Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi hakkında olsan sorularınızı alabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul ve kampüs hakkında merak ettiğiniz sorular varsa yanıtlamaya çalışırım. ( Endüstri mühendisliği tam burslu 2019 girişliyim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özününgülü -- 28 Temmuz 2020; 21:35:19 >

• Pilotaj istiyorum sizce bölümü ve okulla bağlantısı güzel mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir de burslu kişilere b blok odalar bedavaya veriliyor gibi birşey okudum derece yaparsan ilk 1kda b blok evler hakkında düşüncen nedir

• Berkeseçici kullanıcısına yanıt
    zaten pilotaj ve gastronomi olarak Türkiye'de 1 numara bence

• çap imkanlarindan bahsedebilir misin koç gibi genis imkanlar sunuyor mu mesela tm girisli biri muhendislikle çap yapabiliyor mu

• Berkeseçici kullanıcısına yanıt
    ilk 1k yurt4 2 kişilik bölmeli oda veriliyor, benim açımdan en güzel yurt, yurt 4 zaten sitede sanal tur var bakabilirsin

• özününgülü Ö kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım teşekkür ediyorum Özyeğin Üniversitesi hakkında olsan sorularınızı alabilirim
    Şunu gördükçe şevkim artıyor pilotaj zaten mükemmel bir bolum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOBB Üniversitesi hakkında acil
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    o kadar geniş değil, şunu atarak cevap vermiş olayım Özyeğin Üniversitesi hakkında olsan sorularınızı alabilirim

• özününgülü Ö kullanıcısına yanıt
    Anladim tesekkurler hocam mumkun mertebe mantikli olacagi kadar imkan taninmis yeterli bence

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    rica ederim, bence de yeterli genişlikte

• Hocam Özyegin degil de bolum olarak birkac sorum var cevaplarsaniz sevinirim

1-) Sonradan yazilima kayma eğilimi olan biri CENG okumadigina pişman olur mu? Yoksa Endustri okuyan biri yazilim dersleri de aldigi için yazilima kaymasi buyuk bir sorun teşkil etmez, gayet de uyum saglayabilir mi?
    2-)Universitenin,not ortalamasinin,bolum 1.liginin büyük bir etkisi var mi?
    3-) Unide okurken ne tür projeler yapilabilir?
    4-) Not ortalamasi onemliyse eger ortalama kasmak yerine iş hayatinda daha iyi referans olabilecek bir şeyler yapilabilir mi?

• 1- Bilgisayar ve ee bölümleri hakkında bilginiz var mı, o bölümde okuyanlar ile görüştünüz mü ne düşünüyorlar?
    2- Hazırlık eğitimi nasıldı ?
    3- Yatay geçiş yapmak çok mu zor, siz denediniz mi?
    4-Belki objektif olmayacak ama itü ile kıyasladığınızda + larınız - leriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vaegir kralı yarogleg -- 30 Temmuz 2020; 11:25:41 >
  • Buranın uluslararası ticaret bölümü sanirim f/p su an ea icin.hem bursu guzel hem de isletmesi ile çap yapabilirsiniz. tum iibf'lerin sebepsiz uctugu goz onune alininca 4k'dan buraya gidip bursunu alip bir de endustrisi iktisati ile cap yapmak mantikli duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reges67 -- 29 Temmuz 2020; 15:32:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.