Şimdi Ara

P1 mi, N82 mi yoksa W960 mı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu üç telefondan birini düşünüyorumda sizce hangisi
    W960 için
    Senelerden beri T610'dan itibaren devamlı SE kullanıyorum gayette memnunum. Hem SE nin kaliteside malum yurt dışından getirteceğim için sağlamlığından tercihim olur.

N82 için ise
    nokia 3330 dan beri hiç nokia kullanmadım ama bazı yerlerde okumakla anladığım kadarı nokianın eskiden gelen devamlı bozulma alışkanlığı değişmemiş. bu yüzden eğer nokia N82 alırsam türkiyeden garantili alırım. ama kamera olarak 5MP.

P1 için;
    w960 ile hemen hemen aynı özellikleri taşısada w960'tan daha ucuz aradaki fiyat farkına değermi bilmiyorum. sonuç olarak w960 daha bi göze hitab ediyor

Orijinalden alıntı: sedimanter

bu üçünden hangisini seçmem konusunda fikri olan yokmu?
    n82.

The club of Walkman phones
    I pod touch 4g
    Metallica
    Nothing Else Matters
  • quote:

Orijinalden alıntı: thompson

n82.

Alıntıları Göster
    N82 Tavsiye ederim böyle bi kamera görmedin emin ol!
    Xenon flash 5 Mp.
    W-lan
    3.5mm jak
    A-GPS
    DV-I video çekimi
    16M ekran
    tv-out

Orijinalden alıntı: Guest

N82 Tavsiye ederim böyle bi kamera görmedin emin ol!
    Xenon flash 5 Mp.
    W-lan
    3.5mm jak
    A-GPS
    DV-I video çekimi
    16M ekran
    tv-out

Alıntıları Göster
    mantığım n82 gönlüm sony der.

Orijinalden alıntı: waffenss

Alıntıları Göster
    N82 Almalısın

Orijinalden alıntı: DevoN

N82 Almalısın

Alıntıları Göster
    n82yi eline aldığında zaten geri bırakamıyorsun
    k790 mı w810 mu??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: waffenss

Alıntıları Göster
    galiba herkes N82'de birleşmişyardımlarınız için sağolun.
    eğer siiyahı 1 ay içersinde çıkacaksa beklerim yoksa hemen satılan rengini alırım herhalde.(NOKİA telefonu hayatta garantisiz almam)

galiba herkes N82'de birleşmişyardımlarınız için sağolun.
    eğer siiyahı 1 ay içersinde çıkacaksa beklerim yoksa hemen satılan rengini alırım herhalde.(NOKİA telefonu hayatta garantisiz almam)

Alıntıları Göster
    elbette N82. Teknik açıdan şimdilik en üstünü o. bir de E90.

Orijinalden alıntı: Ermeni_Surprizi

elbette N82. Teknik açıdan şimdilik en üstünü o. bir de E90.

Alıntıları Göster
    N82>W960>P1
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • Ben de dokunmatik ekrana önem vermiyorsanız Nokia N82'yi öneririm.

Orijinalden alıntı: ..Knight..

Ben de dokunmatik ekrana önem vermiyorsanız Nokia N82'yi öneririm.
    p1i derim kesinlikle dostum tabi kullanım amacına da bağlı bu...

Orijinalden alıntı: kutlay1

p1i derim kesinlikle dostum tabi kullanım amacına da bağlı bu...

Alıntıları Göster
    n82222222222222222222222222222

Orijinalden alıntı: cyclone_34

n82222222222222222222222222222

Alıntıları Göster
    öncelikle eğer gelişmiş bir cihaz arıyorsun anlaşılan bence en iyisi n95 8gb
    ama üçü arasında illa seçim yapacağım diyorsan kesinlikle n82 almalısın...

Orijinalden alıntı: ŞahEser

öncelikle eğer gelişmiş bir cihaz arıyorsun anlaşılan bence en iyisi n95 8gb
    ama üçü arasında illa seçim yapacağım diyorsan kesinlikle n82 almalısın...

Alıntıları Göster
    yani benim bir telefonda kullanacağım özellikler mp3, wifi ile oyunlardır.
    kamerası 5 olsada olur 3.2 olsada farketmez o kadar

ama hemen hemen herkes n82'de birleşmiş galiba onu alacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedimanter -- 18 Şubat 2008; 16:24:12 >

yani benim bir telefonda kullanacağım özellikler mp3, wifi ile oyunlardır.
    kamerası 5 olsada olur 3.2 olsada farketmez o kadar

ama hemen hemen herkes n82'de birleşmiş galiba onu alacağım

Alıntıları Göster
    N82

Kendi yıldızını takip et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

N82

Alıntıları Göster
    P1i
    Yeditepe Üniversitesi - iPhone 11 - Macbook Air - Sony Vaio SVE1712W1EB - Sony Alpha A37M 18:135mm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

P1i

Alıntıları Göster
    Oyun çok oynarım diyorsan büyük ekran iyi gider, ayrıca n-gage desteğiyle birsürü oyunu bulunan, kızak mekanizmasında belki zamanla oluşacak gacır gucura aldırmam, korucusu olmayan kamera camı çizilirse ve problem yaratırsa da kapağı değiştiririm dersen N95 8gb, hem ereyon da paralel ithalat olanın fiyatı gayet uygun. 1100 küsür. paralel olması insanda şüphe uyandırsa da garantisi 2 yıl mevcut. distribütör dışı yasal yollardan sokulmuş anlamına geliyor. yalnız burda bir kıstas var N95 8gb nin RMAA yani müzik kalite testlerindeki ham ses grafiği biraz düşündürücü. saf ses kötü olsada equilizer ve efektler açıkken canavar ses çıkardığına şahit oldum.

