Şimdi Ara

P900 P800'e göre fiyat farkına değermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • P800 yada P900 alcam. Ama 600 e 1300 lük uçurum bir fark var. Sizce bu farkı vermeye değermi yoksa P800 yeterlimi

• kesinlikle değmez sakın öyle bir yanlış yapma iki katından fazla P800 de ilk çıktığında 1200 civarındaydı bunu da düşünebilirsin.
  • P800 fazlasıyla yeter programlarını yükledin mi harika olur.
  • P800 kesinlikle yeterli!
    bi ekran
    bi tema
    bi mp3 ü zil sesi yapma

için o fark deymez, ufak menü degisiklikleri falan varda aynı isi yapiyor sonucta?

saygılar
  • Peki ekran farkı etkiliyormu malum 4096 - 65000
  • hayır etkilemiyor gözle görülebilir pek bir fark yok pixsel olayı 4096 fazlasıyla kapatıyor..
    6600 dan daha iyi.
  • Ekran kesinlikle farkediyor..Ama 750 milyon farka değmez....Bu arada MP3'ü zil sesi yapmak için bir program yok mu? Tema olayı programla hallediliyor herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bencede ekranı fark ediyor,ama o kadar para verilmez.Onunda fiyatı düşer yakında, en azında bi 1 milyara iner bence
  • ekran fark eder de o kadar edeceğini zannetmiyorum en azından bunun ekranı her türlü idare eder.
  • ekran tabiki farkediyor ama 700 milyona hayatta degmez!!
    4K yeterken, neden 65 K almak var ki birde? tercih meselesi.
    menülerde hiçbi fark yok aynı kesinlikle görüntü , ama P900 resimlerde gösteriyor 65 K ekranının kalitesinin onun dısında 4 k ile 65 K arasında menülerde bi fark yok.!
    saygılar
  • Küçük Olsun Diyorsan P900 Al
    Ama sadece küçük diyede okadar fiyat farkı vermene gerek yok [bgstr]
  • P900 ile P800 arasında boyut olarak pek fark yok ki
    aynı boyut olacak, sadece ekranı P900 ün iyi olacak oda resimlerde o kadar

saygılar
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Negative®</i>
    <br />P900 ile P800 arasında boyut olarak pek fark yok ki

saygılar
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    Ama şöyle bir durum var..P900 alırsan daha rahat edersin çünkü o kadar para verdikten sonra cebinde çok daha fazla yer olacak..Ben de P900 istiyorum aslında ama Dubai'den aldıracağım imkanım olursa..O da en fazla 800 milyona kadar..Yoksa değmez..
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by lot_fire</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Negative®</i>
    <br />P900 ile P800 arasında boyut olarak pek fark yok ki

saygılar
    <u><b>Ama şöyle bir durum var..P900 alırsan daha rahat edersin çünkü o kadar para verdikten sonra cebinde çok daha fazla yer olacak..</b></u>Ben de P900 istiyorum aslında ama Dubai'den aldıracağım imkanım olursa..O da en fazla 800 milyona kadar..Yoksa değmez..
    topici açan arkadas altını çizdigim cümleyi okursa sevinirim.!
    işte bunun olmaması için P800 tercih etmesinde fayda var? soncta boyutta bi degisiklik olmayacak cebine daha çok para kalacak, ne bileyim en azından bi 256 Memory stick duo alırsın kendine vs.,
    <b>Ekran</b> muhabbetine deymez bence kardesim bikere daha sölüyorum, 900 milyon- 1 milyar olsaydı degerdi belki de ama bu fiyatlarda degecegini sanmıyorum.! [frndsp]

saygılar[bye]

• peki arkadaşlar web sayfası açıyormu kalitesi nasıl
  • ewt p900 görünce p800 almazsın ben p800 kullanıcısıyım fakat gelgelelim p900 daki o ekran yokmu o ekran beni bitiren :) bence 900 milyon civarında çoook temiz kullanılış daha herşeyi yerinde duran p900 ler var bence okadar apra verme zaten p900 kampanyaları temmuz sonu gibi başlar 1.199 milyon derler 999 milyon derler 899 milyon derler p800 başına gelenler p900 başına gelecektir ee bizde bütün meraklı forum kardeşlerimle p900 kullanırız saygılar bence p900 üzerine yoğunlaş ucuza bulmaya çalış ...!!!
  • @nungor:evet aynen bilgisayardaki gibi tüm web sayfaları kendi borowser i ile açılmaktadır.

@infinite:katılıyorum , P900 bende kullandım hakikaten yapan adamlar biraz aşmış olayı, SE sanırım P serisine devam edece, etmeli!
    saygılar
  • yurt dlslndan getirtebilsek..
    dubai veya daha dogudan cok iyi olurdu..
    hatta toplanlp 10-15kisi toptan getirtirdik(:
  • pek fark olmuyor diyorlar ben çogu kisiye sordum?
    ama ucuza olabilecekse tabiki toparlayak para,getirtelim.!

saygılar [frndsp]
  • Olmaz olur mu be abicim? Bayağı farkediyormuş hem de.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.