Şimdi Ara

p35c ds3r rev2.1 & 2*4 8gb ddr3 ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
2
Favori
1.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar nette biraz arastirdim officialy belirtilenden farkli olarak bu anakartta 8gb ddr3 un mumkun oldugunu soyleyen/ss koyan bi arkadas( forum.giga-byte.co.uk/index.php?action=printpage;topic=3983.0 ) gordukten sonra corsair vengeance 8gb 1.5v ddr3 cl8 1600 ram(ileriye yatirim) alip 1333 cl7 kullanmayi dusunuyorum fakat emin olmaliyim 8gb ddr3 deneyenler/kesin bilgi sahibi olanlar varsa bi cevap bekliyorum.

• mağdur olma riskinizde var açıkçası bios ayarlarında değişiklik yapılmış olabilir ayrıca F12 bios yüklü oynanmış olabilir...ramlari taksanız bile en fazla 4 GB görebilir kesin birşey demek yanlış olur...
  • werdiim linke baktiysan gigabyte in forumlarinda geciyor muhabbet we eleman gigabyte teknik adamlarindan ticket le bu yaniti aldiini soyluyor,, biosla fln oynamis olsa belirtirdi bi artniyet yok bencee, birde baska yerlerdede gordum bu 8gb kullaniyorum gayette goruyor seklinde. bu kart ciktiinda 2gb tek modul ddr3 bile henuz cikmis yada ckmak uzereydi yanlisim yoksa,4gb tek modullerin calisicaini teorik olarak soylemek mumkun deilmiydi acabaa? bakalm forumda bunu denemis birileri yada p35c donanimindan anlayan birileri cikacakmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingnothin

werdiim linke baktiysan gigabyte in forumlarinda geciyor muhabbet we eleman gigabyte teknik adamlarindan ticket le bu yaniti aldiini soyluyor,, biosla fln oynamis olsa belirtirdi bi artniyet yok bencee, birde baska yerlerdede gordum bu 8gb kullaniyorum gayette goruyor seklinde. bu kart ciktiinda 2gb tek modul ddr3 bile henuz cikmis yada ckmak uzereydi yanlisim yoksa,4gb tek modullerin calisicaini teorik olarak soylemek mumkun deilmiydi acabaa? bakalm forumda bunu denemis birileri yada p35c donanimindan anlayan birileri cikacakmi

arakdaşlar bugün riske girip 4gb ddr3 1600mhz kingston ramden 2 tane aldım 8gb çatır çatır çalışıyor.win7 puanından 7.1 aldı.birde ssd aldımmı tamamdır bu iş :) çalışırmı diye merak edenler için geçerli bir kaynak olur umarım

anakartım bilindiği üzere Gigabyte GA-P35C-DS3R ddr2 dd3 combo

Kingston HyperX 4 GB 1600 MHz DDR3 RAM CL9 74TL
    http://www.exa.com.tr/kingston/bellekler_kategorisinde/kingston_hyperx-326-13718.html

• @ umutarslan.com cewap için saol. bu arada bu anakartın ram slotları 1.5v fakat kingston 1.65v ddr3 üretiyor fazladan 0.1 hatta 0.2 volt wermeyi unutma, 1333 mü çalışıyor ramler bu arada? eğer 1333 ise cl8 yapabilirsin 1.65v la.
  • quote:

@ umutarslan.com cewap için saol. bu arada bu anakartın ram slotları 1.5v fakat kingston 1.65v ddr3 üretiyor fazladan 0.1 hatta 0.2 volt wermeyi unutma, 1333 mü çalışıyor ramler bu arada? eğer 1333 ise cl8 yapabilirsin 1.65v la.

olay buradaki gibi.ben ramlere yüklenmek istemiyorum bu voltta çalışıyorlarsa çalışsınlar.ramlerden birini abime vericem kendimdeki 2gb 1333 cl7 kingstonla 4gb olanı birlikte kullancam.bu hızlarda işimi görürler.eğer zararı olur dersen çıkarabilirim 1.6volta

abime Asus P8H67 DDR3 1333MHz S+GL+16X 1155p kart ve i3 2100 işlemci aldım.ona 8gb takıcam onada çok performans lazım değil ama gözle hissedilir bir performans olacaksa tabiki 1.6ya çıkaralım :D aksi halde dursun zararı yok

• hmm yanlız 2gb 1333 cl7 kingston gibi görür diğerini bakınız 667 ram in yanına 800mhz ram koyarsan 800 lük olanı da 667 kullanır. we diğer ram ise yanlış bilmiyorsam 1.65v çalışıyor. ramini akrabana wermeden önce bi torture test uygula ki garanti olsun. (orthos işini görebilir bu konuda) yük altında sorun yaşama böylece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

hmm yanlız 2gb 1333 cl7 kingston gibi görür diğerini bakınız 667 ram in yanına 800mhz ram koyarsan 800 lük olanı da 667 kullanır. we diğer ram ise yanlış bilmiyorsam 1.65v çalışıyor. ramini akrabana wermeden önce bi torture test uygula ki garanti olsun. (orthos işini görebilir bu konuda) yük altında sorun yaşama böylece.

1333de çalışabilir sorun yok.ben bunu 1600 aldım bnde lga2011 platformuna geçicem çıkınca :D şimdi gidip bi tane daha 1333 alsam olmaz. yarın 4ü söküp 2yi takıcam bakalım sorunsuz olursa öyle kullanırım olmazsa tek 4 takarım.ilgilendiğin için teşekürler
  • takip
  • Bendede aynı anakarttan var, ddr3 takmayı düşünüyorum, 2x1gb ddr2 ram var tekrar ddr2 almak istemiyorum, ddr2 'ye göre performans çok farkediyormu.
  • ben de bir süre 1 adet hi level 1333 mhz 2 GB ram 'a 1 adet 4 gb hi level 1600 mhz ekledim. olur mu olmaz mı diye korkarak açtım. sorunsuz açıldı, 6 GB RAM çalışıyor. everest performans testinde de ciddi artış oldu. parasını bu kadar hak eden başka anakart görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.