Şimdi Ara

P3-P4 parçalar lazım anakart,işlemci vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Eskişehir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Celeron 1.7-2.0 arası işlemci ve ona uygun anakart arıyorum.Anakartın intel chipsetli olması tercihimdir.Yanında 256mb DDR olursa da iyi olur.Bunlar yerine uygun fiyatlı 1700+ ve anakart da olabilir.

P3 600 ve yukarısı işlemci ve ona uygun anakart arıyorum.Slot pek istemiyorum.

Uygun fiyatlı olursa Tualatin anakart da lazım ayrıca.Bulamazsam Celeron 1100 satılık 25 ytl ye.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• celeron 1.7 var elimde . Orj. fani ile birlikte. Ayrica Abit AI7 ( model numarasindan emin degilim,ilgilenirseniz kontrol ederim.) . Bunun disinda ilgilenirseniz P3 1200 mobile islemci var elimde (yurt disindan yeni geldi,tualatin oldugunun farkinda deildim,takamadim) P3 anakati olarak ta DELL in optimax g-150 kasasindan cikma board var elimde. Onboard vga,ses, ethernet ozellikleri var .Bunlardan ilgilendikleriniz olursa pm le goruselim...Saygilar...
  • cliorsi
    Pm alanın dolmuş onun için buraya yazdım
    Celeron 1.7 ve abit anakart işime yarayabilir diğer parçalar p3 işelmci yaramaz maalesef.Dell anakartın girişleri farklıdır heralde ve normal atx kasaya uymaz sanırım o bakımdan o da işime yaramaz.Celeron 1.7 ve abit e ne kadar istiyorsun?

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.