Şimdi Ara

P.M. DEĞİL DE Ö.İ. DİYELİM Mİ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
0
Favori
7.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki

P.M. DEĞİL DE Ö.İ. DİYELİM Mİ?

(En Son Oy Tarihi: 4.08.2009)
Giriş

Orjinalden alıntı: eárendil

quote:

Orjinalden alıntı: irish

abi sigara içmeyin diyorsun kendin içmişsin

hortlatmak için yazmadım

farkındayım işte yaptım öylesine.

^_^

• quote:

quote:

quote:

abi sigara içmeyin diyorsun kendin içmişsin

hortlatmak için yazmadım

farkındayım işte yaptım öylesine.

• Unutulmuş...
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • ben unutmadım.

Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • az once bi topicte pm dedim

ufak bir araştırma yaptım

http://www.darkhardware.com
    http://www.tomshardware.com.tr
    http://www.hardwaremania.com

bu siteler "özel ileti" ifadesini kullanıyolar. İşin ilginç yanı tomshardware gibi tam anlamıyla yabancı kaynaklı bir sitenin bile bu konuda DH'den daha özenli davranması.
    Öİ ,KM, ÖM türkçr yada öztürkçe farketmez ama PM "private message" normal gelmiyor bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pacman -- 19 Ekim 2005, 3:21:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: pacman

hadi tekrar hatırlatalım.

ufak bir araştırma yaptım

http://www.darkhardware.com
    http://www.tomshardware.com.tr
    http://www.hardwaremania.com

bu siteler "özel ileti" ifadesini kullanıyolar. İşin ilginç yanı tomshardware gibi tam anlamıyla yabancı kaynaklı bir sitenin bile bu konuda DH'den daha özenli davranması.
    Öİ ,KM, ÖM türkçr yada öztürkçe farketmez ama PM "private message" normal gelmiyor bana.

Hız aşırtma kelimesini de ilk thg'de görmüştüm.Daha birçok kelimeyi de Türkçe kullanıyorlar.Helal olsun.
    Buranın yönetimi karşı çıkıyor Türkçe önerildiği için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 19 Ekim 2005, 17:26:16 >

• ben de "hızaştırmayı" ilk orada görmüştüm ve ilk gördüğümde yadırgamıştım ama adamlar kullana kullana oturttular kelimeyi. Şimdi çok doğal geliyor kulağa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Arkadaşlar forumda kullanılan P.M. yani PRIVATE MESSAGE kısaltması yerine Ö.İ. yani ÖZEL İLETİ kısaltması kullanılsın mı?

ah be abicim ben kimin ingilizce ya da başka herhangi bir yabancı kelime kullananı görsem hep uyardım bazen Atatürkçülük'le ya da Türkiye hayranlığıyla ilgili mesaj atanlar, bu mesajlarından sayısız yabancı kelime kullanıyorlar ama uyarınca da ne alakası var diyorlar.Anlamıyor insanlar abi tam olarak doğru kullanmayabilirsiniz kısaltma yapabilirsiniz ama niye yabancı kelme kullanırsınız ki ben bunu sölediğimde benla kavga edenler bile çıktı bu konuda herkesin arkasındayım ama başarıya ualaşacağına hiç inancım yok
    "TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopanin_buyucusu

az once bi topicte pm dedim

zaten burada da topic demişsin
    "TÜRKIYE'DE ILK OLARAK YAPILACAK ÜÇ ŞEY VAR. BUNU YAPMADIKÇA BU IŞLER OLMAZ. MAARIF, EKONOMI VE SAVUNMA MILLÎ OLACAK. BUNLARI SEN KUMANDA EDECEKSIN, EL ALEME KUMANDA ETTIRIRSEN BÖYLE OLUR. BIZ SAVUNMAYI NATO'YA VERMIŞIZ, EKONOMIYI AMERIKA'YA VERMIŞIZ. BAKIN MUSTAFA KEMAL’IN AĞZINDAN HIÇBIR ZAMAN ‘GARPLILAŞACAĞIZ’ LAFI ÇIKMIYOR.GAZI, BÜTÜN NUTUKLARINDA ‘MUASIR MILLET OLACAĞIZ’ DIYOR.MUASIRLAŞMANIN MUADILI ÇAĞDAŞLIKTIR, BATILILAŞMA DEĞIL. İSMET İNÖNÜ ILE BIRLIKTE BAŞLAMIŞTIR BU BATICI DEĞIŞIM.. OYSA CUMHURIYET KURULUR KURULMAZ MUSTAFA KEMAL’IN ILK IŞLERINDEN BIRI TÜRK DIL VE TARIH KURUMLARINI KURMAK OLMUŞTUR." ATTİLA İLHAN
  • ö.i yazsın parantez içinde de pm yazsın ve artık bitsin bu savaşlar kardeş olalım hoplayalım zıplayalım
  • quote:

kısaltması yerine şikayet et gibi kişisel ileti yazabilir pek de güzel olur

Aslında yapılmak istense gerçekten Ö.İ. fena durmaz,veya ortak kabul edilecek herhangi bir kısaltma.

Ama dediğim gibi:YAPILMAK İSTENİRSE.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goblin

Öm daha güzel gibi özel mesaj ama farketmez şimdilik

p.m. yerine Ö.İ olsun

KAHRAMANMARAŞ SPOR
  • quote:

quote:

Aslında yapılmak istense gerçekten Ö.İ. fena durmaz,veya ortak kabul edilecek herhangi bir kısaltma.

Ama dediğim gibi:YAPILMAK İSTENİRSE.[sm=s15.gif]

neden p.m de ısrar ediliyor ki anlamak çok zor

quote:

quote:

Ama dediğim gibi:YAPILMAK İSTENİRSE.[sm=s15.gif]

neden p.m de ısrar ediliyor ki anlamak çok zor

Gerçekten de çok zor...

Fazla uğraştıracak birşey olmasa gerek.

• Yaaa bu eşşek anırması gibi birşey olur ÖÖÖÖ iiiiiii AAAAA iiiii
    Bu biter ama SONSUZLUK BİTMEZ
    Neye Zar attığımızın farkındamıyız?

• 4 sayfaya geldik ama hala bir olumlu bir sonuç elde edemedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eärendil -- 27 Ekim 2005, 20:37:01 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.