Şimdi Ara

P1220 arıza kodu ve aracın güç kesintisi yapması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba 2014 1.2 pandam da bi problem var. Araç soğukken gaza fazla bas çek yaptığımda (ara gaz gibi de düşünülebilir) araç arıza lambası yakıyor ve güç kesiyor belli bir deviri geçmiyor. Geçenlerde şehir içi trafikte biraz rampa olan bi yerde trafik bir kaç kez kısa aralıklı durdu bu esnada gaz verip çekmek zorunda kaldım ve lamba yandı güç gitti rampada ne yaptıysam arabayı kaldıramadım OBD ile lambayı söndürünce düzeliyor hata kodu(P1220). İnternette araştırdım fakat bi kaç kişi farklı çözümlerden bahsetmiş. Bu P1220 kodunu alan veya böyle bir şey başına gelen var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gaz pedal sensörü, boğaz kelebeğine baktırın. kelebeği söküp temizlemek daha büyük sorunlara yol açabiliyor, mümkünse takılı halde temizletin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelebek temizlendi Hocam hatta daha sonra sökülüp temizlendi adaptasyon yapıldı ama yine sorun çözülmedi. Gaz pedal sensörü pedalın üzerinde mi? Yoksa boğaz kelebeği üzerinde bir yerde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modele özgü hatalardan biriymiş. Yani Mercedes için bu kodun mesela anlamı farklı. Servis varsa yakında hata tespiti yaptırabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet Hocam. Yabancı forumlardan da araştırdığım kadarıyla gaz pedalı sensörü gibi görünüyor sorun. Yardımlarınız için sağolun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.