Şimdi Ara

P170EM & P150EM arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde oyun oynarken lcd tv yada monitöre bağlarım diye düşünüyorum. Fakat 15'6 yeterince standart boyutlarda geldi bana oyun için, 17'3 çok mu abez kaçar acaba, leptop almamda ki amaç evde olmadığım zaman (internet,oyun,film) gibi işlerden yararlanmak. İki leptop arasında upgrade farkları da pek yok. Dikkatimi çeken p170emde 2 hd slotu var 2 ssd takabilirim. 15'6 da ise 1 slot var.
    Ayrıca sizce bu tarihler leptop almak için uygun mudur? i7 3.nesil işlemciler çıkıyormuş.
    Bide 3d olayı var, monsterda 2 modelde 3d var onlarda çok uçuk gereklimidir sizce oyun için 3d avatajları
    Birde özelleştirmeden alsam sorun yaşarmıyım oemlerden yeterli olurmu?
    Bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa yorumları nedir acep

• quote:

Orijinalden alıntı: BurdaPunklarVar

Evde oyun oynarken lcd tv yada monitöre bağlarım diye düşünüyorum. Fakat 15'6 yeterince standart boyutlarda geldi bana oyun için, 17'3 çok mu abez kaçar acaba, leptop almamda ki amaç evde olmadığım zaman (internet,oyun,film) gibi işlerden yararlanmak. İki leptop arasında upgrade farkları da pek yok. Dikkatimi çeken p170emde 2 hd slotu var 2 ssd takabilirim. 15'6 da ise 1 slot var.
    Ayrıca sizce bu tarihler leptop almak için uygun mudur? i7 3.nesil işlemciler çıkıyormuş.
    Bide 3d olayı var, monsterda 2 modelde 3d var onlarda çok uçuk gereklimidir sizce oyun için 3d avatajları
    Birde özelleştirmeden alsam sorun yaşarmıyım oemlerden yeterli olurmu?
    Bu modelleri kullanan arkadaşlar varsa yorumları nedir acep

Monsterdaki işlemci de zaten 3. nesil işlemci. 3-D çok gereksiz birşey bence gereksiz, 3D bir tv'niz varsa zaten laptopunuzu tv'ye bağladığınızda ekran kartı 3-D desteklediği için kullanabilirsiniz. Ekran kartını da 670m yaparsanız iyi olur. 15.6 ekran ve 17" tercihinize kalmış ama 17" ler çok büyük oluyor bence bir laptop için. Kaldıki bu laptoplar çok ağır, 4 kilo 17" laptop, 1kilo da şarj aleti 5 kilo ile gezeceksiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI GL62 6QD-079XTR Ana Konu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.