Şimdi Ara

P4 3.0 makine ile HD film izlenmiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Anakartı aopen'in agp bir modeli
    P4 3.0
    2gb 400mhz ddr
    Sapphire Hd2600xt

sistemi ile HD film veya dizileri tam uyumlu çalıştıramıyoruz .. yani ses ile ağız haraketleri uyuşmuyor. Codec : K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0

Başka bir arkadaşında

GA-8I945GZME-RH
    P4 3.0
    512mb ddr2 533
    128mb paylaşımlı ekran kartı ile sorunsuz izliyorum diyor.

Şimdi bizdemi sorun yoksa ondamı anlamış değilim. Nasıl oluyor bu? imkanı varmı böyle bişeyin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 3 Haziran 2008; 0:50:04 >

• bu sistemle sorunsuz izleyebilmeniz lazım aslında...

zaten anladığım kadarıysa sorun sadece senkron kayması değil mi? yani görüntüde herhangibir takılma yada kısa da olsa atlamalar yok değil mi? Zaten olmamaıda keza işlemciniz 3ghz ve ekran kartınızın yongası hd hızlandırmaya yardımcı oluyor.

Sonuç olarak sorununuz codec gibi görünüyor. yüklenirken bir hata olmuş olabilir, yada bu codecin üstüne kurduğunuz yada altına kurmuş olduğunuz bir başka codec çakışmaya sebep oluyor olabilir... Bilgisayarınızda ne kadar codec varsa kaldırıp klite ın standart paketini kurmanızı tavsiye derim...

bir de oynatıcı olarak hangi, yazılımı kullanıyorsunuz?
  • Anakart Asus P5LD2
    İşlemci P4 3@3.7
    Ram 2gb Kingston ddr2 667
    22"lcd
    7600 gs

Bu sistemle çok hafif sorun yaşıyorum. Monitörü digital moda alıyorum analog moda göre biraz daha iyi.. Görüntüde çok çok hafif bir kasıntı oluyor bazen.. Onun dısında sorun yok
  • Oynatıcı yazılımdan kaynaklanıyodur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bir arkadaşımın ;

P4 3.0
    2gb 400mhz ddr
    Sapphire Hd2600xt

sistemi ile HD film veya dizileri tam uyumlu çalıştıramıyoruz .. yani ses ile ağız haraketleri uyuşmuyor. Codec : K-Lite Mega Codec Pack 3.9.0

Başka bir arkadaşında

GA-8I945GZME-RH
    P4 3.0
    512mb ddr2 533

Şimdi bizdemi sorun yoksa ondamı anlamış değilim. Nasıl oluyor bu? imkanı varmı böyle bişeyin?

Merhaba Aynı Sorun Bende De Vardı. İşlemci'den Dolayı Desteklemiyor. Bu Yüzden HD Filmleri İnternet Üzerinden İzlersen p4 işlemciler 1080p desteklemez. Internet Uzerınden Sorunsuz Film İzlemek İçin En Az Dual Core (Önerilen Core 2 Duo) Destekli Anakartın Olması Gerekiyor. Ayrıca Core 2 Duo İşlemci Taktırman Gerekiyor Ben Bu Şekilde Yaptım 1080P Filmleri İzlerken Sorun Yok. Gerçekten Bende Şaşırdım. Ram Veya Ekran Kartından Kasıyor Diye Düşünüyordum. Sorun Çözüldü. Yaşadığım Bir Hikaye'yi Paylaşmak İstedim. Buradan Ne Anlıyoruz Film İzlemek İçin p4 işlemcin Olcak. HD izleyecegim internetten dersen çift çekirdek dual core veya core 2 duo olacak bilgin olsun. Kendine iyi bak. Hoşçakal. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 27 Eylül 2013; 12:15:11 >

• Merhaba Bu Arada İsteyen Olursa P4 3.0 İşlemci Var. İnternet'den Film İzlerken Sorun Yaşadığım İçin İkinci El Core 2 Duo Destekli Anakart Taktırdım. İsteyen Olursa 20 Lira'dan Bırakabilirim. Kendi Kullandığım İşlemci Temiz Ve Sorunsuz Çalışıyor. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 27 Eylül 2013; 12:18:30 >
  • splayer ile denermisiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BeinSport 1,2,3,4 Kablo TV de
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Bir arkadaşımın ;

P4 3.0
    2gb 400mhz ddr
    Sapphire Hd2600xt

Başka bir arkadaşında

GA-8I945GZME-RH
    P4 3.0
    512mb ddr2 533

Merhaba Uygulamalı Olarak Denedim Core 2 Destekli Anakart Ve Core 2 İşlemci Takınca HD Film Donma Sorunu Ortadan Kalkıyor. Detaylı Bilgi İçin Özel Mesaj Gönderebilirsiniz. Hayırlı Forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotoDahi -- 29 Eylül 2013; 17:35:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.