Şimdi Ara

Özyeğin Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konunun yeri burası değil gibi ama buradan daha çok cevap geleceğini tahmin ettim mutlaka giden olmuştur tanıtıma falan.
    Evet arkadaşlar kimse bilmiyor nasıl gideceğiz bu Özyeğin'e Bilen biri bi açıklık getirse ben İstanbul'a geleceğim yarın Atatürk havaalanından Özyeğin'e nasıl gidebilirim?

• Up.
  • Bende merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • youtubeta şarkılı videoları var öğrencilerin
    çok güzel özyeğin
  • Ben Harem'den bile zor gitmiştim, taksiye binmek zorunda kalmıştım en sonunda. Önünden otobüs minibüs falan geçmiyor abuk subuk bir yerde. Tek çare shuttle. Çekmeköy kampüsüne gitmek için Altunizade'den shuttle'a bineceksin. Önce havaalanından Altunizade'ye gitmen gerekiyor yani.

http://www.ozyegin.edu.tr/OzUDE-YASAM/Kampuslere-Ulasim/Altunizade-Cekmekoy-Altunizade-Shuttle-Hours

Burada var saatleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retired guy -- 9 Temmuz 2014; 19:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radiohead94

youtubeta şarkılı videoları var öğrencilerin
    çok güzel özyeğin

Konuyla ne alaka la
  • Kendi sitesinin ulaşm bölümünde videousu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin vs Yeditepe
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Ben Harem'den bile zor gitmiştim, taksiye binmek zorunda kalmıştım en sonunda. Önünden otobüs minibüs falan geçmiyor abuk subuk bir yerde. Tek çare shuttle. Çekmeköy kampüsüne gitmek için Altunizade'den shuttle'a bineceksin. Önce havaalanından Altunizade'ye gitmen gerekiyor yani.

http://www.ozyegin.edu.tr/OzUDE-YASAM/Kampuslere-Ulasim/Altunizade-Cekmekoy-Altunizade-Shuttle-Hours

Burada var saatleri.

Altunizade'ye nasıl gidicem Hiç bilmiyorum İstanbul'u :(

• Boşver hiç gitme bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soprannaturale

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

Ben Harem'den bile zor gitmiştim, taksiye binmek zorunda kalmıştım en sonunda. Önünden otobüs minibüs falan geçmiyor abuk subuk bir yerde. Tek çare shuttle. Çekmeköy kampüsüne gitmek için Altunizade'den shuttle'a bineceksin. Önce havaalanından Altunizade'ye gitmen gerekiyor yani.

Burada var saatleri.

Altunizade'ye nasıl gidicem Hiç bilmiyorum İstanbul'u :(

Onu ben de bilmiyorum, Atatürk Havalimanı Avrupa Yakası'nda Altunizade Anadolu. İstanbul'da garip bir sistem var, havalimanına giderken gidebiliyorsun otobüsle falan ama dönüşleri yok. Ya Havaş servisi ile falan geleceksin ya da taksi ile önce daha yakın bir yere gidip oradan otobüsle Altunizade'ye gideceksin, yanlış bilgi vermeyeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahz-ı yed

Boşver hiç gitme bence.

Neden hocam ?
  • Soprannaturale S kullanıcısına yanıt
    Boşver hevesin kırılmasın.
  • Havalimanından metroya bin, şirinevlerde in, ordan direk metrobüse geç, kadıköy'de in, ordan altunizadeye nasıl gidiliyor bilmiyorum.
  • havalimanından metroya binmen gerekiyor. daha sonra merter durağında inip buradan metrobüse geçeceksin. merterde indikten sonra kalabalığı takip et metrobüs durağına gidersin :) merter'den zincirli kuyu yönüne doğru giden metrobüslere binip altunizade durağında ineceksin. altunizade'de özyeğin'in kampüsü vardı şimdi istanbul şehir üni. oldu. shuttle'lar buradan kalkıyor. buradan shuttle'a binip okula ulaşabilirsin. daha kısa bir yolu yok malesef. ilk gidişinde takıldığın yerlerde oradaki insanlara sor yardımcı olurlar. ama ilk gelişinde yalnız gelmemeni öneriyorum her ihtimale karşı. İstanbul'u bilmiyorsan Özyeğin'e gelmekte sıkıntı yaşayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmo123

havalimanından metroya binmen gerekiyor. daha sonra merter durağında inip buradan metrobüse geçeceksin. merterde indikten sonra kalabalığı takip et metrobüs durağına gidersin :) merter'den zincirli kuyu yönüne doğru giden metrobüslere binip altunizade durağında ineceksin. altunizade'de özyeğin'in kampüsü vardı şimdi istanbul şehir üni. oldu. shuttle'lar buradan kalkıyor. buradan shuttle'a binip okula ulaşabilirsin. daha kısa bir yolu yok malesef. ilk gidişinde takıldığın yerlerde oradaki insanlara sor yardımcı olurlar. ama ilk gelişinde yalnız gelmemeni öneriyorum her ihtimale karşı. İstanbul'u bilmiyorsan Özyeğin'e gelmekte sıkıntı yaşayabilirsin.

Çok teşekkür ederim hocam .
  • kabataştan otobüs kalkıyor bro saat 13 te ona bin.
  • özyeginin ana konusu var forumda.orda okulun ögrencileri var daha iyi bilgi alırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.