ne kadar oluyormus? ne oluyormus, en onemlisi bu kadar telefonu kim getirecek(:
850-900 milyon civarı diye duydum...Ama getirecek kimse yok :(
o kadar fark edecegini sanmam 100 tane mi alıcaz arkadaslar yapmayın, telefonun fabrikadan çıkısı o para zaten? daha piyasa gezicek? çok toplu alımlarda olur bu indirim, su anda 15-20 tane istesek en asağı 1 milyar ,saygılar temin almanyada elemanıma sordum tanesi orada 1 milyara alırmıs 10 tane bana sormus toptancıya ee vergi ile ne kadara gelecek düşünün...
kuzenim yeni geldi dubaiden.p900 almış 500 euroya...bir kez daha bayıldım alete.ekran inanılmaz.
bu dubaiye ne cok giden gelen var, haylr hep duyuyorum o gitti bu gitti diye,en cok iliskimizin oldugu yer bile olabilir(:
BEnce Değmez.
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by klonajinsky</i> <br />kuzenim yeni geldi dubaiden.p900 almış 500 euroya...bir kez daha bayıldım alete.ekran inanılmaz. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> 900 milyon iyi almıs, dubai olunca işin içinde, en ucuz buradaymıs güsel.!! ilerde alırız topluca ne dersiniz beyler ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme