Aşağıdaki resimde olduğu gibi kağıdın sadece üstünde bu şekilde leke kalıyor. Her basılan sayfada yapıyor. Sorun tonerde mi diye sıfır bir tonerle denedim. Yine aynısı oldu. Fuserda bir problem var mı diye söktüm baktım. Fuser teflonu sağlam. Yardımcı olabilir misiniz?
drum bıcagını bir temizleyip deneyin.
mondschein66M
kullanıcısına yanıt
Temizledim. Öyle de olmayınca sıfır tonerle denedim yine olmadı.
yazıcının içinde sol taraftaki demir tırnakları cımbız gibi bir şeyle çek içerde kalmış olabilirler şarj almıyor olabilir toner
quote:
Orijinalden alıntı: orhanc3lik
yazıcının içinde sol taraftaki demir tırnakları cımbız gibi bir şeyle çek içerde kalmış olabilirler şarj almıyor olabilir toner
dediğinizi yaptım yine aynı problem devam ediyor. Bu arada farkettim ki ben tonerin tonunu ne kadar değiştirirsem değiştireyim aynı tonda basıyor.
yeni tonerle de mi aynı yaptı yani
quote:
yeni tonerle de mi aynı yaptı yani
evet yeni tonerle de aynı yapıyor fakat 5. 6. sayfadan sonra yapıyor. Fırın ünitesinden şüpheleniyorum ama bir arıza göremedim orada da.
çıktıya elini sürdünmü yazılar siliniyormu mürekkep dağılıyomu yani
quote:
çıktıya elini sürdünmü yazılar siliniyormu mürekkep dağılıyomu yani
sürdüm hiç dağılma yok. Hafif elim lekeleniyor ama o eskiden de vardı.
fırın dan değil gibi yeni tonerin içindeki drumun altındaki plastik var pcr yani onu eski tonerinkiyle değişip takın test alın çıktının orjinali lekesiz dimi
quote:
fırın dan değil gibi yeni tonerin içindeki drumun altındaki plastik var pcr yani onu eski tonerinkiyle değişip takın test alın çıktının orjinali lekesiz dimi
orjinali lekesiz sınama sayfasında da sorun olmuyor. Arkalı önlü basınca bu sorun oluyor sadece. Onu da şimdi farkettim. Dediğinizi yaptım sonuç aynı. Şu da sınama sayfasının resmi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarne -- 1 Nisan 2018; 20:29:9 >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme