Şimdi Ara

p1i hakkıda üç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar. Geçenlerde p1i aldım. telefon çok hoşuma gitti fakat 3 sorunla karşılaştım. bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olabilirmi

1- yüklediğim bir uygulamayı kaldır dediğim zaman yaklaşık 5 dk telefonla bi işlem yapılamıyo. 5 dk sonra program kaldırıldı yazısından sonra telefon kendine geliyo.

2-w810i de sorunsuz oynadığım oyunu p1i de oynayamıyorum. sanki ekran kartı kaldırmıyormuş gibi donuk donuk hareket ediyor yani basit oyunları kaldrımıyor.

3-turkcell ile internete baplanamıyorum. bulundupum yerde 3g çekmiyor acaba ondan olabilirmi ?

• birinci sorunun yazilim güncellemesi ile kesin düzelir bence.
    ikincisi ise P1 in W810 dan daha kötü oyun performansı sergilemesi biraz zor sonucta p1 in işlemci cok daha güclü ve grafik çipleride daha yeni. sorun donanımsal olabilir ama yazilim atinca düzelir belki.
    ücüncüsü ise 3g olmasada 2g üzerinden baglanmasi lazim. türkcell internet ayarlarini baglantı gruplarından herhangi bir grupa dahil et ve nete girerken o grupu sec.
  • yardımın için teşekkürler arkadaşım . yazılım güncelleme hakkımda bilgim yok donanımsal ve yazılım olarak neler lazım ?
  • usb kablosu ve linkteki program gerekli. program sana adım adım herseyi anlatiyor basit bir işlem rahat yaparsin

http://www.sonyericsson.com/cws/support/softwaredownloads/detailed/updateservice/m600i?cc=tr&lc=tr
  • quote:

Orijinalden alıntı: taken21

birinci sorunun yazilim güncellemesi ile kesin düzelir bence.
    ikincisi ise P1 in W810 dan daha kötü oyun performansı sergilemesi biraz zor sonucta p1 in işlemci cok daha güclü ve grafik çipleride daha yeni. sorun donanımsal olabilir ama yazilim atinca düzelir belki.
    ücüncüsü ise 3g olmasada 2g üzerinden baglanmasi lazim. türkcell internet ayarlarini baglantı gruplarından herhangi bir grupa dahil et ve nete girerken o grupu sec.

katılıyorum arkadaşa
  • tşk arkadaşlar çok sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Witcher 3 Hakkında Soru ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.