Şimdi Ara

Özyeğin Üniversitesi DonanımHaber Öğrenci Topluluğu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.728
Cevap
34
Favori
177.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerekli bilgileri, duyuruları felan oraya atacaklar diye biliyorum. Benim ilk ismim Cemalettin olduğu için bayağı bir takıkım isim konusunda.
  • Dalak Cemal lakabıyla üniversiteyi esip kavurursun işte
  • Beyler öğrenci başkanı Oleg Ermuraki ile yaptığım yazışma sırasında sorduğu soru üzerine "geçen sene laptop verilmişti bu sene notebook verilecek" cevabını aldım, gönlümüzü ferah tutalım :)

Bu sırada kampüsün yeni resimleri gelmiş
    http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=206203&id=144444806851
  • laptopla notebook aynı ki :/
  • Şu yanılgı var, dizüstü bilgisayarların tamamı laptop adı altında geçiyor. Lap-Top(diz-üstü. ). Sonra kendi içinde notebook, minibook,netbook vs diye ayrılıyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArdaBarisC -- 20 Ağustos 2010; 17:24:53 >
  • Bu sene netbook verilcek Rektörün kendiside öyle diyor. Hem hafif olması hemde sadece ders ve benzeri işlemlerde kullanılması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wasted Years -- 20 Ağustos 2010; 21:40:26 >
  • Ağır olsa ne kadar ağır olacak ya, taş mı taşıyacaz
  • Yeni Kampüs için Erhan hoca kendi ağzından havuz yapılmayacak demişti, fikir mi değiştirildi? Öyleyse harika olur, yüzmeden iyi spormu varmış be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Beyler öğrenci başkanı Oleg Ermuraki ile yaptığım yazışma sırasında sorduğu soru üzerine "geçen sene laptop verilmişti bu sene notebook verilecek" cevabını aldım, gönlümüzü ferah tutalım :)

Bu sırada kampüsün yeni resimleri gelmiş
    http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=206203&id=144444806851

1.resim ne abi? Havuz desem ortasında acaip birşey var, Rektör'de yapılmayacak demişti. Birde millet binaların üstüne çıkmış.

Yeni resimleri de ekleyeyim bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 20 Ağustos 2010; 22:33:40 >

• Annemle oturduk baktıkta, arkadaki çemberde duş gibi birşeyde var. Su içinde basketbol havası vermişler bence
  • Hani la, duş falan yok. Tepeden de acayip bir boru gidiyor.
  • Pardon yanlış görmüşüm. Kampüs komple ilginç zaten, o banklar nedir öyle? Bisikletçi,kaykaycı,patenci adamlar artistliği kolay yapsın diye konulmuşlar sanki
  • Orası okulun discotek bölümü, genç adamın kanı kaynar ;sakatlık çıkmasın diye gecenin en ateşli anında yukardan veriyorlar suyu

Acayip bir okul olacak, çatılarda bahçe var
  • quote:

Orası okulun discotek bölümü, genç adamın kanı kaynar ;sakatlık çıkmasın diye gecenin en ateşli anında yukardan veriyorlar suyu

Koptum.
  • yurtta kalcak olan var mı benim gibi?
  • Yurtçuyum, odadakiler kafa adamlar olsunda birşey anlayalım yurttan
  • quote:

Yurtçuyum, odadakiler kafa adamlar olsunda birşey anlayalım yurttan

inşallah öyle umuyorum ben de.:) olmadı DHciler aynı odada kalır:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whatsyourflava -- 21 Ağustos 2010; 0:01:13 >
  • Yurtdaşım bende, zaten az kişi kalıyormuş ya değişim filan kolay olur sanırım memnun kalınmadığı takdirde.
  • Yeditepe'de ilk sene ablam, lisedeki en yakın arkadaşıyla kalmıştı, mail atıp sorun istiyorsanız büyük ihtimal yardımcı olacaklardır.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.