Şimdi Ara

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ--İşletme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ata

Benim bildiğim TOBB ETÜ'den başka hiçbir üniversite öğrencilerine diz üstü bilgisayar vermiyor.Akademik kadaroları iyi gözüküyor.Geçen seneki işletmeye %75 burslu giren öğrencilerin puanlarına bakarak, bu sene açılacak olan elektrik-elektronik müh. bölümünü tercihe yazacaktım.Üniversite yetkililerinin beklentileri çok yüksek sıralamalarda olduğu için yazmadım.Bence iyi bir üniversite.Birkaç yıl içinde yeni kampüsleri açılacakmış.Binalara bakarak yorum yapmak yerine, labo., akademik kadro...vs gibi şeyleri inceleyin.İleride size okulunuzun kampüsü nasıldı diye sormayacaklar

Sabancı'da laptop veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 14 Ağustos 2009; 1:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BLADEEEE

quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

isimden kaybediyo bence "özyeğin" nedir ya

+1905 ..

Bu arada 25 milyar verene kadar ki o bir yıllık ücreti sanırsam hazırlıkla birlikte 5 yılda 125 milyar eder . İşletme okuyacaksam açık öğretimden okurum diploma aynı diploma 125 milyarımla da küçük bir ticarethane açar kendi işimin patronu olurum kerizliğin alemi varmı?

harbiden ya şu özel ünilere para saçma tam bir stand up show..4 yıl zaman öldüreceğine ver 100 milyarı al diplomanı.. benim imkanım elvermesine rağmen gitmedim vakıf üniye..aileme acıdım anadolu üni 4. sınıf işletme bitiyor bu yıl inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: babacula

quote:

quote:

+1905 ..

Bu arada 25 milyar verene kadar ki o bir yıllık ücreti sanırsam hazırlıkla birlikte 5 yılda 125 milyar eder . İşletme okuyacaksam açık öğretimden okurum diploma aynı diploma 125 milyarımla da küçük bir ticarethane açar kendi işimin patronu olurum kerizliğin alemi varmı?

harbiden ya şu özel ünilere para saçma tam bir stand up show..4 yıl zaman öldüreceğine ver 100 milyarı al diplomanı.. benim imkanım elvermesine rağmen gitmedim vakıf üniye..aileme acıdım anadolu üni 4. sınıf işletme bitiyor bu yıl inşallah

Ver Harward'a 120.000 ABD dolarını, al diplomanı.Aynı mantık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: babacula

quote:

quote:

+1905 ..

Ver Harward'a 120.000 ABD dolarını, al diplomanı.Aynı mantık.

4 senede ver Harvard'a 120-150 bin dolar, sonra mezun ol, 1-2 sene içerisinde o parayı kazan... Ardına çalışıp para kazanacağın 30-40-50-60 sene boyunca Harvard'dan aldığın eğitimin ve sana bir çok kapıyı açan diplomanın kaymağını ye....
    Ya da 120 bin dolara İstanbul'da orta halli bir semtte, yıllanmış bir ev al, içinde oturur, kira ödemezsin...

Unutmadan diğer bir seçenek de, eğitim almadan para yatırıp iş kurmak ve her 3 senede bir olan krizlerden birinde iflas etmek...

Bilemiyorum, sizce hangisi daha iyi bir yatırım olurdu????

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.