Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadi bakalm.hazırlık atlamayı düşünen, kendine güvenen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan9191

hukuk bölümü açılcakmı özyeğinin bilen varmı acaba

Dostum son video da geçiyormuş, hatta seneye açılıyor sanırım. 4 Ağustos'ta ki videoyu 14:02'den itibaren izle istiyorsan.

"2011'de bütün fakülteler, 2012'de de Yurtlar ve Spor Merkezleri tamamlanacak." diyor Erhan hoca, yine aynı videoda. Havuz yok sanırım.

Yanlış yazmışım, ilk Mühendislik binası taşınıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: whatsyourflava

sınava hangi sınıfta giriyosunuz

A01.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 23 Ağustos 2010; 1:26:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

hadi bakalm.hazırlık atlamayı düşünen, kendine güvenen varmı ?

trace sınavı baya güzelmiş:D

şansımı denerim her türlü.

112 de giren varsa yardımlaşalım:D
  • Nerden çıktı bu sınava nerde giriliyor muhabbeti?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

Nerden çıktı bu sınava nerde giriliyor muhabbeti?

Kargoyla gelen dosyanın ilk sayfasında yazıyor.

Edit: Ne kadar çok yazım hatası yapıyorum be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 23 Ağustos 2010; 1:08:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DanGWaR

Nerden çıktı bu sınava nerde giriliyor muhabbeti?

gelen postada yazıyo.

muhabbeti de ben açtım
  • İncelememenin zararları. Onlarda boş zarf yollamıyıverselermiş. Görünce kızıp kenara aynen koydum zarfı, bakmıyacam işte.
  • 207 nolu sınıfta sınava girecekmişim.Adamlar bir şifre vermişler şifre değil destan mübarek
  • "İngilizce Dil Hazırlık Programı Eğitim - Öğretim Yönetmeliği"ni okudum kafama takılan 2 tane soru var.

Düzeyler ve Öğrenim Programları

Madde 12 –

(2)
    Güz ve bahar dönemlerinde her bir düzeyin normal süresi yarım dönem olup, bazı durumlarda bir düzeyin süresi bir tam dönem de olabilir.

Ben bu cümleden; 1.kurdan başlayan bir öğrencinin hazırlık sınıfını ancak 2,5 senede bitirebileceğini anlıyorum, belki de daha fazla...

Öğrenim Süresi

Madde 20 –

(1)
    İngilizce Dil Hazırlık Programının normal öğrenim süresi güz ve bahar dönemleri olmak üzere iki dönemdir. Ancak, programa başlangıç düzeyinden başlayıp ilk akademik yılın bahar dönemi sonu itibarıyla orta üstü düzeyi tamamlayan öğrencilerin, yaz okulunda ileri düzey derslerine devam etmeleri zorunludur. Bu şekilde yaz okuluna zorunlu olarak devam edecek öğrencilerden yaz okulu öğrenim ücreti talep edilmez.

Buradan ise; 1.kurdan başlayan bir öğrenci, başarılı olursa son kuru yaz okulunda alacağını ve ücret ödemeyeceğini anlıyorum.

2 madde ya birbiriyle çelişiyor, ya da benim anlamamda sorun var, siz ne anlıyorsunuz bu 2 maddeden?

• Veyahut, 1.kurda çok başarılı olan öğrencileri direkt 3., 4.kura falan mı geçiriyorlar nedir?
  • slm :)aynı sekilde bende cok karısıgım bu konuda .. bi yeri okuyosun baska bise anlıyosun baska yeri okuyosun tüm bilgiler sil bastan oluyor ...
    bu arada bu formu yeni buldum ...
    üniversitemiz hayırlı olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmiinnee

slm :)aynı sekilde bende cok karısıgım bu konuda .. bi yeri okuyosun baska bise anlıyosun baska yeri okuyosun tüm bilgiler sil bastan oluyor ...
    bu arada bu formu yeni buldum ...
    üniversitemiz hayırlı olsun...

Foruma da, açtığımız gruba da hoşgeldin. :)

Hangi bölümü kazandın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 24 Ağustos 2010; 21:37:57 >
  • benim anladığım da,en az ortadan başlamak gerekiyor herhalde.okuyanlara sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsyourflava -- 24 Ağustos 2010; 21:57:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

"İngilizce Dil Hazırlık Programı Eğitim - Öğretim Yönetmeliği"ni okudum kafama takılan 2 tane soru var.

Madde 12 –

(2)
    Güz ve bahar dönemlerinde her bir düzeyin normal süresi yarım dönem olup, bazı durumlarda bir düzeyin süresi bir tam dönem de olabilir.

Ben bu cümleden; 1.kurdan başlayan bir öğrencinin hazırlık sınıfını ancak 2,5 senede bitirebileceğini anlıyorum, belki de daha fazla...

Hocam zaten 5tane kur var, her kurun süresi yarım dönemse 1senede 4tane kur bitirmiş oluyoruz.

Madde2'de ise diyorki Yaz okulunda ileri düzey ingilizceye geçilir.Yani ortalıkta yanlışlık yok.

Temel Düzey – İngilizce 001
    Orta Öncesi Düzey – İngilizce 002
    Orta Düzey – İngilizce 003
    Orta Üstü Düzey – İngilizce 004
    İleri Düzey – İngilizce 005

• quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

"İngilizce Dil Hazırlık Programı Eğitim - Öğretim Yönetmeliği"ni okudum kafama takılan 2 tane soru var.

Madde 12 –

(2)

Hocam zaten 5tane kur var, her kurun süresi yarım dönemse 1senede 4tane kur bitirmiş oluyoruz.

Madde2'de ise diyorki Yaz okulunda ileri düzey ingilizceye geçilir.Yani ortalıkta yanlışlık yok.

Temel Düzey – İngilizce 001
    Orta Öncesi Düzey – İngilizce 002
    Orta Düzey – İngilizce 003
    Orta Üstü Düzey – İngilizce 004
    İleri Düzey – İngilizce 005

ok,i got you

• Lise, 2 dönemden oluşuyordu. Ve bu 2 dönem lisede 1 seneye tekabül ediyordu. Üniversite de 4 yarım dönem mi, 1 seneye tekabül ediyor?
  • http://www.ozyegin.edu.tr/Ogrenci-Hizmetleri/Ogrenci-Hizmetleri/Akademik-Takvim

Burada tablo şeklinde açıklaması var.
    Bahar dönemi 2Modül
    Güz dönemi 2Modül var.
  • Anladım, teşekkür ederim.
  • Rica ederim hocam, dün okulun tanıdtım videosunu inceledim.Gerçekten hayatla iç içe binadan çıkar çıkmaz cadde ile karşı karşıyayız

Gelen konuşmacılara baktım, harbiden büyük isimler.Birde konferans sonrası öğrencilerle yüzyüze muhabbet ediyor işadamları bu çok çok büyük bir artı.
  • bileti de aldım,geliyorum lan:d
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.