Şimdi Ara

P4 670@ 7315MHZ TR#1 CPUZ#2 Superpi 1M 18.859s UPDATE#5 7315MHZ Resim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
12.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten elinize yüreğinize sağlık. Bu şekilde ülkemizi temsil etmeniz gerçekten gurur verici. Tekrar TEBRİKLER.

Başarılarınızın devamını dilerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: agoze

7ghz.Geçen sene dünya birincisi olacağımızı söyleeselerdi asla inanmazdım.Bence Türkiye Japonyanın intel o/c tekelini kırıyor.Zaten sadece 2 tane 7ghz var oda japonlarla türkler

Evet, süper bir şey bu

quote:

CPU-Z Hall of Fame 0.8

Highest Frequency Reached :
    - Nº 1 : kyosen reached 7473.75 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]
    - Nº 2 : MuratOzsay - Turkiye reached 7133.59 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]
    - Nº 3 : Harleybro (Team HWA) reached 6657.94 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]

• Helal len murato..
    ist e gelene kadar 7 puçuğu geçesin haa
  • Biraz geç kaldım ama bende tebrik ediyorum. Aradaki 300mhz pek fazla bir fark gibi görünmese de o kadar yüksek değerlerde oldukça zor olmalı.

Peki benim merak ettiğim, teamjapan in kullandığı sistemle sizin kullandığınız sistem hemen hemen aynı olmasına rağmen neden onları geçemediniz yada yetişemediniz? Pek anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla siz kurduğunuz düzenekle LN2 ye daha hakimsiniz. Kısaca bu farkın sebebini merak ediyorum. Çünkü bu sorunun cevabı onları geçebileceğinizin bir işareti.

Teşekkürler.
  • bu olaya yazmadan geçilmez tebrikler başarılarının devamını dilerim. sen ve senin gibi insanları gördükçe benim gibi yeni başlıyanlar daha çok heveslenip azimle sarılıyor bu işe teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardanayi -- 30 Ocak 2006 11:22:14 >
  • 7 ghz harika bir hız...
    tebrik ediyorum....
    Yabancılar görsün türklerin gücünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

Biraz geç kaldım ama bende tebrik ediyorum. Aradaki 300mhz pek fazla bir fark gibi görünmese de o kadar yüksek değerlerde oldukça zor olmalı.

Peki benim merak ettiğim, teamjapan in kullandığı sistemle sizin kullandığınız sistem hemen hemen aynı olmasına rağmen neden onları geçemediniz yada yetişemediniz? Pek anlamıyorum ama gördüğüm kadarıyla siz kurduğunuz düzenekle LN2 ye daha hakimsiniz. Kısaca bu farkın sebebini merak ediyorum. Çünkü bu sorunun cevabı onları geçebileceğinizin bir işareti.

Teşekkürler.

Bunu seve seve cevaplamak isterim.

Birincisi Team Japan bu işlemcinin çıktığı ilk haftalardan beri yani 2005 7-8. haftalarından itibaren bu işlemci ile ugrasıyorlar... Yani işlemcinin bütün karakteristiğini ögrenmek için bolca zamanları oldu. Benim ise bu işlemci sadece 1 aydır elimde. İkincisi onların cok daha fazla şeyi test etmek için zamanları oldu bu işlemci ile birlikte, blok tasarımları, voltaj kullanımları, LN2 miktarları, boardun karakteristiği, güç çekimleri .. Yani ben daha yolun başındayım .. Daha cok az tanıyorum işlemciyi .. Onlarda bir seferde 7.5 GHZ yapmadılar ..

• Selam,

Sizi şurada göremez miyiz?

P4 670@ 7315MHZ TR#1 CPUZ#2  Superpi 1M 18.859s UPDATE#5 7315MHZ Resim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratOzsay

quote:

Orjinalden alıntı: MrRain

Biraz geç kaldım ama bende tebrik ediyorum. Aradaki 300mhz pek fazla bir fark gibi görünmese de o kadar yüksek değerlerde oldukça zor olmalı.

Teşekkürler.

Bunu seve seve cevaplamak isterim.

Birincisi Team Japan bu işlemcinin çıktığı ilk haftalardan beri yani 2005 7-8. haftalarından itibaren bu işlemci ile ugrasıyorlar... Yani işlemcinin bütün karakteristiğini ögrenmek için bolca zamanları oldu. Benim ise bu işlemci sadece 1 aydır elimde. İkincisi onların cok daha fazla şeyi test etmek için zamanları oldu bu işlemci ile birlikte, blok tasarımları, voltaj kullanımları, LN2 miktarları, boardun karakteristiği, güç çekimleri .. Yani ben daha yolun başındayım .. Daha cok az tanıyorum işlemciyi .. Onlarda bir seferde 7.5 GHZ yapmadılar ..

Yanıtınız için teşekkür ederim. Adamların 1 yılda katettiği yolu siz 1-2 ay gibi kısa bir zamanda yakalamışsınız. Bunun içinde ayrıca tebrikler. Kolay gelsin

• helal olsun harika cidden bizim de gücümüzü duymaları iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilalarabaci

Selam,

Sizi şurada göremez miyiz?

