Şimdi Ara

P4 670@ 7315MHZ TR#1 CPUZ#2 Superpi 1M 18.859s UPDATE#5 7315MHZ Resim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
12.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 7ghz.Geçen sene dünya birincisi olacağımızı söyleeselerdi asla inanmazdım.Bence Türkiye Japonyanın intel o/c tekelini kırıyor.Zaten sadece 2 tane 7ghz var oda japonlarla türkler

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

Muratcım tebrik ederim,
    eline bileğine sağlık.

tek başına yapmış olman ayrıca bir alkış hakediyor.

Nasıl blok, iyi çıktımı?

Teşekkürler meke. Üst konu içinde teşekkürler.

Yukarda dediğim gibi bence tek başıma yapmadım. Son 3-4 testi tek başıma yaptım o kadar. Sen kalkıpta ilk kurubuzu göstermesen, modlar nasıl yapılır ne işe yarar göstermesen bende bunu yapamayacaktım...

Bu arada blok rezalet cıktı.. Aliminyum için THE END diyorum .. Bloğu tam 5 kere cıkarıp geri bagladım.. Cok sıktım herşeyi denedim ama blok -50C de iken işlemci -5 lerde kalıyordu.. Sonra korayın eski bloğunu bir revize ettim, tekrar yalıttım ve bağladım sisteme. Tabanı düz bakır blok .. Blok -40'ta iken işlemci -30 ' a vurdu .. Ama cok daha garip birşey oldu .. Yarısına kadar LN2 doldurmama ragmen işlemci çalışırken blok -200'e 4-5 dakikada vuruyor. Böle milim milim iniyor sıcaklık .. Bakır blok tasarımlarına başlasak iyi olacak .. Aliminyum blogun bu kadar kötü cıkmasının sebebi içteki tasarımı hiç sevmedi sıvı nitrojen ..

Arkadaşlar aslında yazmayacaktım ama elimde 7220 MHZ validation dosyası var ama site kabul etmiyor. "Corrupted File" hatası veriyor. Ayrıcanada 7335 MHZ'de fotoğrafım var makina kitlendi. Kyosende zaten 7500 MHZ için fotograf verebilmişti ancak
    Fotoğrafı daha sonra ekleyeceğim 6880 MHZ'de superpi 8M ile birlikte..

• İyi iş çıkartmışsınız...Tebrikler...
  • 7ghz büyük rakam gercektende...Tebrikler
  • tebrikler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 29 Ocak 2006 18:26:27 >
  • vay beee 7 GHZ ne demek japonlara yetiştik nerdeyse.
    acaba AMD bu kadar yapabilirmi?
    üst konu olur inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Wolf -- 29 Ocak 2006 18:26:36 >
  • Tebrik ederim
    Çok güzel Rakamlar bunlar
  • Süper!!
    Tebrikler
  • tebrikler ellerine emegine saglık
  • Tebrikler Murat cım japon mapon dinlemez bizim millet
  • walla helal olsun gözlerim yaşardı
  • Dayı siz ne yaptınız böyle heeeee une öyle daha ilersi varmı bu işin heeeee ne bu kardeşim 7000 küsür ben daha 400 binde kaldım yav az yavaş gidin daha yetişemiyorum size ayıp oluyor dayı her nerneyse harbiden uçmuşunuz siz kolay gelsin size süper olmuş büyük semiyorum süper başarı harbiden helal olsun size
  • Gönülden tebrik ediyorum, elde imkan olunca herşeyi başaracak kapasitemiz olduğuna güzel bir örnek oldu.
  • tebrikler. artık tr de tek görmediğimiz şey cascade kaldı

o da olacak inanıyorum. org. yeteneği kuvvetli bir abimize bakar.
  • abi ne denirki buna yaw...tebrikler...aşmışsın olayı...
  • amd yapamaz sanırım - bi dereceden sonra çalışmama mı desem yawaşlama mı desem onun gibi bi olayı wardı sanırım
  • turkiyeden
    bole
    skor
    helalolsun

• İste Türkün azmi ve zaferi.....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.