Şimdi Ara

ApplyBAU , Özyeğin eğitimde eşitlik ve koç anadolu bursiyerliği hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar selam, sınavdan sonra bunlara başvurmayı düşünüyorum. Bu başvurulurda en önemli madde aile ilişki durumu ve maddiyat mı yoksa öğrencinin cv si mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkexpert -- 30 Mayıs 2024; 19:50:14 >

• diğer ünileri bilmiyorum ama koçtan burs alan bir tanıdığım olduğundan ve ben de bi ara başvurmayı düşünüp vazgeçtiğimden onu anlatayim.

maddi durumun iyiyse bir kere zaten kazanamazsın imkanı yok, ha şöyle bir durum var ki başkasının üzerine şirketi olup kendisini asgari ücretli çalışan gösteren çok fazla üstün zekalı var, bursu da onlar alıyor işte.

eğer maddi durumun iyi değilse de yetmiyor çünkü zaten ülkenin yarisi asgari ücretli saglam bir cv, komposizyon, yüksek iletişim becerileri gerekiyor. kısaca fakir ve Türk 17 yaşında musk olacaksın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daxpc kullanıcısına yanıt

Anladım hocam çok sağolun

• Applybau kadar boş bir şey yoktur okulun tamamı başvuru yaptı fenomen falan değilsen verilen burs max %35

• Eastai kullanıcısına yanıt
    BAU'dan oturduğum sitede bi ablanın kızı yanlış değilsem %75 almıştı. tübitakta il derecesi gibi birkaç şeyi vardı. koçtan alamadı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daxpc -- 30 Mayıs 2024; 21:2:28 >
  • Koç ve Özyeğin’in programlarına başvuracağım. Kompozisyonuma ve cv’me güveniyorum. Tek sıkıntı istanbulda olmam, bakalım ne olacak ne bitecek diye başvuracağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.