P4 ve Core2 Duo destekli anakart arıyorum, bilgisi olan var mı?
benim anakartı tavsiye ederim asus p5Q p45 yeni çıktı süper oc ye yatkın p4 cre2duo Quad extreme destekli 140$fiyatı
Daha uygun bir kart arıyorum aslında, Asus marka olursa tabiki öpüp de başıma da koyabilirim
Şimdilik sadece anakartımı değiştireceğim, bende ASUS P5RD1-VM var ama yetersiz geliyor bazı konularda. Mesela işlemci upgrade edemiyorum üzerine zaten max. işlemcideyim.
quote:
Orjinalden alıntı: Soulhunter
P4 ve Core2 Duo destekli anakart arıyorum, bilgisi olan var mı?
daha detaylı yazın yardımcı olmaya calısan daha cok olur
Bu gayet normal bir istek
Diğer bileşenler o kadar da önemli değil, zaten bu iki işlemci türünü de destekleyecek bir kart`ın benim tarafımdan pek sorgulanma lüxü yoktur.
Max. bütçe diye de bir şey yok, bu 200 de olabilir 100 de olabilir, ürünleri incelerim ve kullanan arkadaşlardan biglsini alıp tercihimi ona göre yaparım. Ancak bu demek değil ki 300$ lık bir kart istiyorum
Oc, bu benim için o kadar önemli değil. Olsada olur olmasada olur.
Aranan özelliklere gelirsek, aslına bakarsanız bunlar zaten klişe haline geldi, on board var herşeyde herhangi ek bir özellik aramıyorum, yani FSB`ler ne olursa olsun, RAM desteği ne olursa olsun gibi..
Sadece elimdeki P4 3,2 GHZ işlemcimi taktığımda çalıştırabileceğim bir anakart arıyorum, buna ek olarak RAM de zaten alacağım çünkü 400 MHZ destekleyen ve aynı zamanda Core 2 Duo destekleyen bir kart olduğunu sanmıyorum.
Şayet böyle bir kart var ise de hemen alıyorum
madem
bütçe diye bir şey yok oc farketmez diyorsunuz bi özellik aramıyorsunuz
diger bileşenlerin de okadar önemi yok diyorsunuz ;
sitelerinin anakart bölümlerini tavsiye etmekten basa secenek yok.hayırlı günler
Bunu tavsiye etmeye gerek yok ki
Zaten onlara bakmak isteseydim bakardım olur da biterdi. Sizin tavsiyeniz budur o ayrı tabi, ona da saygı duyar teşekkür ederim.
Yalnız ben kullanan kullanıcıdan ve belkide benimle aynı şeyi yapmış birinden bir fikir almak istiyorum.
Elimdeki P4 3,2 GHZ işlemcimi çalıştıracak Core 2 Duo destekli bir anakart modeli arayışımı tekrarlamak istiyorum.
Bunun anlamı da şu ki, adım adım upgrade düşünüyorum. Yani anakart ve ram ile başlayarak daha sonra işlemci ve ekran kartı gibi bileşenleri de upgrade edeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme