Şimdi Ara

P.I.P. Nasıl yapılır.Ben beceremedim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Ben SAmsung Le32R81B tv de PIP olayını halledemedim...

Lütfen yardımcı olur musunuz?

TEşekkür ederim...

• Dostum...Ben Samsung kullanmadım. Yanılıyor olabilirim. Şu an Sony kullanıyorum. Klasik manada bir pip bu tv'lerde yok. Kendi tv'm ile ilgili yazdığım bir yazı muhtemeldir ki senin içinde geçerlidir.

------------------------------------------
    PIP: Sadece Pc ve Digital (karasal-kablo) ya da analog yayın arasında oluyor.
    PAP: Herhangi bir kaynakla (uydu, ps3 v.b.), digital (karasal-kablo) ya da analog yayın arasında oluyor.

Tüplü tv'lerden alışık olduğumuz anlamda bir kanalı seyrederken, ufak ekranda başka bir kanalı seyretmek şeklinde maalesef olmuyor. Zaten bilgilerim beni yanıltmıyorsa bu şekilde çalışan bir lcd henüz yok. Varsa da ben bilmiyorum.
  • Arkadaşlar marka çok önemli değil diye biliyorum ama bende Samsung 42" plazma var ve tek tuner olduğu için iki ayrı TV yayınını PIP olarak gösterme özelliği yok ancak başka bir girişle bunu yapabiliyor.
    örneğin pc girişi (VGA,HDMI,S-Video, vb.), pc den gelen ekranı TV ye aktarırken aynı zamanda bir TV yayınını da küçük bir pencerede izleyebiliyorum.
  • değerli arkadaşım ,kullanmakta olduğunuz 32r81b lcd de pip yapabilmek s-video,compenent,hdmi,pc ve dijital kablolu yayın bağlantıları olması şartıyla gerçekleşebiliyor. kullanıcı klavuzundaki pip bölümünde bu bağlantıların
    hangileriyle pip gerçekleşebilir bunu gösteren bir çizelge var. incelerseniz sorunu halledebilirsiniz.

pip, pap olayına kafayı takmış biri olarak yaptığım araştırmalar sonunda hertürlü kaynak arasında pip ve pap
    yapıla bilen,çift tuneri ilede kablolu yayın veya çatı anteninden aynı anda iki yayını seyrede bildiğim vestel pixcellence lcd tv yi aldım.yaklaşık bir yıldır her hangibir sorun olmadan,hanım dizisini bende maçımı aile bütünlüğü içinde seyretmekteyiz. saygılarımla.

Orjinalden alıntı: atamelih

değerli arkadaşım ,kullanmakta olduğunuz 32r81b lcd de pip yapabilmek s-video,compenent,hdmi,pc ve dijital kablolu yayın bağlantıları olması şartıyla gerçekleşebiliyor. kullanıcı klavuzundaki pip bölümünde bu bağlantıların
    hangileriyle pip gerçekleşebilir bunu gösteren bir çizelge var. incelerseniz sorunu halledebilirsiniz.

pip, pap olayına kafayı takmış biri olarak yaptığım araştırmalar sonunda hertürlü kaynak arasında pip ve pap
    yapıla bilen,çift tuneri ilede kablolu yayın veya çatı anteninden aynı anda iki yayını seyrede bildiğim vestel pixcellence lcd tv yi aldım.yaklaşık bir yıldır her hangibir sorun olmadan,hanım dizisini bende maçımı aile bütünlüğü içinde seyretmekteyiz. saygılarımla.

kulaklığı hanginiz kullanıyor?

• değerli arkadaşım güzel sorunun cevabı,soruda belli,kumanda bende ama ses hanımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atamelih -- 9 Eylül 2008; 13:28:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende çift receiver bağlı olduğu için (HD smart ve Next 2000XCI) aynı anda 2 ulusal yayını (veya TV yayınını) PIP ve PAP yapabiliyorum.

edit: kelime hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihg70 -- 9 Eylül 2008; 16:11:15 >

Orjinalden alıntı: ihg70

Bnede çift receiver bağlı olduğu için (HD smart ve Next 200XCI) aynı anda 2 ulusal yayını (veya TV yayınını) PIP ve PAP yapabiliyorum.

oh ohh keyfe bak
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.