Ben titiz insanım mp3 leri canavar gibi çalsın ama RMAA testlerinden de başarıyla geçmiş olsun, ayrıca süper oyun çalıştırsın, gece de süper flaşı ile güzel resimler çeksin diyorsan N82, tabi N82 de karar kılarsan siyah olanı 1-2 haftaya çıkacak deniyor dünyada, Türkiye'ye de çabuk gelir herhalde. bi de biraz kafa karıştırıcı N82 nin tuş takımı ile ne kadar rahat oyun oynanır bilemem, bi denemen lazım.

Müzik en önde geliyorsa ve oyun az bulsam da olur, ama internet dokunmatik ekran isterim, tipi güzel olsun bana kendimi özel hissettirsin,şarjı uzun gitsin müzik dinlerken ikide bir de bitmesin filan diyorsan da W960i. RMAA testlerinden görünen en temiz grafiğe sahip. Ama N95 ve N82 de bulunan stereo ses genişletme efekti (bence müziği farklı bir boyuta taşıyor) yok sanırım (emin değilim belki vardır). Megabass var tabiki de. (ama megabass a eşdeğer loudness ses geliştirmesi var nokiada üstüne de ekstradan equilizer ayarı yapılıyor stereo ses genişletme eklenebiliyor)

Ben ne alırdım?

Ben N95 8 gb dan yana kullanıyorum oyumu. Ama w960ı da tam olarak eleyemiyorum bir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: neshter35

Oyun çok oynarım diyorsan büyük ekran iyi gider, ayrıca n-gage desteğiyle birsürü oyunu bulunan, kızak mekanizmasında belki zamanla oluşacak gacır gucura aldırmam, korucusu olmayan kamera camı çizilirse ve problem yaratırsa da kapağı değiştiririm dersen N95 8gb, hem ereyon da paralel ithalat olanın fiyatı gayet uygun. 1100 küsür. paralel olması insanda şüphe uyandırsa da garantisi 2 yıl mevcut. distribütör dışı yasal yollardan sokulmuş anlamına geliyor. yalnız burda bir kıstas var N95 8gb nin RMAA yani müzik kalite testlerindeki ham ses grafiği biraz düşündürücü. saf ses kötü olsada equilizer ve efektler açıkken canavar ses çıkardığına şahit oldum.

Ben titiz insanım mp3 leri canavar gibi çalsın ama RMAA testlerinden de başarıyla geçmiş olsun, ayrıca süper oyun çalıştırsın, gece de süper flaşı ile güzel resimler çeksin diyorsan N82, tabi N82 de karar kılarsan siyah olanı 1-2 haftaya çıkacak deniyor dünyada, Türkiye'ye de çabuk gelir herhalde. bi de biraz kafa karıştırıcı N82 nin tuş takımı ile ne kadar rahat oyun oynanır bilemem, bi denemen lazım.

Müzik en önde geliyorsa ve oyun az bulsam da olur, ama internet dokunmatik ekran isterim, tipi güzel olsun bana kendimi özel hissettirsin,şarjı uzun gitsin müzik dinlerken ikide bir de bitmesin filan diyorsan da W960i. RMAA testlerinden görünen en temiz grafiğe sahip. Ama N95 ve N82 de bulunan stereo ses genişletme efekti (bence müziği farklı bir boyuta taşıyor) yok sanırım (emin değilim belki vardır). Megabass var tabiki de. (ama megabass a eşdeğer loudness ses geliştirmesi var nokiada üstüne de ekstradan equilizer ayarı yapılıyor stereo ses genişletme eklenebiliyor)

Ben ne alırdım?

Ben N95 8 gb dan yana kullanıyorum oyumu. Ama w960ı da tam olarak eleyemiyorum bir türlü.

Alıntıları Göster
    madem 3.2-5 farketmez ve sende şimdiye kadar sony ericssondan memnun kaldıysan w960i yi öneririm.ama bunların dışında başka bir telefonda alabilirim diyorsan k850i olmadı k810 iyi öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6B729B06B

madem 3.2-5 farketmez ve sende şimdiye kadar sony ericssondan memnun kaldıysan w960i yi öneririm.ama bunların dışında başka bir telefonda alabilirim diyorsan k850i olmadı k810 iyi öneririm.

Alıntıları Göster
    geniş bir cebin varsa sabun kalıbından daha büyük olan n82'yi öneririm
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.