Şimdi Ara

P1102 kağıdı kirli çıkarıyor! (Fotoğraflı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşağıdaki resimde olduğu gibi kağıdın sadece üstünde bu şekilde leke kalıyor. Her basılan sayfada yapıyor. Sorun tonerde mi diye sıfır bir tonerle denedim. Yine aynısı oldu. Fuserda bir problem var mı diye söktüm baktım. Fuser teflonu sağlam. Yardımcı olabilir misiniz?

P1102 kağıdı kirli çıkarıyor! (Fotoğraflı)

• drum bıcagını bir temizleyip deneyin.
  • mondschein66 M kullanıcısına yanıt
    Temizledim. Öyle de olmayınca sıfır tonerle denedim yine olmadı.
  • yazıcının içinde sol taraftaki demir tırnakları cımbız gibi bir şeyle çek içerde kalmış olabilirler şarj almıyor olabilir toner
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhanc3lik

yazıcının içinde sol taraftaki demir tırnakları cımbız gibi bir şeyle çek içerde kalmış olabilirler şarj almıyor olabilir toner

dediğinizi yaptım yine aynı problem devam ediyor. Bu arada farkettim ki ben tonerin tonunu ne kadar değiştirirsem değiştireyim aynı tonda basıyor.
  • yeni tonerle de mi aynı yaptı yani
  • quote:

yeni tonerle de mi aynı yaptı yani

evet yeni tonerle de aynı yapıyor fakat 5. 6. sayfadan sonra yapıyor. Fırın ünitesinden şüpheleniyorum ama bir arıza göremedim orada da.
  • çıktıya elini sürdünmü yazılar siliniyormu mürekkep dağılıyomu yani
  • quote:

çıktıya elini sürdünmü yazılar siliniyormu mürekkep dağılıyomu yani

sürdüm hiç dağılma yok. Hafif elim lekeleniyor ama o eskiden de vardı.
  • fırın dan değil gibi yeni tonerin içindeki drumun altındaki plastik var pcr yani onu eski tonerinkiyle değişip takın test alın çıktının orjinali lekesiz dimi
  • quote:

fırın dan değil gibi yeni tonerin içindeki drumun altındaki plastik var pcr yani onu eski tonerinkiyle değişip takın test alın çıktının orjinali lekesiz dimi

orjinali lekesiz sınama sayfasında da sorun olmuyor. Arkalı önlü basınca bu sorun oluyor sadece. Onu da şimdi farkettim. Dediğinizi yaptım sonuç aynı. Şu da sınama sayfasının resmi.P1102 kağıdı kirli çıkarıyor! (Fotoğraflı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarne -- 1 Nisan 2018; 20:29:9 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.