Şimdi Ara

Özürlü Kamu Persenoli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi akrabam için yardımda bulunmak istiyorum ;

*Orta okul mezunu
    *%40 üzerinde zihinsel engelli

2012 yalında yapılmış sınav buhttp://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2012/OMSS/zihinsel18punto.pdf

Sorular görüldüğü üzere çok kolay. Kaynak arıyorum bulamıyorum, İzmir sevgi yolunda bulamadım internete bakmadım doğrusu.

Birde bu atamalar nasıl yapılıyohttp://www.osym.gov.tr/belge/1-14958/2013-omsskura-ile-ozurlu-memur-yerlestirme-bazi-kamu-ku-.html burda kura şeklinde yapılacağı yazıyor ama tam anlamadım doğrusu.

Son olarak forumda bu tip bilgiler yetersiz lütfen gerekli kişiler bunun üzerinde dursun çünkü ülkemizde çok önemli bir durum bu>>ENGELLİLERİ TOPLUMA KAZANDIRMAK..!

• Merhaba lise mezunu ise akrabanız sınavlara katılıcak ama ilkokul mezunu ise kura ile tamamen şans bu sınav hakkında herşeyi biliyorum sorun olursa sorabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

Merhaba lise mezunu ise akrabanız sınavlara katılıcak ama ilkokul mezunu ise kura ile tamamen şans bu sınav hakkında herşeyi biliyorum sorun olursa sorabilirsin.

Kura ile de ilkokul mezunu içinde sorular var orada yani sınava girdikten sonra mı kura ile atanacak ? Tşkler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankara35

quote:

Orijinalden alıntı: Dekster

Merhaba lise mezunu ise akrabanız sınavlara katılıcak ama ilkokul mezunu ise kura ile tamamen şans bu sınav hakkında herşeyi biliyorum sorun olursa sorabilirsin.

Kura ile de ilkokul mezunu içinde sorular var orada yani sınava girdikten sonra mı kura ile atanacak ? Tşkler :)

adından anlaşılıyor zaten hocam kura ile bir sınaca vs tabi degil şans tamamen kura çekiliyor. ismi çıkarsa memur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.