Şimdi Ara

P5K-SE BİOS ÇÖKTÜ (VİSTA YÜZÜNDEN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR 2 GÜN ÖNCE ASUS UPDATE İLE BİOSUMU GÜNCELLEMEYE ÇALIŞTIM ANCAK HATA VERDİ PC Yİ KAPATIP AÇTIĞIMDA HİÇ AÇILMADI SANIRIM VİSTADAN KAYNAKLANAN BİR SORUN OLDU
    ARKADAŞLARIMA DANIŞTIM ASUS UPDATENİN VİSTADA SORUN ÇIKARDIĞINI SÖYLEMİŞLERDİ

ŞİMDİ BİOS ÇİPİNE BİOS ATMAM LAZIM BUNU NE ŞEKİLDE NASIL ATARIM ÖNEMLİ BİR NOKTA VAR ANCAK EKRANA HİÇ GÖRÜNTÜ GELMİYOR

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 28 Temmuz 2008; 0:28:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mami23®

ARKADAŞLAR BİOSUM ÇÖKTÜ GÜNCELLEME YAPARKEN BİOS ÇİPİNİ BAŞKA BİR ASUS P5K-SE ANAKARTTA YÜKLEYİP SORUNU HALLETMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARMI

öncelikle bir disket okuyucun varsa internetten biosunu indir ve diskete yaz sonra bilgisayarı aç anakrtında dual bios özelliği var disketten biosu bulup yükleyecektir ve bilgisayarın açılacaktır kardeş.

Sorunsuzca bilgisayarını kullanmaya devam edebilirsin.

Bunu Ayrıca flashdisk Ve cd'den yükleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizlerclub -- 25 Temmuz 2008; 23:54:03 >
  • çok teşekkür ederim hocam sağolasın
  • bios çipinin yanında jcmos veya cjumper gibi bişey olan bir jumper olması lazım onu çıkarıp takınca beli düzelir.ama disketten yüklemek en doğrusu
  • arkadaşlar bu arada ekrana hiç görüntü gelmiyor belirteyim bu durumda bu yöntemler işe yararmı haricinde sadece çipe 15 ytl karşılığında özel bir cihaz ile bios atılıyor
  • Zavallı vista...Ne olsa sebebi ondan bulunuyor

Güncelleme yapmadan önce programın sürümüne ve sitesindeki güncel sürümüne bakmışmıydın?
  • Arkadaşım şöyle bişey var ama hot flash diye denemedim çünkü başıma gelmedi hiç.

http://ileriseviye.org/arasayfa.php?inode=hotflash.html

Genede sen bilirsin yanlış bi şey yaparsan anakarta elveda dersin. (Sorumluluk kabul etmem)

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bugün çankayada varbil diye bi yerde çipi çıkarıp bi makinaya taktılar ve biosu attılar şimdi sorun kalmadı saolun arkadaşlar yardımlarıız için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.