Şimdi Ara

P7 Alacam Ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tasarım olarak P6'yı çok beğenmiştim.Dolayısıyla P7 de çok hoşuma gitti.Bu hafta P7 almayı düşünüyorum.Ama Huawei kendi yongasını kullandığı için performans konusunda tedirginim.P7 kullananlar telefondaki + lardan - lerden bahsedebilirlermi.

• Kullanmadim ama onu almak niyetindeydim sony den huawei ye gececektim taki lumia1320 gorene kadar
    P7 kendi yongasini kullanmasi bence sorun degil belki bazi uygulamalar 1-2 hafta gec gelir tam uyumlu olarak ama kesinlikle gelir rahat ol tasarimida hos ram falanda iyi al bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuchiki -- 18 Eylül 2014; 17:43:04 >
  • Telefonda hicbir sıkıntı yok. Rahatlıkla alabilirsiniz. Sosyal ağlar olsun internet tarayıcı olsun gayet hızlı . Oyun konusunu bilmiyorum yüklemedim. Oyun oynamadığım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Telefonda hicbir sıkıntı yok. Rahatlıkla alabilirsiniz. Sosyal ağlar olsun internet tarayıcı olsun gayet hızlı . Oyun konusunu bilmiyorum yüklemedim. Oyun oynamadığım için.

Wi-Fi bağlantı , GPRS ; fotograf çekimi; konusunda da bilgi verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

Telefonda hicbir sıkıntı yok. Rahatlıkla alabilirsiniz. Sosyal ağlar olsun internet tarayıcı olsun gayet hızlı . Oyun konusunu bilmiyorum yüklemedim. Oyun oynamadığım için.

Wi-Fi bağlantı , GPRS ; fotograf çekimi; konusunda da bilgi verirmisiniz?

Wifi si bir önceki telefonuma ( lg optmus white) kıyasla oldukça güçlü, gps keza öyle en fazla 5-6 saniyede bağlanıyor. Fotoğraf çekimide gayet yeterli. Ön kamerasında panoramik çekim modu falan var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.