Şimdi Ara

p35 olayı çok mühimmi 1 bakıverin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün yazıcıoğlundan yeni pc topladım ama board p31 gigabyt p35 olanla 35 dolar fazlaydı bende p31 aldım bu büyük 1 eksiklikmi 2 gb ram 8600 palit ekran kartı p4 3.06 işlemci var ayrıca quad işlemcileride tanıyo yani çok gereklimi p35 olması......

• p35 ler yüksek derece o.c oluyor... senin işlemcinde çok bi fark olmaz sanırım.. Yeni bilgisayar almışsın bize bu saatten sonra hayırlı olsun demek düşer.. Ancak 2 yıl önce taşındım istanbuldan.. sistem parçalarını nereden aldığını ve fiyatlarını pm den gönderirsen sevinirim.. istersen burayada yazabilirsin..
  • golddan aldım 2gb ddr2 ram 800 mhz
    8600 palit sonic 115
    gigabyt board p31 103 milyon

ekran kartı ucuz oldu bende anlamadım her sitede 170 yazıyodu bize böle oldu ama benim kafam p31de kaldı
  • p31 ler yeni çıkacak 45 nmleri desteklemiyor sanırsam almışken p35 olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor.
  • napıyım arkadaşlar değiştiriyimmi ben bunla yeni çıkan oyunları oynarım diye düşünüyorum en az 1 2 sene elimi sürmeyecem büyük 1 eksiklikmi arada 50 lira fark var azda değil
  • Ekran kartına bi daha bak 8500GT sonic te olabilir.. O kadar fark olmaması lazım..

İlerde değiştircek olursan işlemcini O zaman değiştirirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matttrak -- 16 Kasım 2007; 19:41:34 >
  • yok usta ellerimde ekran kartı 8600 sonic kdv dahil 137 lira anlamadım bende ama doğrusu bu o zaman ben bu boardı değiştirmiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psu olayı bu kadar önemli mi?
    5 yıl önce açıldı
    RDR 2 Olayı Aslında NEDİR?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: geberit

p31 ler yeni çıkacak 45 nmleri desteklemiyor sanırsam almışken p35 olsaydı daha iyi olurdu gibime geliyor.

yanlış biliyorsun destekliyor. p31 değiştirmene gerek yok güle güle kullan. p35 olunca bişi olmuyo merak etme...
  • Tekrardan hayırlı olsun ekran kartını çok uygun almışsın.. Güzel bir sistem olmuş.. Güle güle Kullan Keşke o işlemcinin yerine E2160 alsaydın bende var acayip memnunum Bu haliyle bile çok güzel sistem
  • kanka aslında ben işlemci almadım bu bende olan işlemci para yetmedi yoksa isterim 1 işlemci almayı ama işte durum elvermedi dilekleriniz için teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mic check

kanka aslında ben işlemci almadım bu bende olan işlemci para yetmedi yoksa isterim 1 işlemci almayı ama işte durum elvermedi dilekleriniz için teşekkür ederim

İkinci el forumlarını takip et senin işlemci hala para ediyo 2.el E2140 veya 2160 düşürebilirsin çok az bi Farkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.