulamadım c dekimi yoksa d,dekimi sistem dosyalarında olacak ?
    format atmadan nasıl hallederim sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascal24 -- 14 Ağustos 2008; 22:32:13 >
  • Kutu içeriği tam ve temiz kullanılmış faturalı olarak yakın zamanda 200 YTL ye aldım
  • quote:

ya arkadaslar tel. icin hangi virüs programı daha iyi yani sunlardan ;( Avg_v1_22.sis , f-secure_3.30 ,McAfee_Virusscan_1_10_83s-memory_stick_Signed.sis ) bunlardan hangisini önerirsiniz ve nedeninide yazarsanız sevinirim saygılar...

AVG daha iyi.sistem dosyalarını bile tarıyor.o yüzden daha iyi..
  • selam arkadaşlar bı konuda sızden yardım ıstıyorum benı rahatsız eden bı numaravar onu nasıl engellıye bılırım numara engellıyen bı program varmı ? varsa nerden bulabılırım...

saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caspertxt

selam arkadaşlar bı konuda sızden yardım ıstıyorum benı rahatsız eden bı numaravar onu nasıl engellıye bılırım numara engellıyen bı program varmı ? varsa nerden bulabılırım...

saygılar.

diğer menüsünde çağrı kabulü var ordan ayarlarsın. aradığında hata sinyali ya da meşgül sinyali veriyor telefon.
  • Arkadaşlar p990i yi karşılaştırabilmem için n73 k750i k550i vb telefonlarla birlikte çekilmiş fotoğrafı olan varmı yada çekebilecek bi arkadaş varmı...
    p990i alacam
    bu arada satan kişi varsa uygun fiyata alabilirim
    iletişim:oguzhan007@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: erul

quote:

selam arkadaşlar bı konuda sızden yardım ıstıyorum benı rahatsız eden bı numaravar onu nasıl engellıye bılırım numara engellıyen bı program varmı ? varsa nerden bulabılırım...

saygılar.

diğer menüsünde çağrı kabulü var ordan ayarlarsın. aradığında hata sinyali ya da meşgül sinyali veriyor telefon.

cok sağol erul gercekten cok işime yaradı yardımın,1senedır P990i kullanıyorum o ayarı hıc farketmedım
  • arkadaşlar p990i proğramlarını nerden bulabilirim.Forumu biraz inceledim fakat konu çok karışmış.Sayfaları incemek için zaman da bulamıyorum.
    kısaca işe yarayacak güzel proğram nerden bulabilirim
  • Merhaba Arkadaşlar,
    P990 ımın kulaklık girişi bozuldu kulaklığı bazen görüyo bazen görmüyo. Yeni kulaklıklada denedim aynı şekilde arıza devam ediyor. Levent veya Mecidiyeköy civarlarında bildiğiniz iyi bir servis var mı acaba?

Teşekkürler
  • quote:

al... http://im3super.110mb.com/download/UIQ3/app/ bu adreste bulabilirsin kardes...

quote:

Orjinalden alıntı: aloned

arkadaşlar p990i proğramlarını nerden bulabilirim.Forumu biraz inceledim fakat konu çok karışmış.Sayfaları incemek için zaman da bulamıyorum.
    kısaca işe yarayacak güzel proğram nerden bulabilirim

Kardeş nekadar teşekküer etsem azdır.Çok saol

• benim bildiğim asya telekom var bayrampaşada...

quote:

Orjinalden alıntı: karaca75

Merhaba Arkadaşlar,
    P990 ımın kulaklık girişi bozuldu kulaklığı bazen görüyo bazen görmüyo. Yeni kulaklıklada denedim aynı şekilde arıza devam ediyor. Levent veya Mecidiyeköy civarlarında bildiğiniz iyi bir servis var mı acaba?

Teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: erul

quote:

saygılar.

cok sağol erul gercekten cok işime yaradı yardımın,1senedır P990i kullanıyorum o ayarı hıc farketmedım

http://uiq3.blogcu.com/mcleaner-cagri-ve-sms-engelleme_19423201.html

olayı çözmüş gibisin ama ben yinede belirtmeden geçemeyeceğim ben mcleaner kullanıyorum çok kullanışlı reklam mesajlarından kurtuldum sms engelleme engellediğin no ya sms le cevap verme zaman ayarlı olarak engelleme yapma gibi bir çok özelllikle mevcut ayrıca flash sms modu çok süper çok şaşırtıyor mesaj gönderdiğim kişiler :D:D:D:D

bu arada silinen topic ile ilgili mi mesaj yazmıştım ama onuda silmişler ... silinen mesajımda neler yazdığımı tahmin ediyor olmalısınız

• 
Sayfa: önceki 303304305306307
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.