Şimdi Ara

P8700 Laptop İşlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Sorunsuz çalışan sistemden sökülmüştür. Herhangi bir arızası vs. sorunu yoktur. Pinler sağlam yamuk çatlak kırık yok.

P8700 Laptop İşlemci P8700 Laptop İşlemci

Fiyat : 25 TL

• pm attım hiç bir geri dönüş yok ilanı güncellemişsiniz satmıyor musunuz :) almak istiyorum

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.
  • Satıyorum satmasına da 780 Ti Matrix den biraz naneliyim sana karşı Koray. Nasıl bir hal içerisinde olmamı beklerdin. Bizde kendimizce tavır takınıyoz işte. Durum bundan ibaret. Ve söylemiş olduğun şartlara gelince de, olumsuz. O şekilde bir alışveriş yapmıyorum. 25 TL için Fırıldaklık yapacak değilim bozuk olan bir ürünü çalışıyor diye. Ne zengin eder beni ne de fakir amma bu şekilde bir alışveriş prensiplerime ters.
  • vallahi ben hatırlamadım bile 780ti olayı nedir ne değildir. kişiye göre bir tavır takınmışlığım yok çok özel olarak dikkatimi çekmediyse ve ciddi bir sorun yaşamadıysam. öyle bile olsa yalan yere karalamak lekelemek kötülemek vs işim olmaz. Doğru neyse onu konuşurum. 780ti matrix e fiyat çok demiştim herhalde.

Vallahi hocam üyeliğiniz az değil 5 yıl olmuş ama profilde 25 referansın 2 tanesi tamamen olumsuz olunca 25 lirayı da hiç önemsemeyip işlemcinin peşine düşmeyip bozuk olup olmamasını da umursamayacağınızı düşünmüyor değil insan. asıl ben 25 lira için zaten yalan konuşacak alıp kaçacak hiç değilim. ptt kargoya verebilirseniz ben de laptopa takar çalışırsa ödemeyi yaparım diye yazdım. pazarlık yok bir şey yok. 25 liradan da ölmeyeceğinize göre bir referans kazanmış olursunuz alışveriş sorunsuz geçince. fiyat çok uygun. ben de art niyetle bir şey yazmadığım için aklımda kalmamış kim olduğunuz vs. yazmışım cevap bekliyorum haliyle.

ALIŞVERİŞten UZAK DURULMASI GEREKENLER;
    Beşiktaş JK: Ekranı çizik dolu telefonu, ekranda nokta çizik yok diye satan, iPhone 3GS
    cengiz_vga: bozuk ekran kartı satıp üstüne yatmaya çalışan, madd_max82: iftiracı, nazgUL_vB sözünden cayıp engelleyen, Originals: kusurlu mal satıp arkasında durmayan, bysecox saygısız, sözünde durmayan ve tel. ile arayıp ağıza alınmayacak küfürler etmiştir.

• Benim intel T2390 SLA4H islemcim bugun bozuldu. PPGA478 soket. acaba sattigin islemci benim Laptobuma uygunmudur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kusura bakmayın bir süredir giremedim işlerimin yoğunluğundan. Sorunuza gelecek olursak ikiside 478 pin fakat bordunuzla uyumlu mu değilmi ben pek anlamıyorum. İki görsel paylaştım buradan belki bir fikir sahibi olursunuz.

P8700 Laptop İşlemci P8700 Laptop İşlemci

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_GuNeS -- 19 Haziran 2017; 7:26:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer i5 işlemcili leptop
    5 ay önce açıldı
    T6600 İşlemci
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.