Şimdi Ara

P*rmütasyon, K*mbinasyon, B*nom, O*asılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
1.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu bugüne kadar hep, yarım yamalak bırakmıştım. Bu sefer tamamını bitirmeye karar verdim. İzlediğim videoyu durdurup soruyu çözüyorum, sonra hoca çözünce farklı bir şey buluyor, sonra Kunduz'a atıyorum, orada hocadan da farklı buluyorlar. Tekrar çözüyorum, farklı çıkıyor. Bir arkadaşa atıyorum, sonucu farklı buluyorlar. Peki bulduğumuz bu farklı sonuçlar, benim ilk bulduğum sonuç, hocanın bulduğu ve Kunduz'a bulunanın ortasında olmak üzere kaç farklı şekilde sıralanabilir? Ölüyorum anlasanıza! Gözlerimin önünde birbirlerini farklı şekillerde sıralıyorlar. Ben işkenceler içinde kıvranırken, onların farklı şekilde sıralamasından ölüyorum..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu korku yüzünden sene başından beri şu illet konuya çalışmadım. Ve hala başlayamıyorum. Zaten adam akıllı çalışacağım bir yer de yok. HG’de izlesem yüzeysel geçmiş. BR de bir sürü hata varmış. Galiba çalışmayacağım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • günesiselamlayan kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi, Hocalara Geldik çok yüzeysel anlatıyor. Normalde Behzat'tan çalışmam ama bu konuyu aldım, ama çok kötü anlatıyor ve dediğin gibi hatalar var. Normalde BUders diye bir yerden izliyorum, her konuyu iyi anlatan adam, bu konuyu yeterli bir şekilde anlamamış. Ben de artık dört-beş kaynaktan, Kunduz'a yüzlerce soru sora sora konuyu öğrenmeye çalışıyorum. Atlamak birkaç kere aklımdan geçti ama, istisnasız her sene sorulan bir konu olduğu için öyle bir riske girmek istemedim.

• neinname kullanıcısına yanıt
    İlk defa duydum buders kanalını hocam. Aslında ben de çalışacağım ama bir türlü başlayamadım. Behzatta hatalar olmasa izlenir aslında. Hataları çok mu hocam. TYT ve AYT de ikişer soru çıktığından kafadan 4 soru gitmesine de üzülürüm

BUders normalde üniversitedeki matematik dersleri için video çekiyor. Ama lise videoları da var. O yüzden pek bilinmiyor. Behzat'ta çok aşırı hata yok ama anlatımını pek beğenmedim ben. Soruyu çok uzun yollar ile çözüyor, kafasındakini falan çok aktaramıyor, bazen dikkati dağılıyor, başka örnek verip ona dalıyor, sonra asıl soruya dönünce her şey karman çorman oluyor. Zaten yorumlarda da anlamadım falan yazan birçok kişi var. Ama konuyu atlamamalısın bence. Behzat'tan izleyip, soru çözüp, anlamadığın yerleri soracağın sağlam bir hoca varsa ve üstüne epey uğraşırsan zor da olsa halledelir gibi.

• neinname kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam kanala baktım harbiden kaltieli bir yer gibi. Şu sıralar türevi ve integrali bitirmeye yoğunlaştığımdan biraz es geçtim bu konuyu. Aslında son ay full deneme ve konu tekrarı düşünüyordum onun yanına bu konuda ilerlenebilir. Kötü yanı Mezunum hocam hep çözümlü kaynaklardan ilerlediğimden bir soru sorma ihtiyacı hissetmemiştim ama bu konu için kunduzu alabilirim

• Bu konu tamamen bitebiliyor mu ya :d

Çoğu sorusunu yapabiliyorum ama hala konuya hiç çalışmamışım gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Anlatımını baya beğeniyorum ben. Biraz zor soru da çözse mükemmel ötesi olurdu ama neyse. :D. Kunduz'u da öneririm. Zaten az zaman kaldığı için, maddi olarak da öyle çok yük olmayacaktır. :)

• Just_brtsh kullanıcısına yanıt
    Ilk mesajda şaka ile karışık yazdım. Bunun zor sorularını bazı derece öğrencileri, hocalar falan da tam çözemiyor.

• Permütasyonu da çok kötü. Sadece tekrarlı permütasyonla çözülen ızgara sorularının toplama yoluyla sayma ile çözümünü anlattığı yeri beğendim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.