Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi inşaat müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam burslu tutuyor yazmayı düşünüyorum özyeğin birkaç yıla koçu sabancıyı yakalar diyorlar bu konuda bilgisi olan okuyan veya tanıdığı olan var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar yardım lütfen pek birşey bulamadım netten :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nem35is

Ayrıca tam burslu tutuyor derken sıralaman kaç? Geçen sene 24binle kapattı ama Bu sene ben 15-16binle kapatmasını bekliyorum. Sıralaman 20bin civarıysa terleyeceksin demektir

15-16 bin mi?bunu neye dayanarak sölüyorsunuz?
  • quote:

Ayrıca tam burslu tutuyor derken sıralaman kaç? Geçen sene 24binle kapattı ama Bu sene ben 15-16binle kapatmasını bekliyorum. Sıralaman 20bin civarıysa terleyeceksin demektir

o kadar yükselmez hocam yapma :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: beyazdalga

quote:

Okulun 2010, 2011 ve 2012 taban sıralamalarını incelersen, Özyeğin'e girmenin her sene çok daha zorlaştığını görürsün. Yeni ve kaliteli bir üniversite olduğu için böyle, üstelik geçen sene İnşaat Mühendisliği ilk kez öğrenci almıştı, bu sene ikinci senesi, kesinlikle sıralaması çok yükselecektir.

15bin demek sadece yıldız tekniği değil istanbul tekniğide geçmesi anlamına gelir ki..alınmayın ama özyeğin henüz o kapasitede bir okul değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Okulun 2010, 2011 ve 2012 taban sıralamalarını incelersen, Özyeğin'e girmenin her sene çok daha zorlaştığını görürsün. Yeni ve kaliteli bir üniversite olduğu için böyle, üstelik geçen sene İnşaat Mühendisliği ilk kez öğrenci almıştı, bu sene ikinci senesi, kesinlikle sıralaması çok yükselecektir.

15bin demek sadece yıldız tekniği değil istanbul tekniğide geçmesi anlamına gelir ki..alınmayın ama özyeğin henüz o kapasitede bir okul değil.

bence de hocam çok çok iyi olsa bile daha 2. senesi yani bu kadar yükselmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    inşaat mühendisliği
    2 yıl önce açıldı
    Hacettepe Endüstri Müh.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geçen sene tercihlerde iki arkadaşım bu okulu yazdı (endüstriyi yazdılar gerçi) biri 16bin diğeri 21bindi bir önceki sene endüstri mühendisliği 22 binle almıştı yanılmıyorsam, 16 bindeki arkadaş ötekine ben kesin girerim sende ucundan diyordu sonuçta ikisi de giremediler.

Her sene yükselen bir üniversite yani
  • Ben de düşünüyorum tam burslu olarak, ama net bi fikrim yok. Okuyanlar ulaşırsa cok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.