Olabilir neden olmasın .. Ama hemen olabilecek birşey değil .. Ben ramleri fazla kurcalayamadım, ayrıcana windowsunda tweak etmeden superpi değerlerini aldım.. Windows tweakten 100 - 150 ms kazansam, ramlerdende bir o kadar kazansam minimum 7250 civarı superpi almam gerekir gerisini cpudan karşılamak için. Buda şimdilik çok zor gözüküyor.. Meke ile blok tasarımları konusunda biraz calısma yapacagız .. Belki ram ve windows tweaklerinden sonra 7030MHZ'de 18.600 gibi değerlere iner pi .. Eğer inerse iyimser konusabilirim, inmezse 7400 lerde pi almam gerekir ki hiçte kolay olmaz ..

• quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: agoze

7ghz.Geçen sene dünya birincisi olacağımızı söyleeselerdi asla inanmazdım.Bence Türkiye Japonyanın intel o/c tekelini kırıyor.Zaten sadece 2 tane 7ghz var oda japonlarla türkler

Evet, süper bir şey bu

quote:

CPU-Z Hall of Fame 0.8

Highest Frequency Reached :
    - Nº 1 : kyosen reached 7473.75 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]
    - Nº 2 : MuratOzsay - Turkiye reached 7133.59 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]
    - Nº 3 : Harleybro (Team HWA) reached 6657.94 MHz with an Intel Pentium 4 670 [Details]

Fazla söze gerek yok kardeşim Murat olayı bitirmiş
    Canı gönülden kutluyorum ve bu başlangıç daha yapılacak çok iş var diyorum

• ve en güzel yanıda foruma takılmayan ancak donanımdan anlayan birkaç arkadaşıma "Forumumuzda bir arkadaşımız p4 670 ile 7ghz yaptı ve dünya 2. oldu" diyebilmek
  • 18.859 sn spi muhteşem bir "sonuç" değil ki
    18.859 sn bir zafer, bir gurur, gerçekleşmiş bir hayal.
    canı gönülden tebrikler.
  • quote:

Kaynak: "BYE-BYE" TÜRKÇE s.219, 220, 221.

Japon ve Türk kültürlerinin ne kadar derinden benzerlikler gösterdiği bu iki ülkede pek az bilinmektedir. Tabii bu benzerlik bir raslantı eseri değildir. Türkler tarihinin ilk çağlarından beri Doğu Avrupa'dan Çin Duvarına, Asya'nın doğu kıyılarına kadar uzanan geniş bir bölgede yaşamışlardır. Yüzyıllar boyu, Avrupalının gözünde Asya ve Doğu (Orinet) demek Türk demek olmuştur. Gene bu yüzyıllar boyu, Batının Uzak Doğu ile başlıca bağı olan İpek Yolu' nu Türkler yönetmiştir.
    ...
    Japonya'yı ilk defa gören Türk, kendi ülkesinden bildiği fakat başka yerlerde rastlamadığı bazı şeylerin çok benzerlerini Japonya'da görünce hemen şaşırır, hem bir memnunluk hisseder. Hele kendi "bohça" ve "çıkın"ına, "furoşiki" adıyla, "nalın" veya "takunya"sına "geta" adıyla bayağı geleneksel bir önem verildiğini, büyük şehirlerde, hatta üniversitelerde bile aydın kişilerin içeri girerken kapıda ayakkabılarını çıkarttıklarını görüp, kendi ülkesindeki tutumla karşılaştırdığı zaman şaşmaması elinde değildir.

Geleneksel Japon evinde, geleneksel Türk evinin aynısı, geniş ve Türk halısı gibi dokunmuş hasır halı ile kaplı bir oda, bu odada batının rahatsız edici tıkış tıkış eşya kalabalığı yerine, sükunet verici bir sadelik, birkaç, minder, bir sini, birkaç vazo veya ibrik vardır. Türk odasında akşam sini'nin kalkıp, yerine yüklük'ten yatak-yorgan çıktığı gibi, Japon'da tam aynı şekilde "oşi-ire"den (yüklük), "kakebuton" (yatak-yorgan) çıkar, yere serilir. Yemek yeniş tarzı, sini'nin etrafına oturuş tarzıdır -ki bu "bağdaş kurma" dünyanın birçok yerinde "Türk oturuşu" diye adlandırılmaktadır- ziyaretçi Türk'e bir yakınlık hissi vermeğe yeter.

Böyle bir kaynak gösterimine neden mi gerek duydum? Çünkü, konuda yapılan yorumların birkaçında Japon dostlarımızın ulaşmış olduğu değerin gocunulacak tarafı varmış hissine kapıldım, (bana öyle geldi ki) yukarıdaki yazının ilk cümlesi doğrulandı.
    Şahsen şuana kadar en yüksek çekirdek hızına ulaşmış kişinin Japon olmasından gayet memnundum, hele bir de ikincilik Türkiye'den gelince sevincim iyice arttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 31 Ocak 2006 2:11:29 >

• Dünya rekorunu kırmayı ne zaman deneyecek siniz?. Bu kadar emek,para,zaman harcadıktan sonra neden olmasın ?. Artık 1.lik hayal değil. Kolay gelsin
  • Tebrikler
  • tek kelime ile süper.
    tebrikler
  • Yaw daha ben amd 3000+ işlemciyi 2610mhz de sabitleyemezken sizinki büyük başarı tebrikler...
  • Tebrikler gercekten cok gurur verici bir olay.

Sana Amon Amarth'tan Victorious March i gonderiyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.