Bildirim
özürlü aslan yeni çizim 2018
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bu biraz kalite olmuş.
Sanki aslan ameliyat olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
Elinize sağlık. Zaman içinde emek vermişssiniz belli ki. Başarılarınızın devamını diliyorum _____________________________ -

bunu yaratanla senin resmini yaratan aynı kişi mi? hayır peki görünüş farkı var mı? tabiii ki var birisi özürlü birisi adam gibi adam
sonuç
o zaman benimle kıvancı da aynı kişi yaratmadı
ateistlik kanıtı bu kadar kolay xD
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerkanHur -- 7 Şubat 2018; 8:45:52 >_____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: SerkanHur

bunu yaratanla senin resmini yaratan aynı kişi mi? hayır peki görünüş farkı var mı? tabiii ki var birisi özürlü birisi adam gibi adam
sonuç
o zaman benimle kıvancı da aynı kişi yaratmadı
ateistlik kanıtı bu kadar kolay xD
Aynı kişi ey fani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Faniyim, fani olanı istemem.
Acizim, aciz olanı istemem.
Ruhumu Rahman’a teslim eyledim, başka istemem.
İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim. -
Sizin aileniz de hiç özürlü engelli birey yok galiba böyle dalga geçip eğlene biliyorsunuz. Yazıklar olsun size
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: HaydonunAbisi
Bu biraz kalite olmuş.
Sanki aslan ameliyat olmuş.

_____________________________ -
Onceki daha bizdendi. Bu daha 190 boyunda kasli ve zengin olmus.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ özlü sözler yazacaktım ama durdum, o zamanlar eskilerde kalmış. vaz geçtim yazmaktan... -

_____________________________ -
İyide normal bu eskisi daha iyiydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı