Şimdi Ara

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ--İşletme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fata1ty

quote:

Orijinalden alıntı: pLaYn0w

isimden kaybediyo bence "özyeğin" nedir ya

Kimse gitmesin Sabancı'ya ismi dandik.Bilkent nedir ya?İsme bak " bil-kent" euehue.Anam isme bak "Boğaziçi" gitmeyin olm sakın ismi boktan.

iyi sen git o zaman Birisi sorduğu zaman Bilkent demek vardır birde Özyeğin demek vardır.

- hangi üniversiteyi bitirdin
    - özyeĞin ( ğ kısmı söylenirken daha yoğun söylenmelidir yoksa karşı taraf başka şekillerde anlayabilir bkz: özyein , özyeğen ..)
    - *hönk?* iyimiş siz telefonunuzu bırakın biz sizi ararız. (asla aramayacaklardır..)

• quote:

Orijinalden alıntı: BLADEEEE

quote:

quote:

Kimse gitmesin Sabancı'ya ismi dandik.Bilkent nedir ya?İsme bak " bil-kent" euehue.Anam isme bak "Boğaziçi" gitmeyin olm sakın ismi boktan.

iyi sen git o zaman Birisi sorduğu zaman Bilkent demek vardır birde Özyeğin demek vardır.

- özyeĞin ( ğ kısmı söylenirken daha yoğun söylenmelidir yoksa karşı taraf başka şekillerde anlayabilir bkz: özyein , özyeğen ..)
    - *hönk?* iyimiş siz telefonunuzu bırakın biz sizi ararız. (asla aramayacaklardır..)

Emin olmamak gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: universitem34

quote:

Orijinalden alıntı: BLADEEEE

quote:

quote:

Emin olmamak gerekir

Hayır ben üniversiteyi kötülemiyorum zaten dostum Fataltynin yaptığı yorum çok aptalca geldi ona cevaben yazdım. Yani adam bir Bilkent ile Boğaziçi ile çoğumuzun adını ilk defa duyduğu bir üniversiteyi aynı kefeye koyuyor. pLaYn0w ve bizim demek istediğimiz tanınmamış bir üniversite olduğu için ismi otobüs firması ismi gibi geldi.

• Benim bildiğim TOBB ETÜ'den başka hiçbir üniversite öğrencilerine diz üstü bilgisayar vermiyor.Akademik kadaroları iyi gözüküyor.Geçen seneki işletmeye %75 burslu giren öğrencilerin puanlarına bakarak, bu sene açılacak olan elektrik-elektronik müh. bölümünü tercihe yazacaktım.Üniversite yetkililerinin beklentileri çok yüksek sıralamalarda olduğu için yazmadım.Bence iyi bir üniversite.Birkaç yıl içinde yeni kampüsleri açılacakmış.Binalara bakarak yorum yapmak yerine, labo., akademik kadro...vs gibi şeyleri inceleyin.İleride size okulunuzun kampüsü nasıldı diye sormayacaklar
  • Forumda özyeğinde okuyan kimse yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Benim bildiğim TOBB ETÜ'den başka hiçbir üniversite öğrencilerine diz üstü bilgisayar vermiyor.Akademik kadaroları iyi gözüküyor.Geçen seneki işletmeye %75 burslu giren öğrencilerin puanlarına bakarak, bu sene açılacak olan elektrik-elektronik müh. bölümünü tercihe yazacaktım.Üniversite yetkililerinin beklentileri çok yüksek sıralamalarda olduğu için yazmadım.Bence iyi bir üniversite.Birkaç yıl içinde yeni kampüsleri açılacakmış.Binalara bakarak yorum yapmak yerine, labo., akademik kadro...vs gibi şeyleri inceleyin.İleride size okulunuzun kampüsü nasıldı diye sormayacaklar

Özyeğin üniv. de dizüstü bilg. veriyor.
    Eğer istiyorsan keşke yazsaydın onların beklentileri yüksek olabilir ama sıralamanın ne olacağı belli olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ata

Benim bildiğim TOBB ETÜ'den başka hiçbir üniversite öğrencilerine diz üstü bilgisayar vermiyor.Akademik kadaroları iyi gözüküyor.Geçen seneki işletmeye %75 burslu giren öğrencilerin puanlarına bakarak, bu sene açılacak olan elektrik-elektronik müh. bölümünü tercihe yazacaktım.Üniversite yetkililerinin beklentileri çok yüksek sıralamalarda olduğu için yazmadım.Bence iyi bir üniversite.Birkaç yıl içinde yeni kampüsleri açılacakmış.Binalara bakarak yorum yapmak yerine, labo., akademik kadro...vs gibi şeyleri inceleyin.İleride size okulunuzun kampüsü nasıldı diye sormayacaklar

Özyeğin üniv. de dizüstü bilg. veriyor.
    Eğer istiyorsan keşke yazsaydın onların beklentileri yüksek olabilir ama sıralamanın ne olacağı belli olmaz.

Özyeğin'i de eklemeyi unutmuşum

Beklentileri tutsaydı ve ücretli olarak yerleşseydim, çok yüksek bir ücret ödeyecektik.Dolayısıyla cesaret edemedim.

• Umarım senin için çok daha iyisi olur
  • Benim de büyük ihtimal %75 burslu gelirdi elektrik-elektronik müh. Fakat pek araştırma fırsatım olmadı ve yazmadım ki bence fiyatı çok uygun 6.250 yıllık ve öğrenim kredisi imkanı da var. Yani belli bir kısmını okul bittikten sonra ödeme imkanın var. 7 yıl burs kesilmiyor hiçbir şekilde ve başarılı olduğun zaman burs alabilme imkanın da var. Bence gelecekte çok iyi bir üni olacak zaten yavaş yavaş açılıyor bölümler de.
  • Ne acayip seylere takiliyosunuz yaa Türkiyedeki en iyi üniversitenin adi Elcezire olsa gitmicekmisiniz..
  • Başında Erhan Erkut, arkasında Hüsnü Özyeğin'in parası olduktan sonra bu okul en iyi özel okul olur.
  • Sadece biraz zamana ihtiyacı olduğun düşünüyorum.Eğer gerçekten kaliteli eğitim verip,öğrencilerine güzel imkanlar sunarsa yakın bir zaman da o çok beğendiğiniz bilkent,koç,sabancı üniversiteleri kalitesine ulaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurhan_ie

Sadece biraz zamana ihtiyacı olduğun düşünüyorum.Eğer gerçekten kaliteli eğitim verip,öğrencilerine güzel imkanlar sunarsa yakın bir zaman da o çok beğendiğiniz bilkent,koç,sabancı üniversiteleri kalitesine ulaşır.

Haklısın
    Ama şu an bilemeyiz
  • quote:

quote:

Sadece biraz zamana ihtiyacı olduğun düşünüyorum.Eğer gerçekten kaliteli eğitim verip,öğrencilerine güzel imkanlar sunarsa yakın bir zaman da o çok beğendiğiniz bilkent,koç,sabancı üniversiteleri kalitesine ulaşır.

Haklısın
    Ama şu an bilemeyiz

Abisi bu kadar heyecan yapma zira gayet iyi bir okula gidiyorsun. Hiçbir üniversite anasından sezeryan "en iyi okul" olarak çıkmadı. Daha ikinci yılında bu kadar sözü geçen bir okul oldu burası, gelecek yıllarda kampusuyle beraber en iyilerden olacak. Daha da heycanlıysan bak mesela ben büyük ihtimalle Bilkent Üniversitesi'ne burslu olarak işletme okumaya gideceğim örneğin. Ben bile düşünüyorum bazen Özyeğin'e gitse miydim diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radikal Türk -- 6 Ağustos 2009; 20:37:32 >

• Kadir Has da veriyor dizüstü, hem de herkese, yani burslu-burssuz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RaceDoctor

quote:

quote:

Haklısın
    Ama şu an bilemeyiz

Abisi bu kadar heyecan yapma zira gayet iyi bir okula gidiyorsun. Hiçbir üniversite anasından sezeryan "en iyi okul" olarak çıkmadı. Daha ikinci yılında bu kadar sözü geçen bir okul oldu burası, gelecek yıllarda kampusuyle beraber en iyilerden olacak. Daha da heycanlıysan bak mesela ben büyük ihtimalle Bilkent Üniversitesi'ne burslu olarak işletme okumaya gideceğim örneğin. Ben bile düşünüyorum bazen Özyeğin'e gitse miydim diye.

Dostum ya daha da heyecanlandırdın.Ah bi gelse Özyeğin varya dünyanın en mutlu insanı olacağım.Bu arada Bilkenti yazdığına sevindim iyi yüksek puanlı bir kişi başka bir yere gitmiş oldu

Bilkent'e değil Harvard'a bile gidiyor olsaydım yine de Erhan Erkut'un öğrencisi olamayacağıma üzülürdüm. Şundan emin olabilirsin Özyeğin Üniversitesi, Türkiye'nin en iyi ve en parlak fikirlere sahip rektörünü barındırıyor bünyesinde. Ben Bilkent Üniversitesi'ni tercih ettim çünkü önümü görmek istiyordum. Özyeğin'in bir marka değeri olacağı şüphesiz ama bana benim için erken geldi. Bugun Bilkent çok daha iyi bir okuldu, yarın ne olacak bilemiyorum ancak beklentim dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radikal Türk -- 6 Ağustos 2009; 21:33:35 >

• Düşüncelerine katılıyorum
  • Bugün öğreniyoruz sonuçları.Özyeğin Üniversitesini kazananlar buraya yazarsa sevinirim
  • Ben işletme bölümünü kazandım :)
  • ne olarak kazandınız arkadaşlar onur burslu mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.